Ο Ολυμπιακός έψαχνε έναν γκαρντ και έναν σέντερ, όμως, ο τραυματισμός του Βασίλη Σπανούλη δρομολόγησε πιο γρήγορα τις εξελίξεις. Υπενθυμίζουμε πως ο V-Span θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις με τέσσερις εβδομάδες λόγω διαστρέμματος και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι προκειμένου να αναπληρωθεί το κενό του αρχηγού των Πειραιωτών συμφώνησαν με τον Μάρκο Γιάριτς.
Πάντως, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή πρέπει να δώσει πράσινο φως ο Ντούσαν Ίβκοβιτς καθώς έχει μερικούς τελευταίους ενδοιασμούς. Το ειδύλλιο «ψηνόταν» εδώ και καιρό αφού το όνομα του Γιάριτς είχε «παίξει» για τους «ερυθρόλευκους». Kάτι, όμως, το γεγονός πως ο Σέρβος γκαρντ ήταν χωρίς ομάδα εδώ και μήνες, κάτι η μεταξύ τους κόντρα από τον καιρό που και οι δύο ήταν στην εθνική Σερβίας, έκαναν τον προπονητή της ομάδας του Πειραιά να το σκέφτεται και δεύτερη φορά. Τη σεζόν που τελείωσε ο Μάρκο Γιάριτς αγωνίστηκε με τη φανέλα της Σιένα και σε δώδεκα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα είχε 5,1 πόντους μέσο όρο (75%βολ, 56,1%διπ, 15,8%τριπ), 1.4 ριμπάουντ, 1,3 ασίστ και 1 λάθος σε 12:30 συμμετοχής.

Ο Βασίλης Σπανούλης θα προλάβει να δώσει το παρών στην έναρξη του TOP 16, αλλά θα χάσει σημαντικά ματς για την Α1, όπως είναι αυτό με τον Πανιώνιο. Ο Ολυμπιακός αναμένεται να δυσκολευτεί στο ελληνικό πρωτάθλημα καθώς θα αγωνίζεται χωρίς τον «Kill Bill» και τον Λάζαρο Παπαδόπουλο.