Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

"Αντί να τους στείλεις να πάνε να γ...."!!!

Ένα από τα πιπεράτα στιγμιότυπα της συνέντευξης Τύπου της ΠΑΕ Αρης ήταν και η αναφορά του Δημήτρη Σαρρή στα μηνύματα που έστειλε μέσω κινητού ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Σκόρδας στον Χρήστο Βανγκέλι!

"Αντί να τους στείλεις να πάνε να γ...."!!!
Ο πρώην παίκτης του Αρη επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ουκρανία με ένα πολύ καλό συμβόλαιο και με συνέντευξή του στον AΡΗΣ FM είχε ευχαριστήσει τον Πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Αθανασιάδη και τον Γενικό διευθυντή κ. Ελευθερούδη στην συνδρομή τους για να τον βοηθήσουν να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.
Την ίδια στιγμή ο κ. Σκόρδας έλεγε ότι διώχνουν τον παίκτη, ήθελαν να τον φάνε κι άλλα διάφορα κι έφτασε στο σημείο να στείλει και γραπτά μηνύματα στον ποδοσφαιριστή τα οποία εξύβριζαν τους ανθρώπους του ΑΡΗ κι πολλά ακόμα. Ο κ. Σαρρής διάβασε τα μηνύματα που έγραφαν: «Αντί να τους στείλεις να πάνε να γ...θούν τους είπες και ευχαριστώ τους απατεώνες» και «Είπες μπράβο στα λαμόγια που σε δάγκωσαν, ήθελαν να σε φάνε και τρώνε από σένα και την μεταγραφή σου; Δεν τον περίμενα από εσένα με στεναχώρησες…».
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: