Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Τι έγραψε ο Βοσκάκης στο Φύλλο Αγώνα!!

Περίπου... μιάμιση ώρα χρειάστηκαν οι διαιτητές για να «κλείσουν» το φύλλο αγώνα της αναμέτρησης Εθνικός Αστέρας - ΠΑΟΚ που διεκόπη στο 14ο λεπτό λόγω τραυματισμού του επόπτη από αντικείμενα!

Τι έγραψε ο Βοσκάκης στο ΦΑ
Ο διαιτητής Βοσκάκης έγραψε πως... «Στο 10ο λεπτό και σε φυσική διακοπή του αγώνα, οπαδός του Εθνικού Αστέρα πέταξε πλαστικό μπουκάλι στην πλάτη του πρώτου επόπτη. Στο 14ο λεπτό διέκοψα οριστικά τον αγώνα όταν οπαδός του Εθνικού Αστέρα πέταξε πλαστικό κάθισμα στην πλάτη του πρώτου επόπτη.
Ο επόπτης με ενημέρωσε για υπερβολικούς πόνους και του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με την έκθεση του γιατρού έχει θλάση 12 επί 8 στην αριστερή ωμοπλάτη και ήταν αδύνατον να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Για αυτό τον λόγο διέκοψα οριστικά τον αγώνα. Τη στιγμή της διακοπής το αποτέλεσμα ήταν 0-0».
Στο φύλλο αγώνος δεν υπάρχει κάποια άλλη παρατήρηση, ωστόσο είναι σημαντικό πως αναφέρεται πως οι οπαδοί που πέταξαν τα αντικείμενα ήταν του Εθνικού Αστέρα.
Πλέον το λόγο έχει η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ και βάσει ΚΑΠ η ομάδα της Καισαριανής κινδυνεύει με πρόστιμο 75.000 ευρώ, ποινή αποκλεισμού μίας ή δύο αγωνιστικών και αφαίρεση τριών βαθμών από το πρωτάθλημα της Football League.
Πηγή: sentra-goal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: