Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Aραβικό ντέρμπι!!

Ακόμη ένα σήριαλ αρχίζει για τον Παναθναϊκό και τις διοικητικές εξελίξεις στην ομάδα, αυτή την φορά με δύο διεκδικητές του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ. Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης σχολιάζει...

Aραβικό ντέρμπι
Ο πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ επέστρεψε στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό την ώρα που η δεύτερη πρόταση του Αραβικού fund έχει το σαφές προβάδισμα για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ.
Η επιστροφή του Αλ Σαούντ
Και εκεί που τα πράγματα έδειχναν να μπαίνουν σε μία σειρά με τους Αραβες, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν διαρρεύσει ακόμη, να εκφράζουν έμπρακτα την πρόθεση τους να βάλουν τα χρήματα και να πάρουν την ομάδα μόλις αλλάξει ο αθλητικός νόμος, ο πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ επανήλθε και μέσω του γραμματέα του δηλώνει πως η πρόταση του είναι σε ισχύ και ζητά ραντεβού από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη στην Αθήνα.
Ο κόσμος του τριφυλλιού μπερδεύτηκε, εκφράζει πολλά ερωτηματικά και το κυριότερο αγωνιά για την επόμενη μέρα στην ομάδα. Θα επιχειρήσουμε, λοιπόν, να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο και να δούμε που βαδίζει η κατάσταση για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Η γυναίκα και η σοβαρή πρόταση
Η δεύτερη πρόταση από εταιρεία από τη Σαουδική Αραβία που παραπέμπει σε πριγκιπικά πρόσωπα, ανάμεσα τους και μία γυναίκα, δείχνει πιο σοβαρή. Μετά την κατάθεση του φακέλου την περασμένη Τετάρτη, οι εκπρόσωποι του fund ήρθαν στην Αθήνα εντός 48 ωρών, συναντήθηκαν με την πλευρά Βαρδινογιάννη και δείξανε ότι αφενός θέλουν την ομάδα και αφετέρου ότι έχουν τα λεφτά και την επιφάνεια για να την πάρουν. Απλά και γρήγορα, χωρίς δηλώσεις και με μυστικοπάθεια στις κινήσεις και στα ραντεβού. Όπως πρέπει να γίνονται δηλαδή οι σοβαρές δουλειές.
Από την άλλη πλευρά, ο πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ που μπήκε στη ζωή μας από τον περασμένο Σεπτέμβριο, δεν έχει δείξει τίποτα ακόμη και η ιστορία του έχει πολλά κενά.
Τουλάχιστον όμως πείστηκε και ο τελευταίος φίλος του Παναθηναϊκού ότι ο Σουλτάν Αλ Σαούντ είναι υπαρκτό πρόσωπο αλλά ο τρόπος που ενεργεί προκαλεί πολλά ερωτηματικά.
Ξεκάθαρος ο Βαρδινογιάννης: Τα 15 εκ. ευρώ
Η θέση του Γιάννη Βαρδινογιάννη είναι σαφής και ξεκάθαρη από την πρώτη στιγμή: όποιος βάλει πρώτος τα 15 εκ. ευρώ, παίρνει και την ομάδα. Και αν μη τι άλλο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει δείξει με τη στάση του ότι θέλει να ολοκληρώσει το deal και να αποχωρήσει οριστικά από τα κοινά της ομάδας.
Σε ότι αφορά την επιστολή του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ με την οποία θα ζητά ραντεβού από τον Τζίγκερ στην Αθήνα, δεν χρειάζονται πολλές συναντήσεις και συζητήσεις.
Όποτε είναι έτοιμος ας έρθει στην Ελλάδα για να δείξει τα λεφτά και να ζητήσει επίσημα τον Παναθηναϊκό θα είναι η απάντηση που θα λάβει και ο Σαουδάραβας πρίγκιπας έπρεπε να ενεργήσει με αυτό τον τρόπο από την πρώτη στιγμή, χωρίς τον Τσάκα, τον Πετρόπουλο, τον γραμματέα του και όποιον άλλον εμπλέχτηκε σε αυτό το σήριαλ που ξεκίνησε εδώ και τρεις μήνες και εξελίχθηκε σε τηλεοπτική σαπουνόπερα.
Πηγή: Contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: