Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Ρεζίλι των σκυλιών...

Ο Στέφανος Χάρης γράφει με τον δικό του, μοναδικό τρόπο για τον καλεσμένο του Κυριάκου Θωμαΐδη και την... τραυματική εμπειρία που είχε.
Eνα κούτελο είχαμε στο παγκόσμιο στερέωμα, αγαπητέ αναγνώστη, το χάσαμε κι αυτό εξαιτίας του ποδοσφαίρου. Η κυριακάτικη περιπέτεια του Κυριάκου Θωμαΐδη, ο οποίος δεν έχει μούτρα πλέον να αντικρύσει τον αλλοδαπό συνάδελφο με τον οποίο παρακολούθησαν το Ατρόμητος-ΑΕΚ είναι χαρακτηριστική. Για λόγους σασπένς, dear, δεν θα σου αποκαλύψω την εθνικότητα του καλεσμένου. Βρες τη μόνος σου... αν μπορείς.

 «Ο... συνάδελφος αναρωτιόταν αν η ομάδα με τα μαυροκίτρινα ήταν η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, για το οποίο ουδεμία υπόληψη φάνηκε να τρέφει από την ώρα που είδε το πρώτο 20λεπτο» (Συμπέρασμα 1: Στη χώρα του βλέπει μόνο ματσάρες το πουλάκι μου).

Μετά το πρώτο τραυματικό 20λεπτο ο προσκεκλημένος του Κυριάκου μου το ‘ριξε στα βαριά. Τον Σπάθα: «Του εξηγήσαμε ότι ο ρέφερι είναι διεθνής και θεωρείται ένας απ’ τους τρεις καλύτερους. Εχασε και το τελευταίο ίχνος ευγένειας: "Αν πρόκειται να λέτε ανέκδοτα, ξέρω μερικά που είναι καλύτερα απ’ αυτά"». (Συμπέρασμα 2. Στα μέρη του και οι διαιτητές φυσάνε. Ο χειρότερος πρέπει να είναι τρεις κλάσεις ανώτερος του Κολίνα...).

Μ’ αυτά και με ‘κείνα το μαρτύριο ολοκληρώθηκε και ο γλυκός Θωμαΐδης είπε να του προτείνει για επιδόρπιο το Ολυμπιακός-ΠΑΣ. Ο δημοσιογράφος έγινε μπλε σαν στρουμφάκι:

 «"Αρκετά. Μήπως θα ήταν πιο έξυπνο να πάμε μια βόλτα;". Η τραυματική εμπειρία του με το ελληνικό ποδόσφαιρο έδωσε και το στίγμα της βραδιάς. Για μπάλα δεν ξαναμιλήσαμε».

Διαβάζοντας τις αντιδράσεις του παλικαριού μου, θα πίστευε κανείς ότι ήταν κάποιος Ισπανός, Ιταλός, Αγγλος, άντε Γάλλος, που είχε χορτάσει στη ζωή του μπάλα και συγκινήσεις. Αμ δε...
Εφτασε η στιγμή της μεγάλης αποκάλυψης: «Η τραυματική εμπειρία παρακολούθησης του αγώνα του Περιστερίου με Αυστραλό συνάδελφο». Δικαιολογείται το παιδί. Αμα εχεις μεγαλώσει βλέποντας κάθε Κυριακή ντέρμπι επιπέδου Central Coast Mariners-Adelaide United, το Ατρόμητος-ΑΕΚ σου κάθεται βαρύ...   sportday gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: