Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Ίντερ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1-0

http://www.sport24.gr/ast/cov/mi/milito_2010_3_31_23_23_14_b.jpgΜε γκολ του Ντιέγκο Μιλίτο η Ίντερ νίκησε με 1-0 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Μιλάνο και απέκτησε πλεονέκτημα για πρόκριση στους "4" της Ευρώπης.Κορυφαίος ήταν ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ για τους Ιταλούς, χάνοντας πολλές ευκαιρίες, ενώ ήταν και δημιουργός του γκολ.

Μέχρι το 60' πάντως η Ίντερ ήταν μέτρια έως κακή και η ΤΣΣΚΑ στάθηκε σωστά στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε πως στην Μόσχα μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση με καλές προοπτικές.

Ίντερ - ΤΣΣΚΑ 1-0

Σκόρερ: 65' Ντιέγκο Μιλίτο
Γήπεδο: "Τζουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο
Διαιτητής: Χάουαρντ Γουέμπ (Αγγλία)

Η Ίντερ όπως ήταν φυσιολογικό είχε μια ελαφριά υπεροχή με την έναρξη του ματς, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει πραγματικές ευκαιρίες.

Στα πρώτα λεπτά οι "νερατσούρι" απειλούσαν μόνο εκτελέσεις φάουλ και κόρνερ του Γουέσλεϊ Σνάιντερ, ενώ η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήρθε στο 22' με το σουτ να Πάντεβ να περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ακινφέεβ.

Το πρώτο ημίχρονο έφυγε χωρίς... συγκινήσεις, με εξαίρεση την μεγάλη φάση του 44', όταν ο Σνάιντερ έκανε το "ένα-δύο" με τον Ντιέγκο Μιλίτο και βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στο ύψος του πέναλτι, αλλά έκανε κακό πλασέ με το αριστερό και η μπάλα πέρασε άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο

Στις αρχές του δεύτερου μέρους η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο ήταν... χειρότερη από το πρώτο, έδωσε μάλιστα χώρο στην ΤΣΣΚΑ, η οποία απείλησε με τον Μαμάεβ στο 49' και στο 55' έκανε εξαιρετικό μακρινό σουτ ο Αλντονίν για να αποκρούσει ο Ζούλιο Σέζαρ σε κόρνερ.

Στο 60' έκανε την πρώτη φάση στην επανάληψη η Ίντερ, χάνοντας πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Καμπιάσο να τροφοδοτεί τον Στάνκοβιτς, ο οποίος ήταν μόνος στην περιοχή, αλλά πάνω στον βηματισμξό του έχασε την μπάλα και μαζί την δυνατότητα να ανοίξει το στο σκορ.

Αυτή η φάση ανέβασε τους γηπεδούχους, οι οποίοι στο 64' είχαν σουτ του Πάντεβ, το οποίο απέκρουσε ο Ακινφέεβ και στο 65' ο Ρώσος μπλόκαρε μακρινό σουτ του Ετο'ο.

Στο ίδιο λεπτό η Ίντερ άνοιξε το σκορ με τον Ντιέγκο Μιλίτο, με τον Αργεντινό να παίρνει την εξαιρετική πάσα από τον Σνάιντερ και με όμορφη κίνηση και χαμηλό σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Oι Ιταλοί είχαν εν συνεχεία πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν και δεύτερο γκολ και ουσιαστικά "καθαρίσουν" την πρόκριση, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Στην καλύτερη από αυτές ο Πάντεβ απέφυγε και τον Ακινφέεβ στο 71' και το πλασέ απέκρουσε στην γραμμη ο Ιγκνασέβιτς, ενώ κοντά στο γκολ με δυνατά μακρινά σουτ έφτασαν οι Καμπιάσο, Σνάιντερ και Στάνκοβιτς.

INTEΡ: Ζούλιο Σέζαρ, Μάικον, Ματεράτσι, Σάμουελ, Ζανέτι, Στάνκοβιτς, Καμπιάσο, Σνάιντερ, Πάντεβ (94' Μαριγκά), Ετο'ο, Ντιέγκο Μιλίτο.
ΤΣΚΚΑ: Ακινφέεβ, Βασίλι Μπερεζούτσκι, Αλεξέι Μπερεζούτσκι, Ιγκνασέβιτς, Σενικόβ, Αλντονίν (76' Αλντονίν), Σεμπέρας, Κράσιτς, Μαμάεβ (73' Μαρκ Γκονσάλες), Χόντα (70' Ντζαγκόεβ), Νέτσιντ.

Ας μην τελείωνε ποτέ-ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2-2


Μπαρτσελόνα και Αρσεναλ έδωσαν μία εκπληκτική ποδοσφαιρική παράσταση στο "Emirates". "Κανονιέρηδες" και "μπλαουγκράνα" αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 σε ένα παιχνίδι που όλοι παρακαλούσαν να μην τελείωνε ποτέ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 2-0 χάρη σε δύο γκολ του Ιμπραΐμοβιτς, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τους Γουόλκοτ και Φάμπρεγας!

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2-2
Γήπεδο: "Έμιρατς στέιντιουμ"
Διαιτητής: Μάσιμο Μπουζάκα (Ελβετία)

Η εξέλιξη του αγώνα:
21': ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κίτρινη κάρτα στον Αρσάβιν για φάουλ στον Μπούσκετς
27': ΑΛΛΑΓΗ Ο Εμπουέ στη θέση του Αρσάβιν που αποχώρησε τραυματίας
40': ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κίτρινη κάρτα στον Σονγκ για φάουλ στον Μέσι
44': ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κίτρινη κάρτα στον Φάμπρεγας για φάουλ στον Μπούσκετς
44': ΑΛΛΑΓΗ Ο Ντενίλσον στη θέση του Γκαλάς που αποχώρησε τραυματίας

46': ΓΚΟΟΟΛ (0-1): Ιμπραΐμοβιτς
59': ΓΚΟΟΟΛ (0-2): Ιμπραΐμοβιτς
66' ΑΛΛΑΓΗ Ο Γουόλκοτ στη θέση του Σανιά
69': ΓΚΟΟΟΛ (1-2): Γουόλκοτ
72': ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κίτρινη κάρτα στον Πικέ για φάουλ στον Φάμπρεγας
74': ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κίτρινη κάρτα στον Εμπουέ για φάουλ στον Πουγιόλ
77': ΑΛΛΑΓΗ Ο Ανρί στη θέση του Ιμπραΐμοβιτς
79': ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κίτρινη κάρτα στον Ντιαμπί για φάουλ στον Κεϊτά
84': κόκκινη  κάρτα Κόκκινη κάρτα στον Πουγιόλ γιατί ανέτρεψε τον Φάμπρεγας ενώ ήταν σε προφανή θέση για γκολ
85': ΓΚΟΟΟΛ (2-2): Φάμπρεγας (πέναλτι)
87': ΑΛΛΑΓΗ Ο Μιλίτο στη θέση του Μέσι

ΑΡΣΕΝΑΛ (Αρσέν Βενγκέρ): Αλμούνια, Σανιά (66' Γουόλκοτ), Κλισί, Γκαλάς (44' Ντενίλσον), Βερμούλεν, Σονγκ, Φάμπρεγας, Ντιαμπί, Νασρί, Αρσάβιν (27' Εμπουέ), Μπέντνερ
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Πεπ Γκουαρντιόλα): Βίκτορ Βαλντές, Αλβες, Μάξγουελ, Πικέ, Πουγιόλ, Μπούσκετς, Τσάβι, Κεϊτά, Μέσι (87' Μιλίτο), Πέδρο, Ιμπραΐμοβιτς (77' Ανρί)

Βόλεϊ -Ηρακλή Δεν προπονήθηκαν γιατί είναι απλήρωτες

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/254f9ddd6f488746662e8d0e574a54cf_L.jpg?943912800?943912800?943912800Απείχαν από την σημερινή προπόνηση τα κορίτσια του Ηρακλή. Οι παίκτριες του Θανάση Στράντζαλη αποφάσισαν να μην προπονηθούν ως διαμαρτυρία για την καθυστέρηση των δεδουλευμένων τους που φτάνουν μέχρι και τους τέσσερις μήνες. Λίγες μέρες πριν ξεκινήσουν τα πλέι οφ γυναικών και στον Ηρακλή τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά. Οι παίκτριες του Θανάση Στράντζαλη δεν προπονήθηκαν σήμερα,καθώς του οφείλονται μισθοί τεσσάρων μηνών. Το κλίμα στην ομάδα δεν είναι καθόλου καλό, καθώς οι αθλήτριες έχουν φτάσει πραγματικά στα όριά τους, καθώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι σοβαρά. Εκτός από τις αθλήτριες απογοητευμένο είναι και το τεχνικό τιμ, καθώς βλέπει τις προσπάθειες μιας ολόκληρης χρονιάς να κινδυνεύουν να πάνε στράφι, αν και βρίσκεται δίπλα στις παίκτριες που δικαίως διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους.

Καυστική ανακοίνωση Μητρόπουλου


Ο Βίκτωρας Μητρόπουλος... Με αφορμή την αντιμετώπιση που είχε το Αιγάλεω από τη διαιτησία στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και τον διαφαινόμενο υποβιβασμό, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βίκτωρας Μητρόπουλος, εξέδωσε ανακοίνωση κατά της ΚΕΔ, του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου, και του Αχιλλέα Μπέου.

Στην ανακοίνωση ο Μητρόπουλος υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ότι... "την ευθύνη για το κατάντημα αυτό της διαιτησίας έχει η 3άδα της ΚΕΔ, κ.κ. Τεροβίτσας, Παπαδάκος και Φινοκαλιώτης, και κυρίως εκείνος που τελικά δίνει το ΟΚ για τον ορισμό των διαιτητών, δηλαδή ο πρόεδρος της ΕΠΟ, κ. Σοφοκλής Πιλάβιος".

Στη συνέχεια αναλύει τη διαδικασία για τον ορισμό των διαιτητών του κάθε αγώνα, όπου αναφέρει ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ ανάβει το "πράσινο φως". Μάλιστα, αποκαλύπτει το "φαινόμενο", όπως το χαρακτηρίζει, που παρατηρείται κάθε Δευτέρα και Τρίτη, όταν "στο γραφείο του δέχεται επισκέψεις παραγόντων, οι οποίοι, πέραν των άλλων, του λένε και τη γνώμη τους για το ποιος διαιτητής θα είναι καλό να τους παίζει. Ο συχνότερος επισκέπτης είναι ο κ. Αχιλλέας Μπέος".

Τέλος, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αιγάλεω αναφέρεται και στον πίνακα των ύποπτων για στοιχηματισμό αγώνων της UEFA, τονίζοντας: "Είναι πολλά αυτά που έχουμε να δημοσιεύσουμε - όπως για ομάδες που κατά κύριο λόγο έχουν τηλεοπτική κάλυψη, γεγονός το οποίο επιτρέπει τον στοιχηματισμό, με Live Beting, κυρίως στην Κίνα και στη Μαλαισία, αλλά και για την πολιτική του κ. Πιλάβιου με τους προέδρους των ενώσεων που ήταν η δικλείδα ασφαλείας για όποιον διαιτητή δεν ήξερε τι σφύριζε.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι εάν ο κ. Πιλάβιος στον σχετικό πίνακα των 'υπόπτων' για στοιχηματισμό αγώνων της UEFA διέκρινε ομάδες που είχαν συχνή παρουσία σε παράλογους στοιχηματισμούς, δεν πήρε κάποια μέτρα, ή και αυτός -σαν Eλληνας πολίτης που μαθαίνει για κάποιο 'σίγουρο' αποτέλεσμα- έπαιζε στοίχημα, με αυξημένες πιθανότητες, αφού είχε και τη γνώση για το ποιόν των διαιτητών που όριζε η ΚΕΔ".

Κούπερ: "Τρέμει η καρέκλα μου"

http://www.sport24.gr/ast/cov/sa/santos_cuper_b.jpgΗ έλλειψη κόσμου, η ανάγκη για χαλάρωση των παικτών, αλλά και ο φόβος απομάκρυνσης των Φερνάντο Σάντος και Εκτορ Ραούλ Κούπερ από τον πάγκο των ξένων All Stars πρωταγωνίστησε στις δηλώσεις των τριών προπονητών (ο Νίκος Καραγερωργίου δεν κατάφερε να έρθει από την Κρήτη).Με αρκετή δόση χιούμορ οι προπονητές της ομάδας των ξένων στάθηκαν στην ήττα λέγοντας πως τρέμει η καρέκλα τους, ενώ ζήτησαν από κόσμο… πίστωση μιας εβδομάδας για να δουλέψουν και να αποδείξουν πως αξίζουν.

O τεχνικός του Παναθηναϊκού και των Ελλήνων All Stars στάθηκε στη σημασία αυτού του παιχνιδιού, όμως υπογράμμισε τη σημασία διεξαγωγής του σε άλλο γήπεδο μιας και ο κόσμος δεν το ήξερε το συγκεκριμένο μέρος.

"Θέλαμε όλοι να ξεφύγουμε από το στρες και την πίεση που έχουμε από τις υποχρεώσεις μας, το διασκεδάσαμε όλοι και φυσικά καλό είναι που κερδίσαμε. Η ομάδα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν καλύτερη από αυτή του πρώτου, γιατί πήρε πιο σοβαρά το παιχνίδι και πέρα από την πλάκα ήταν μια καλή γιορτή, που πιστεύω ότι έπρεπε να γίνει σε άλλο γήπεδο".Τη μεγαλύτερη πλάκα την έκανε ο Έκτορ Κούπερ, ο οποίος τόνισε ότι θέλει να κερδίσει ακόμα και σε τέτοια παιχνίδια, ενώ στο highlight πέρασε η δήλωσή του "τρέμει η καρέκλα μου".

"Είμαστε πάρα πολύ απογοητεύει από την ήττα Το αποτέλεσμα μας πονάει γιατί όποιος και να είναι ο αγώνας που δίνεις θέλεις να τον κερδίζεις.Ελπίζω να μην τρέμει η καρέκλα μου, σίγουρα δεν ήταν η τελευταία μας ευκαιρία, αλλά είχαμε μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου", είπε αναλυτικά ο τεχνικός του Άρη. Στο ίδιο μήκος κύμματος με τον Αργεντινό προπονητή ήταν και οι δηλώσεις του Σάντος:

"Συμφωνώ απόλυτα με όσα είπε ο κύριος Κούπερ. Τέτοια παιχνίδια είναι ευκαιρία να γνωριστούν οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου μεταξύ τους χωρίς την πίεση του αποτελέσματος. Μας δίνει ικανοποίηση που συμμετείχαμε σε αυτή τη γιορτή του ποδοσφαίρου, σημασία σε αυτούς τους αγώνες έχει η συμμετοχή, αλλά όπως είπε ο κ. Κούπερ το αποτέλεσμα μας φέρνει πίσω και δύσκολα θα σωθούμε".

Νίκη με... υπογραφή Μπανγκουρά


Ο Μπανγκούρα χάρισε στον Πανσερραϊκό τη νίκη στη Φυλή Ενα γκολ του Μπανγκουρά, έξι λεπτά πριν από τη λήξη της αναμέτρησης με την Κέρκυρα, χάρισε στον Πανσερραϊκό την πολύτιμη νίκη με 1-0. Η ομάδα του Ντράγκαν Κοκότοβιτς, που παραμένει αήττητη για επτά αγωνιστικές, διατηρεί στο ακέραιο τις ελπίδες για την κατάκτηση μία θέσης στην προνομιούχο πεντάδα.

Οι Μακεδόνες ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και περιόρισαν σε παθητικό ρόλο τους νησιώτες, που δεν έδειξαν κάτι το ιδιαίτερο και μάλιστα δεν απείλησαν την εστία του τερματοφύλακα Κοτταρά.

Ο Πανσερραϊκός δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να τις αξιοποιήσει. Ολα αυτά, όμως, ως το 84'. Σε αυτό το χρονικό σημείο oι γηπεδούχοι βγήκαν στην αντεπίθεση και μετά από σέντρα του Τάντιτς, ο Μπανγκουρά με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αποστολίδη.

Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Κοτταράς, Παπάζογλου, Κάστρο, Γεωργιάδης, Γαλανόπουλος, Μιχαήλ, Ν. Ζαπρόπουλος, Λεοζίνιο, Μπανγκουρά (92' Τράκις), Τάντιτς (93' Κόντος), Σκάγκλια (72' Κωνσταντινίδης).
Κέρκυρα (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Κοντοδήμος (73' Πελαγίας), Ρεπερνέ (48' Λορένσο), Ιωάννου, Φλαβίνιο, Μπερνς, Παρασκευαΐδης, Τσίγκας, Γκουστάβο, Γιανιτσανάκης (61' Μπουτζίκος), Βενέτης.

Παραιτήθηκαν Πατέλης, Μαργαρίτης και Φιλιππιάδης!

Παραιτήθηκαν Πατέλης, Μαργαρίτης και Φιλιππιάδης!

Τις παραιτήσεις τους από το Δ.Σ. της ΠΑΕ Ηρακλής έθεσαν πριν από λίγο τρία μέλη των «κυανόλευκων», οι Θεόφιλος Πατέλης, Νίκος Φιλιππιάδης και Δημήτρης Μαργαρίτης.

Επαιξαν για τους εαυτούς τους


Ο Κουτσιανικούλης στα χέρια των Κατσουράνη, Χαλκιά Αν και δεν είχε μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο, καθώς λίγοι βρέθηκαν στις εξέδρες του Ελληνικού, ωστόσο όσοι παρακολούθησαν το 7ο All Star Game μέσω του Novasports, σίγουρα θα ευχαριστήθηκαν γκολ. Οι Ελληνες επίλεκτοι επικράτησαν των ξένων με 4-2.

Στα πέναλτι για δεύτερη συνεχή σεζόν ο Μπλάνκο αναδείχθηκε νικητής. Ο άσος της ΑΕΚ νίκησε στον τελικό τον Σισέ, ενώ στους τερματοφύλακες νικητής ήταν ο Μπλάζιτς. MVP του αγώνα ψηφίστηκε ο Κώστας Κατσουράνης.

Οι ποδοσφαιριστές έτρεχαν σαν να έκαναν χαλάρωμα σε προπόνηση, καθώς δεν ήθελαν να βάλουν τα πόδια τους στη "φωτιά", αφού ένας τραυματισμός θα τους άφηνε εκτός στα τελευταία κρίσιμα παιχνίδια.

Για τους Ελληνες σκόραραν οι Καραγκούνης (14'), Παπάζογλου (47'), Αναστασάκος (64') και Μπάρκογλου (68'), ενώ για τους ξένους βρήκαν δίχτυα ο Σισέ (36', 40'). Στο 21' ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είδε τον Φερνάντεζ να αποκρούει το πέναλτι που εκτέλεσε και το οποίο κέρδισε ένα λεπτό νωρίτερα ο Κουτσιανικούλης.

Ο Νίκος Καραγεωργίου και ο Μιχάλης Φραγκουλάκης δεν κατάφεραν να φτάσουν στην Αθήνα για το All Star Game, καθώς η πτήση τους από το Ηράκλειο ακυρώθηκε.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ (Ν. Νιόπλιας) : Χαλκιάς (25' Τζόρβας), Βύντρα, Τζαβέλλας, Αβ. Παπαδόπουλος, Κατσουράνης, Καφές, Καραγκούνης, Νίνης, Κουτσιανικούλης, Σαλπιγγίδης, Μήτρογλου (αρχική ενδεκάδα). Στο β' μέρος έπαιξαν και οι Σηφάκης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Μπάρκογλου, Αναστασάκος, Μανιάτης, Κονέ, Κατσιαρός, Φρατζέσκος.
ΞΕΝΟΙ ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ (Φ. Σάντος, Έ. Κούπερ) : Φερνάντεζ (25' Ιτάνζ), Κοντρέρας, Λίνο, Νέτο, Μαϊστόροβιτς, Βιεϊρίνια, Σκόκο, Πάμπλο Γκαρσία, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σισέ, Κάμπορα (αρχική ενδεκάδα). Στο β' μέρος έπαιξαν και οι Γκσπούρνινγκ, Τζόνσον, Κάλβο, Ίβιτς, Μουσλίμοβιτς, Λούα Λούα.

Σοκ στην Εβερτον με Γκόσλινγκ


Ο Νταν Γκόσλινγκ πανηγυρίζει... Ο Νταν Γκόσλινγκ όχι μόνο θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν, αλλά και μέρος από την επόμενη. Ο άσος της Εβερτον το Σαββάτο συγκρούστηκε με τον γκολκίπερ της Γουλβς, Μάρκους Χάνεμαν και όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, έχει υποστεί ρήξη χιαστών συνδέσμων στο γόνατο.

Ο φυσιοθεραπευτής του αγγλικού συλλόγου, Μικ Ράθμποουν, τόνισε, "Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι μας. Ο Γκόσλινγκ μπορεί να απουσιάσει από τους αγώνες της ομάδας μέχρι και εννιά μήνες".

Ψάχνει ομάδα ο Καρβαλιάλ


Ο Κάρλος Καρβαλιάλ Στο τέλος της σεζόν θα ολοκληρωθεί η συνεργασία του Κάρλος Καρβαλιάλ με την Σπόρτινγκ Λισαββόνας, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Πορτογαλίας τη Μεγάλη Τετάρτη. Ο πρώην τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης δεν κατάφερε να οδηγήσει την τωρινή του ομάδα στην επιτυχία, καθώς αυτή την στιγμή βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα 23 βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Ο Καρβαλιάλ ανέλαβε την Σπόρτινγκ τον Νοέμβριο αντικαθιστώντας στον πάγκο της ομάδας τον Πάουλο Μπέντο.

Μιλάει με Σπάρτακ ο Ριέρα


Ο Ριέρα σκόραρε εις βάρος της Αστον Βίλα Η... γκρίνια του Αλμπερτ Ριέρα τις τελευταίες βδομάδες "ανάγκασε" τη Λίβερπουλ να τον βγάλει προς πώληση και αμέσως αρκετές ομάδες έσπευσαν να χτυπήσουν την πόρτα του ισπανού. Ωστόσο αυτή την στιγμή φαβορί για την απόκτηση του είναι η Σπάρτακ Μόσχας, με την οποία βρίσκεται σε συζητήσεις.

Ο αγγλικός σύλλογος σε ανακοίνωση του τη Μεγάλη Τετάρτη γνωστοποίησε τις συζητήσεις του παίκτη της με τη ρωσική ομάδα, αναφέροντας παράλληλα ότι δεν πρόκειται να παρέμβει μέχρι να καταλήξουν οι δύο πλευρές σε συμφωνία.

Τον Ριέρα είχε βάλει στο στόχαστρο της και η άλλη ομάδα της Μόσχας, η ΤΣΣΚΑ.

Φεύγει από τη Στουτγκάρδη ο Κακάου


Ο Κακάου πανηγυρίζει Τους τελευταίους μήνες στην Στουτγκάρδη διανύει ο Κακάου, καθώς όπως ανακοίνωσε τη Μεγάλη Τετάρτη δεν αποδέχθηκε την πρόταση της ομάδος του για ανανέωση, ενώ πρόσθεσε ότι τις επόμενες βδομάδες θα δώσει λεπτομέρειες σχετικά με το μέλλον του και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 29χρονος επιθετικός έχει πανηγυρίσει ένα πρωτάθλημα με τη Στουτγκάρδη το 2007, ενώ στη γερμανική ομάδα ανήκει τα τελευταία επτά χρόνια έχοντας πετύχει 57 γκολ σε 172 συμμετοχές

Τον Κακάου θέλει τόσο η Βόλφσμπουργκ όσο και η Σάλκε από τη Γερμανία, ενώ τον 29χρονο έχει βάλει στο μάτι και η Σεβίλλη.

Ασχημα τα μαντάτα για Μούτου


Ο Μούτου πέτυχε δύο γκολ εις βάρος της Λάτσιο Ο Αντριαν Μούτου και η Φιορεντίνα αισιοδοξούσαν ότι στο τέλος της φετινής σεζόν ο Ρουμάνος θα μπορέσει να αγωνιστεί, ωστόσο τα μηνύματα που έρχονται από την CONI δεν είναι ενθαρρυντικά. Η Ιταλική Ολυμπιακή Επιτροπή έχει εισηγηθεί ποινή αποκλεισμού ενός χρόνου για τον πρώην άσο της Τσέλσι, ο οποίος τον Ιανουάριο σε έλεγχο ντόπινγκ μετά το τέλος του αγώνα με την Μπάρι, βρέθηκε θετικός στην ουσία " Σουμπουτραμίν".

Ο Μούτου όταν αγωνιζόταν στην Τσέλσι είχε βρεθεί θετικός σε κοκαϊνη και γι αυτό το λόγο είχε απομακρυνθεί από τον αγγλικό σύλλογο. Αν περάσει η εισήγηση της CONI, τότε ο Ρουμάνος θα επιστρέψει στους αγώνες τον Ιανουάριο του 2011, χάνοντας το πρώτο μισό της επόμενης περιόδου.

Ο «Κατσούρ» για το... φιάσκο!

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/78a786ea068333e1c93a443dc7de65d0_L.jpg?1270040842?1270040842?1270040842Ο Κώστας Κατσουράνης δεν μάσησε τα λόγια του και είπε την αλήθεια για το... υποτιθέμενο All Star Game το οποίο διαξάγεται αυτή την ώρα στο γήπεδο του Ελληνικού. «Κοροϊδευόμαστε»! Νικητές στα πέναλτι οι Μπλάνκο και Μπλάζιτς που επικράτησαν των Σισέ και Μανίκα αντίστοιχα.Το πρόχειρο στήσιμο και η... ανύπαρκτη προβολή της διοργάνωσης στην... ελληνική αποκλειστικότητα του ποδοσφαιρικού All Star Game δεν οδήγησαν παρά μόνο λίγους φιλάθλους στο Ελληνικό. Μεταξύ συγγενών και φίλων παίκτες όπως ο Σισέ, ο Μήτρογλου, ο Νίνης, ο Μπλάνκο είναι... υποχρεωμένοι να βγάλουν κέφι και να προσφέρουν θέαμα.

Όταν, λοιπόν, ο Κώστας Κατσουράνης ρωτήθηκε να πει δύο λόγια για την... γιορτή δεν μάσησε και είπε την αλήθεια. Αυτό που στην ουσία σκέφτονται και οι συνάδελφοι του. «Νομίζω ότι πρέπει να σταματήσει αυτή η… γιορτή. Πουθενά στον κόσμο δεν γίνεται κάτι τέτοιο. Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Δεν έχει έρθει κανένας στο γήπεδο. Αυτό έχω μόνο να πω» τόνισε χαρακτηριστικά και έστειλε το... μήνυμα στους ιθύνοντες του All Star Game.

"Μοιρασιά" στην Καρδίτσα


Σκόραρε ο Μαρκόφσκι Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η συνάντηση ανάμεσα στην Αναγέννηση Καρδίτσας και τη Δόξα Δράμας, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Πολύ καλό το παιχνίδι με τους "μαυραετούς" να είναι καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και τους Θεσσαλούς να κυριαρχούν στην επανάληψη.

Η ομάδα της Μακεδονίας ήταν αυτή που απέκτησε προβάδισμα στο σκορ στο 37' όταν ο Μαρκόφσκι βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα, Κουτσόπουλου. Πέντε λεπτά νωρίτερα, η Δόξα είχε και δοκάρι με τον Μουρατίδη.

Ωστόσο, οι γηπεχούχοι αντέδρασαν στην επανάληψη και στο 52' έφτασαν στην ισοφάριση με σουτ του Μπουντούρη. Οι γηπεδούχοι πίεσαν και για το δεύτερο γκολ αλλά δεν κατάφεραν να το πετύχουν παρά το γεγονός ότι δημιούργησαν ευκαιρίες.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Κουτσόπουλος, Μελαμπιανάκης, Δούκας, Βούκοβιτς, Αγγελόπουλος (80' Γκόγκας), Κουρτεσιώτης, Μόντζο (46' Μπιτέλης), Χατζηρίζος (62' Ουέλινγκτον), Μπουντούρης, Διγκόζης, Βακουφτσής.
Δόξα Δράμας (Στράτος Βουτσακέλης): Καρατζιοβαλής, Χ. Μουρατίδης (78' Πινδώνης), Ρομπίνιο (50' Μπαξεβανίδης), Χλωρός (62' Λ. Μουρατίδης), Αγγος, Πακάλτσης, Σαμαράς, Γκίκας, Μαρκόφσκι, Παπαθανασίου, Παρμαξίδης.

Ακόμη δεν πλήρωσε ο Παντελή


Ο Ανδρέας Παντελή Σε οριακό σημείο έχει φτάσει η κατάσταση στον Ηρακλή. Όλα φαίνεται να κρέμονται από μια κλωστή και δεν αποκλείεται, αν τελικά κοπεί, να υπάρξουν δραματικές εξελίξεις. Να σημειωθεί ότι, ούτε και την Μεγάλη Τετάρτη πληρώθηκε κάποιος στον Ηρακλή. Ο Ανδρέας Παντελή υποσχέθηκε ότι θα πληρωθούν οι ποδοσφαριστές, αλλά, ακόμη περιμένουν.

Οι ποδοσφαιριστές περιμένουν και την Μεγάλη Πέμπτη και αν κάτι δεν πάει καλά, όπως συνέβη πολλές φορές, θα πάρουν τα μέτρα τους. Από βδομάδα θα κινηθούν ανάλογα. Ο Παντελή πάντως επιμένει ότι θα πληρώσει και θα καλύψει διάφορες ακόμη υποχρεώσεις της ΠΑΕ Ηρακλής, τη στιγμή που ο Αντώνης Ρέμος δείχνει να είναι πιο απόμακρος από κάθε άλλη στιγμή. Έχει απομακρυνθεί από την ΠΑΕ Ηρακλής και δεν συνεισφέρει στο να πληρωθούν ακόμη και βασικές ανάγκες της εταιρίας.

Στο μεταξύ, οι προπονήσεις δε ολοκληρώθηκαν την Μεγάλη Τετάρτη και το ραντεβού για όλους για την επόμενη Δευτέρα. Υπό το βλέμμα του Παντελή, σε ένα χαλαρό διπλό, το τελικό σκορ ήταν 4-4 και οι κυανόλευκοι ελπίζουν ότι αύριο θα δουν. φως στους λογαριασμούς τους. Τέλος, με 9-8 επικράτησε το τεχνικό τιμ του Ηρακλή σε φιλική αναμέτρηση με τους ρεπόρτερ που καλύπτουν τον ποδοσφαιρικό

Μπάντοβιτς: "Σε όποιον αρέσει..."


Απογοητευμένος ο Μπάντοβιτς Αντιμέτωπος με πολλαπλά κρούσματα απειθαρχίας ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, φαίνεται να έχει τη στήριξη της διοίκησης, που αποφάσισε να πάρει μέτρα καθώς όπως αναφέραμε την Τρίτη Ντάτολο και Λούα Λούα δεν θα ξαναπαίξουν ως το τέλος της σεζόν. "Σε όποιον αρέσει", είπε ο τεχνικός των "ερυθρόλευκων" στους ποδοσφαιριστές.

"Τον τελευταίο μήνα έχουν γίνει πολλά άσχημα. Έκανα υπομονή και τα ανέχθηκα, για το καλό του Ολυμπιακού. Αλλά έως εδώ. Τώρα τελείωσαν αυτά. Μίλησα με τη διοίκηση και από εδώ και πέρα, θα υπάρξουν άλλα πράγματα. Πήραμε αποφάσεις. Όποιος δεν θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό, να πάει στη διοίκηση και να λύσει το συμβόλαιό του".

Για να προσθέσει στη συνέχεια: "Όποιου δεν του αρέσει, να σηκωθεί και να φύγει. Όποιος δεν τιμάει τη φανέλα του Ολυμπιακού, θα πάει σπίτι του. Δεν γίνεται να είμαστε στον Ολυμπιακό και να μην ενδιαφερόμαστε για τον Ολυμπιακό. Και όποιοι μείνουν πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Να είναι αυτοί που πρέπει. Όποιοι δεν θέλουν, τέλος".

"Φωτιά" στην κορυφή του βορρά!


Φάση από το παιχνίδι Αναγέννηση Επανωμής-Τρίκαλα Νέο ενδιαφέρον πήρε η μάχη για την άνοδο στο βόρειο όμιλο της Γ' Εθνικής μετά τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος. Η εκτός έδρας νίκη των Τρικάλων με 1-0 σε βάρος της πρωτοπόρου Αναγέννησης Επανωμής, επέτρεψε στην Αναγέννηση Γιαννιτσών να πλησιάσει τους Θεσσαλονικείς στον πόντο!

Η ομάδα των Γιαννιτσών κέρδισε 3-1 το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Μακεδονικό.

Στις κερδισμένες της αγωνιστικής και η Βέροια, που νίκησε 2-1 τον Πυρσό Γρεβενών και βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Στη Φιλιππιάδα, ο τοπικός Εθνικός αν και βρέθηκε να χάνει από τον ΠΑΟΝΕ, πέτυχε την ανατροπή και κέρδισε 2-1.

Τα αποτελέσματα
Φωκικός-Βισαλτιακός 1-0
(42' Θωμόπουλος)

Δόξα Κρανούλας-Οδυσσέας Αναγέννησης Σερρών 0-0

Μακεδονικός-Αναγέννηση Γιαννιτσών 1-3
(91' Χασομέρης - 46' Κρόνχαρτ, 59' Ιορδανίδης, 89' Καρυοφύλλης)

Εθνικός Φιλιππιάδας-ΠΑΟ Νέων Επιβατών 2-1
(63' Παλιάγκας, 84' Φλορένσιο - 47' Λεπτοκαρύδης)

Αναγέννηση Επανωμής-Τρίκαλα 0-1
(66' Eνοκ)

Βέροια-Πυρσός Γρεβενών 2-1
(4' Λαναρής, 45' αυτ. Βελώνης - 34' Γεωργίου )

Θερμαϊκός Θέρμης-Κοζάνη 1-1
(27' Βιτεβής - 22' Μάντζιαρης)

Η Νίκη Βόλου πήρε στα χαρτιά τον αγώνα με την Καστοριά
Ρεπό έχει ο Εορδαϊκός

Επεισοδιακή νίκη για την Καλαμάτα


Οι παίκτες της Καλαμάτας πανηγυρίζουν τη νίκη τους επί του Διαγόρα "Ζωντανή" στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία, παρέμεινε η Καλαμάτα, η οποία νίκησε 2-1 τον Παναιτωλικό, που από την πλευρά του, έχασε έδαφος στην προσπάθεια που καταβάλει για τη συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου. Το ματς είχε ένταση και αποβολές παικτών και προπονητών!

Στο πρώτο ημίχρονο, το παιχνίδι ήταν ανοιχτό με τις δύο ομάδες να αναζητούν το γκολ και να δημιουργούν ευκαιρίες για να το πετύχουν. Τελικά, η "μαύρη θύελλα" ήταν αυτή που πήρε το προβάδισμα με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Ντε Βινσέντι στο 42'.

Στην επαναληψη, η Καλαμάτα έφτασε και σε δεύτερο τέρμα. Συγκεκριμένα, στο 63' ο Πουρτουλίδης επιχείρησε σέντρα και ο Κουτσοσπύρος με κοντινή κεφαίά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του τερμαφύλακα Πονηρού.

Το παιχνίδι... άναψε στο 70' όταν επικράτησε ένταση καθώς διαπληκτίστικαν οι Δημούτσος και Πουρτουλίδης. Αμφότεροι αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη κάρτα, ενώ παράλληλα αποβλήθηκαν και οι δύο προπονητές, Θανάσης Κολιτσιδάκης και Γιάννης Νταλακούρας!

Επτά λεπτά αργότερα, ο Παναιτωλικός μείωσε με κεφαλιά του Βούκοβιτς έπειτα από κόρνερ του Θεοδωρίδη, όμως οι Μεσσήνιοι κράτησαν το υπέρ τους αποτέλεσμα μέχερι τη λήξη του αγώνα.

Ορθιος ο Εθνικός στη Ρόδο


Οι παίκτες του Εθνικού πανηγυρίζουν το γκολ του Ζουαρί στη Ρόδο Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση της Ρόδου με τον Εθνικό μιας και οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1. Μπιμπίρης και Πρίπου με αυτογκόλ, οι σκόρερ της συνάντησης, που διατήρησε το ενδιαφέρον της μέχρι το σφύριγμα της λήξης. Καλύτεροι σε γενικές γραμμές, οι γηπεδούχοι.

H νησιώτικη ομάδα κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 10' όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λουτσιάνο, ο Μπιμπίρης με πλασέ από κοντά εστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.

Ωστόσο, οι Πειραιώτες αντέδρασαν στο 37' όταν μετά από σέντρα του Φαρινόλα και πλασέ του Φερέιρα, ο Πρίπου επιχείρησε να διώξει την μπάλα αλλά σημείωσε αυτογκόλ, φέρνοντας το ματς στο 1-1.

Η Ρόδος προσπάθησε να φτάσει στο γκολ στο δεύτερο μέρος, οπότε και διατήρησε την υπεροχή. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε μιας και οι Πειραιώτες κράτησαν την ισοπαλία.

Στιγμές πριν από τη λήξη, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Ιράλα της Ρόδου για διαμαρτυρία.

Το εξάλεπτο του... τρόμου στον Εύοσμο!


Ο Μπεκιάρης σε προσπάθειά του... Ενα εξάλεπτο ήταν αρκετό στον Αγροτικό Αστέρα προκειμένου να... καθαρίσει την αναμέτρηση με την Ηλιούπολη, της οποίας επιβλήθηκε 3-0. Οι Μακεδόνες έδωσαν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, αντίθετα οι Αθηναίοι γνώρισαν την ήττα μετά από τέσσερις διαδοχικές νίκες.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου άνοιξε το σκορ στο 15' με πλασέ του Βαγγελόπουλου, ενώ στο 18' ο Μπεκιάρης επίσης με πλασέ, έπειτα από σέντρα του Μπλαζέφσκι, ανέβασε το δείκτη του σκορ.

Στο αμέσως επόμενιο λεπτό, ο Αγροτικός Αστέρας έφτασε στο 3-0 με οργανωτή και πάλι τον Μπλαζέφσκι και εκτελεστή τον Στεφανίδη.

Στην επανάληψη, η Ηλιούπολη προσπάθησε να αντιδράσει και ανέβασε την απόδοσή της, με την είσοδο του Σαρμιέντο. Ωστόσο, οι Αθηναίοι δεν προβλημάτισαν ιδιαίτερα τους αντιπάλους τους, που κράτησαν με ευκολία το υπέρ τους αποτέλεσμα

"Γκέλα" Θρασύβουλου με το Αιγάλεω!


Σαπάνης και Πουλάκος σε φάση από το παιχνίδι Θρασύβουλος-Αιγάλεω Δύο πολύτιμους βαθμούς απώλεσε ο Θρασύβουλος, ο οποίος παραχώρησε οδυνηρή ισοπαλία στο Αιγάλεω με 1-1. Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό μιας και οι δύο αντίπαλοι αναζήτησαν τη νίκη και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες. Είναι χαρακτηριστικό ότι πέρα από τα δύο τέρματα, υπήρχαν και τρία δοκάρια.

Στο πρώτο μέρος, η ομάδα της Φυλής άσκησε έντονη πίεση στην εστία του "σίτι" και δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες, όμως δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ. Πιο σημαντική φάση αυτή του 26' όταν ο Σαπάνης είχε δοκάρι.

Πάντως, με την έναρξη της επανάληψης, και συγκεκριμένα στο 51', το Αιγάλεω απείλησε με τον Πουλάκο, ο οποίος με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Η φάση αυτή, ωστόσο, αποτέλεσε παρένθεση για το "σίτι" καθώς πέντε λεπτά αργότερα, ο Θρασύβουλος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Κόζλεϊ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σαπάνη.

Οι φιλοξενούμενοι, όμως, δεν πτοήθηκαν και αντέδρασαν στο 67' όταν ο Πουλάκος μπήκε στην περιοχή και με σουτ από κοντά, ισοφάρισε.

Ο Θρασύβουλος βγήκε μπροστά για να σκοράρει και στο 70' είχε νέο δοκάρι σε κεφαλιά και πάλι του Σαπάνη. Παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων μέχρι και το τελευταίο λεπτό του αγώνα, το αποτέλεσμα δεν κατέστη δυνατόν να αλλάξει.

Μπορεί και με δέκα ο Πιερικός!


Θάνος και Τασίδης πανηγυρίζουν Ο Πιερικός αξιοποίησε το πλεονέκτημα της έδρας στη συνάντηση με τον Διαγόρα, του οποίοι επιβλήθηκε 2-0 και ανέβηκε στην πέμπτη θέση της κατάταξης. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν παρά το γεγονός ότι από το 37' αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Τασίδη. Καλοί οι Ροδίτες αλλά και άτυχοι, καθώς είχαν δύο δοκάρια.

Η ομάδα της Κατερίνης μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και πάνω που οι Ροδίτες άρχισαν να ισορροπούν, έφτασε στο γκολ. Ηταν το 21' όταν ο Ολγκίν έβγαλε τον Θάνο τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και εκείνος με πλασέ άνοιξε το σκορ. Τέσσερα λεπτά νωρίτερα, ο Ρούσεφ είχε εκτέλεση φάουλ στο δοκάρι.

Ωστόσο, στο 37' ο Πιερικός έμεινε με παίκτη λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Τασίδη.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αξιοποιήσουν το αριθμητικό πλεονέκτημα και δημιούργησαν ορισμένες καλές ευκαιρίες όμως δεν τις αξιοποίησαν. Πιο σημαντική αυτή του 53' όταν ο Δήμου επιχείρησε κεφαλιά αλλά η μπάλα βρήκε και πάλι στο δοκάρι.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 60' δέχθηκαν και δεύτερο τέρμα όταν ο Πέντα τροφοδότησε τον Φρέντερικς και εκείνος με δεύτερη προσπάθεια και προβολή, ανέβασε το δείκτη του σκορ.

Το γκολ αυτό... φρέναρε την επιθετικότητα του Διαγόρα, ενώ ο Πιερικός φρόντισε με σωστή αμυντική λειτουργία να κρατήσει την πολύτιμη νίκη μέχρι τέλους.

Πολύτιμη νίκη για τον Ιωνικό


Φάση από τον αγώνα Ιωνικός-Εθνικός Αστέρας... Tρεις... χρυσούς βαθμούς πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Ιωνικός, ο οποίος νίκησε 1-0 τον Εθνικό Αστέρα σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο ματς. Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας μιας και το θέαμα ήταν... νηστίσιμο, ειδικά στο πρώτο 45λεπτο.

Η ομάδα της Νεάπολης μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 11'... άγγιξε το γκολ αλλά η κεφαλιά του Φουρτάδο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στη συνέχεια της φάσης, ο τερματοφύλακας Γκίτκος... γκρέμισε τον Κρίστορι αλλά ο διαιτητής δεν καταλόγισε την παράβαση.

Ο Ιωνικός διατήρησε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και πίεσε τους Καισαριανιώτες. Οι προσπάθειες των γηπεδούχων δικαιώθηκαν στο 74' οπότε ο Φουρτάδο μπήκε στην περιοχή, τροφοδότησε τον Κρίστορι και εκείνος με πλασέ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι "ερυθρόλευκοι" προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με συνέπεια να υποστούν μία ακόμη οδυνηρή ήττα.

Θρίαμβος του Ολυμπιακού Βόλου στο ντέρμπι!

c
Οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου πανηγυρίζουν... O Ολυμπιακός Βόλου ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με τον ΟΦΗ, του οποίου επιβλήθηκε με το εμφατικό 3-0 και πλέον η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα δεν χάνεται! το ματς... χάλασε στο 51' όταν αποβλήθηκαν δύο παίκτες των Κρητικών, οι οποίοι έχουν παράπονα από τη διαιτησία. Τον αγώνα παρακολούθησαν 10.000 φίλαθλοι!

Η ομάδα της Μαγνησίας μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο πρώτο εικοσάλεπτο είχε καταφέρει να σκοράρει δύο φορές. Συγκεκριμένα, στο 10' ο Ούμπιντες επιχείρησε σέντρα και ο Σολάκης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Δέκα λεπτά αργότερα, μετά από νέα προσπάθεια του Ούμπιντες, ο Νατσούρας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 29' ο Κοκκινάκης σκόραρε για τον ΟΦΗ αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, γεγονός που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των Κρητικών, όπως και η μη υπόδειξη πέναλτι στο 51' σε μαρκάρισμα του Μπούρμπου από τον Ψυχογιό.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα οι Κωνσταντινίδης και Κατσικογιάννης με συνέπεια ο ΟΦΗ να μείνει με εννέα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αλλά στο 88' ο Καμπάνταης με δεξί βολέ, πέτυχε το 3-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΟΚ-Δεν... ιδρώνει το αυτί τους

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν τη νίκη στα Γιάννινα Για το ενδεχόμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Βιερίνια, στον ΠΑΟΚ δεν... ιδρώνει το αυτί τους. Επιμένουν στο δικό τους τρόπο αντιμετώπισης που βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με τους υπόλοιπους αγώνες του πρωταθλήματος καθώς και με τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου.

Η ρήτρα για τον Πορτογάλο είναι γνωστό ότι βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, κάτι που συμφωνήθηκε φέτος, στη διάρκεια της φετινής περιόδου, ωστόσο, αυτό δεν φρενάρει τα σενάρια που προκύπτουν για την μετάβαση του ποδοσφαιριστή στην Αθήνα.

Με σημείο αναφοράς τον Παναθηναϊκό που «συνεργάστηκε» με τον ΠΑΟΚ σε δύο ακόμη μεταγραφές (Χριστοδουλόπουλος και Μελλίσης), θα ακούσουμε και θα διαβάσουμε πολλά ακόμη μέχρι και τα μέσα του φετινού καλοκαιριού.

Πάντως, μια πρώτη εκτίμηση για την περίπτωση του Βιερίνια, η παραχώρησή του θα πρέπει να επιφέρει κάτι πολύ εντυπωσιακό για να τελεσιδικήσει. Στον ΠΑΟΚ σχεδιάζουν γύρω από το νεαρό Πορτογάλο και θα κινηθούν για την απόκτηση τριών -τουλάχιστο- ποδοσφαιριστών που θα κάνουν τη διαφορά. Οι μεταγραφικές κινήσεις θα είναι μετρημένες και πολύ λιγότερες από τις περσινές.

Ο Σάντος, εφόσον ανανεώσει τη συνεργασία του για τον επόμενο χρόνο ή και περισσότερο, θα έχει στη διάθεσή του πολλούς από τους φετινούς ποδοσφαιριστές και ορισμένους καινούργιους που θα προσδώσουν μεγαλύτερη ποιότητα στην εικόνα της ομάδας του.

Με την ίδια λογική
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι προϋπόθεση παραμονής του Σάντος αποτελεί η ενίσχυση με τους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν την ομάδα ου να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει με καλύτερους όρους το επόμενο πρωτάθλημα.

Από την άλλη, στον ΠΑΟΚ φαίνεται να έχουν υιοθετήσει την ίδια λογική και θα πράξουν ανάλογα. Σε πρόσφατες συζητήσεις ανάμεσα σε Βρύζα-Κονσεϊσάο και Σάντος, συζητήθηκε κάτι ανάλογο και κατέληξαν σε προοπτική και ανάγκη ενίσχυσης στο βαθμό που θα μπουν πιο δυναμικά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Φυσικά θα προηγηθεί ένα ξεσκαρτάρισμα και βέβαια αυτό δεν αφορά μόνον σε αυτούς που τελειώνει το συμβόλαιό τους. Δεν αποκλείεται να την πληρώσουν ορισμένοι από αυτούς που έχουν συμβόλαιο και για του χρόνου.

Η πώληση μάλιστα ενός ή και παραπάνω παικτών, θα διευκολύνει ακόμη περισσότερα τα πλάνα της διοίκησης για να εκταμιευθούν χρήματα και να επενδυθούν σε νέες συμφωνίες

Με ένα χρόνο αποκλεισμού κινδυνεύει ο Μούτου


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Με ποινή αποκλεισμού ενός έτους από κάθε ποδοσφαιρική αναμέτρηση κινδυνεύει ο Άντριαν Μούτου, μετά από πρόταση της Ιταλικής Επιτροπής Αντιντόπινγκ, για τις δύο περιπτώσεις που βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία τη φετινή σεζόν.

Ο Ρουμάνος επιθετικός της Φιορεντίνα βρέθηκε δις θετικός στην ουσία «Σιβουτραμίνη», μετά τα παιχνίδια με την Μπάρι στις 10 Ιανουαρίου και τη Λάτσιο δέκα μέρες αργότερα. Το συγκεκριμένο διεγερτικό περιορίζει την πείνα, με τον 31χρονο παίκτη να παραδέχεται την χρήση του χωρίς ωστόσο να γνωρίζει πέρι ποίας ουσίας επρόκειτο.

Η μεριά του πρώην επιθετικού της Τσέλσι δια στόματος του ατζέντη του, Τζιοβάνι Μπεκάλι, είχε επισημάνει στο πρόσφατο παρελθόν, πως περιμένει μία ποινή αποκλεισμού της τάξης των τριών με τεσσάρων μηνών.

Η τελική απόφαση θα ληφθεί από την CONI (Ιταλική Ολυμπιακή Επιτροπή) μέσα στο προσεχές διάστημα.

ΑΡΗΣ: «Ξηλώθηκε» το χορτάρι


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Ολοκληρώθηκε τη Μεγάλη Τετάρτη το «ξήλωμα» του παλιού χλοοτάπητα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και πλέον αρχίζει η τοποθέτηση του νέου χόρτου, μία διαδικασία που θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 16-17 Απριλίου. Εν συνεχεία θα χρειαστεί άλλη μία εβδομάδα για να μπορέσει να χρησιμοποιήσει η ομάδα του Άρη το γήπεδό της, ενώ μετά τη λήξη της σεζόν θα γίνουν ανάλογα έργα και στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Στον αγωνιστικό τομέα, από τη διπλή προπόνηση της ημέρας απουσίαζαν ο προπονητής, Έκτορ Κούπερ, και οι Σηφάκης, Νέτο, Κάλβο, Τζόνσον, Κάμπορα λόγω της συμμετοχής τους στο All Star Game. Οι παίκτες του Άρη θα προπονηθούν και τη Μεγάλη Πέμπτη και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα, όπου έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση.

Τρέξιμο»…πριν τις διακοπές

«Τρέξιμο»…πριν τις διακοπές

Μπορεί το μυαλό τους να βρίσκονται οι διακοπές του Πάσχα, ωστόσο οι παίκτες του Άρη θα περάσουν ακόμη μια δύσκολη μέρα στο γήπεδο. Ο Κούπερ πριν φύγει στην Αθήνα All star game έδωσε εντολές στους συνεργάτες του, μεταξύ των οποίων ήταν το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει διπλή προπόνηση.

Οι παίκτες του Άρη δεν θα πάρουν τόσο εύκολα τα «αδειόχαρτα» για τις γιορτές του Πάσχα. Πρώτα θα πρέπει να «χύσουν» κάποια κιλά ιδρώτα, παρόλο που δεν υπάρχει αγωνιστική «δράση». Σήμερα έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου, υπό της οδηγίες του Χοσέ Φανταγκούσι και του Άνχελ Πουέμπλα, μιας και ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ θα βρίσκεται στην Αθήνα για το ALL STAR GAME, όπως και οι Σηφάκης, Κάλβο, Νέτο, Τζόνσον και Κάμπορα. Ο βοηθός του Αργεντινού τεχνικού και ο γυμναστής της ομάδας θα δουλέψουν στο τομέα της φυσικής κατάστασης, μιας και θα ακολουθήσει αγωνιστική απραξία λόγο της άδειας. Στο μεταξύ χθες το πρωί παίκτες και τεχνική ηγεσία πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση στο Ρύσιο, μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει αποκατάσταση για αυτούς που αγωνίστηκαν και κανονικά προπόνηση για τους υπόλοιπους.

Ατομικό ο «Κούλου»

Ο μοναδικός παίκτης του Άρη που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού είναι ο Θέμης Κουλουχέρης. Ο έμπειρος τεχνικός, που ταλαιπωρείται από διάταση στον δεξιό δικέφαλο, ξεκίνησε από χθες τις φυσικοθεραπείες και σύμφωνα με τον ιατρικό τιμ θα είναι σε θέση να επιστρέψει στις προπονήσεις την ερχόμενη εβδομάδα.

Τετραήμερο…

Μετά το τέλος της σημερινής μεσημεριανής προπόνησης, Φανταγκούσι και Πουέμπλα θα ανακοινώσουν στους παίκτες τις ημέρες που οι πόρτες του Ρυσίου θα παραμείνουν κλειστές. Κατά τα φαινόμενα, οι «κίτρινοι» θα πάρουν τετραήμερη άδεια, χρόνος αρκετός για να ξεκουραστούν και να πάρουν τις απαραίτητες «ανάσες». Αλώστε όπως είχε τονίσει ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Λεβαδειακό το «ντεπόζιτο είναι άδειο…».

Στον Alpha η Φόρμουλα 1



Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, καθώς ο Alpha φαίνεται πως πήρε τα δικαιώματα για την κάλυψη του πρωταθλήματος.

Οι φίλοι της Φόρμουλα 1, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά τον αγώνα της Κυριακής, ενώ ακόμη δεν υπάρχει πληροφόρηση για τις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου.

Η δοκιμή που έκανε ο AΝΤ1 προβάλλοντας τον εναρκτήριο αγώνα στην πίστα του Μπαχρέιν μέσω ίντερνετ, δεν είχε τα επιθυμητά αποτέλεσμα με συνέπεια να μην συνεχιστεί η συγκεκριμένη διαδικασία.

Πρόβλημα για Μπενίτεθ


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Τις υπηρεσίες του Αλμπέρτο Ακουιλάνι θα στερηθεί ο Ράφα Μπενίτεθ στην αυριανή (1/4), πρώτη αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Μπενφίκα για τα προημιτελικά του Europa League.

Ο Ιταλός μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε στον αστράγαλο στη σημερινή, πρωινή προπόνηση των «κόκκινων» και δεν θα πετάξει με την υπόλοιπη αποστολή για τη Λισαβόνα!

«Δεν θα είναι έτοιμος για αυτό το ματς», δήλωσε ο Μπενίτεθ και πρόσθεσε: «Έχει ένα πρόβλημα στον αστράγαλό του και πρέπει να το φτιάξουμε. Δεν μοιάζει πολύ σοβαρό, αλλά πρέπει να εξετάσουμε την κατάστασή του προσεκτικά».

Γκρέγκορι: «Απόλαυση... ο ΠΑΟΚ»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Την καλύτερή του περίοδο περνάει στον ΠΑΟΚ ο Κένι Γκρέγκορι ο οποίος αποκάλυψε πως το μυστικό για τις εξαιρετικές του εμφανίσεις είναι πως... περνάει καλά. Ο Αμερικανός φόργουρντ του «δικεφάλου» παραχώρησε συνέντευξη στη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε επίσης στο μέλλον του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά και στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κένι Γκρέγκορι στο TV 100:

Για τη νίκη στη Νέα Σμύρνη: «Ηταν μια μεγάλη νίκη αυτή που πετύχαμε το Σάββατο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που μας δυσκόλεψε. Στο 1ο ημίχρονο θυμίσαμε το παλιό κακό μας εαυτό σε προηγούμενα εκτός έδρας ματς, συνήρθαμε στο 2ο και πιστεύω κερδίσαμε δίκαια. Στα δύο τελευταία μας παιχνίδια στην Αθήνα δείχνουμε ότι έχουμε βελτιωθεί αμυντικά και επιθετικά και ειδικά μακριά από το γήπεδο μας, που ήταν το τρωτό μας σημείο και μπορούμε να τερματίσουμε αν συνεχίσουμε έτσι σε μια καλή θέση πριν τα play off».

Για τη δική του απόδοση: «Νιώθω καλά , συνεργάζομαι πολύ καλά από την αρχή της σεζόν με τα υπόλοιπα παιδιά και μου αρέσει που μπορώ και προσφέρω και θέαμα-γιατί αυτό χρειάζεται το μπάσκετ για να γεμίζουν τα γήπεδα- αλλά πάνω από όλα θέλω να κερδίζει η ομάδα! Φέτος τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα στην ομάδα σε σχέση με την περσινή σεζόν που θέλω να την ξεχάσω. Χαίρομαι που επέστρεψα, το κλίμα μέσα και έξω από την ομάδα είναι καλό, απολαμβάνω που παίζω για τον ΠΑΟΚ, ενώ πέρσι έζησα μια πολύ δύσκολη και μπερδεμένη κατάσταση.

Δεν θέλω όμως να ξύνω πληγές και μείνω στο παρελθόν. Θα ήθελα να συζητήσω το ενδεχόμενο για να αγωνίζομαι και του χρόνου στο σύλλογο, αλλά πρώτα πρέπει να δούμε πως θα τελειώσει το πρωτάθλημα και τι θα κάνουμε. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε καλό μπάσκετ και πετύχουμε καλές νίκες. Όσο για το αν θα μείνω ή όχι, εξαρτάται και από το τι θα έχει στο μυαλό του ο προπονητής αλλά και η διοίκηση του ΠΑΟΚ».

Για τις συμβουλές του Κλιφ Λέβινγκστον: «Ήξερα αρκετά για την ομάδα και την πόλη, πριν έρθω, από τον Κλιφ, που τον είχα προπονητή στις ΗΠΑ και ξέρω ότι αν και έπαιξε μόλις για μια σεζόν στον ΠΑΟΚ, αγάπησε την ομάδα και ο κόσμος αυτόν. Μου είπε τα καλύτερα και για την πόλη αλλά και για τον σύλλογο, αλλά για αυτό που δεν πίστευα αλλά το έζησα και πέρσι αλλά και φέτος και πλέον τον καταλαβαίνω γιατί μιλούσε συνέχεια για αυτό, είναι το πάθος του κόσμου του ΠΑΟΚ για την ομάδα. Είναι απίστευτοι, ειδικά όταν γεμίζουν το γήπεδο, αλλά θα ήθελα να έρχονται όχι μόνο στις νίκες, αλλά και στις δύσκολες στιγμές, γιατί τότε τους χρειαζόμαστε πιο πολύ!».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Θέλω να τους πω να συνεχίσουν να μας στηρίζουν όπως κάνανε μέχρι σήμερα με πάθος, να γεμίσουν το γήπεδο μας στα τελευταία ματς πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας και να μας υποστηρίξουν ακόμα πιο δυνατά στα play off και εμείς θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό!».

Δυο με τέσσερις εβδομάδες εκτός ο Ρούνεϊ


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Τις υπηρεσίες του Ουέιν Ρούνεϊ θα στερηθεί για το προσεχές διάστημα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεδομένο θωρείται πως το βαρύ πυροβολικό των «κόκκινων διαβόλων», που τραυματίστηκε το βράδυ της Τρίτης κόντρα στη Μπάγερν, θα χάσει τη ρεβάνς της 7ης Απριλίου με τους Βαυαρούς κι όπως γίνεται εύκολα κατανοητό και το σαββατιάτικο ντέρμπι που θα κρίνει σε μεγάλο ποσοστό τον τίτλο της Πρέμιερσιπ απέναντι στην Τσέλσι.

Τουλάχιστον, τα μαντάτα είναι ευχάριστα για τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Αγγλίας, Φάμπιο Καπέλο που θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τον επιθετικό της Γιουνάιτεντ στο Mundial της Νοτίου Αφρικής.

Ο Ρούνεϊ προσγειώθηκε άτσαλα χορτάρι προς το φινάλε της αναμέτρησης της «Αλιάντς Αρίνα» με αποτέλεσμα να γυρίσει τον αστράγαλό του, όμως είχε προλάβει να κάνει τη ζημιά στην Μπάγερν μόλις στο 64ο δευτερόλεπτο του αγώνα!

Φέτος, διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, έχοντας ήδη σημειώσει 34 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις κι αναμφισβήτητα η απουσία του θα κοστίσει στους πρωταθλητές.

Οπως όλα δείχνουν, θα χάσει και το ταξίδι στο Μπλάκμπερν στις 11 Απριλίου, ενώ οριακά θα καταφέρει να δώσει το «παρών» στο ντέρμπι με την Σίτι στις 24 Απριλίου. Ετσι, τα μόνα επίσημα παιχνίδια που θα πάρει στα πόδια του πριν το Mundial, θα είναι κόντρα σε Σάντερλαντ και Στόουκ.

Δώνης έως το 2012 στο Περιστέρι


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Κάτοικος Περιστερίου έως το 2012 θα παραμείνει ο Γιώργος Δώνης καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Γιώργο Σπανό για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ατρόμητο.

Στην συνάντηση που έγινε την Μεγάλη Τετάρτη, αποφασίστηκε να συνεχίσουν την συνεργασία τους οι δύο πλευρές.

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ανέφερε:"Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα συνεχίσω μαζί με τους συνεργάτες μου στον Ατρόμητο.

Επειδή εμείς οι προπονητές περνάμε πολύ δύσκολες στιγμές κατά τη διάρκεια μιας περιόδου, είναι σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι που σε εμπιστεύονται και σε στηρίζουν.

Αυτός είναι και ο πρώτος λόγος που με οδήγησε στην παραμονή μου στην ομάδα. Ο δεύτερος είναι επειδή δημιουργούμε μια καλή ομάδα και πρέπει αυτό το έργο να συνεχιστεί και να πάμε σε μεγαλύτερα πράγματα στην επόμενη σεζόν".

Στην συμφωνία με τον Γιώργο Δώνη αναφέρθηκε ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας Γιάννης Αγγελόπουλος που είπε:

"Βρισκόμαστε στην αρχή ενός πλάνου που έχουμε καταστρώσει και επιθυμούμε να δούμε στο τέλος τους κόπους μας να ευοδώνονται.

Είμαστε λοιπόν ικανοποιημένοι που θα συνεχίσουμε την συνεργασία μας με τον Γιώργο Δώνη γιατί πιστεύουμε ότι αυτό το πλάνο μπορούμε μαζί να το υλοποιήσουμε.

Και αυτό το δείξαμε εμπράκτως. Χαίρομαι επιπλέον γιατί κι εκείνος με την σειρά του έκανε πράξη τα όσα έλεγε κατά τη διάρκεια της περιόδου.

Ό,τι δηλαδή στο Περιστέρι βρήκε ιδανικές συνθήκες εργασίας, ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και ανθρώπους με τους οποίους μπορεί να συνεννοηθεί και να συνεργαστεί μαζί τους".

Πληρωμές… αύριο

Πληρωμές… αύριο

Ούτε στην διάρκεια της σημερινής ημέρας έλαβαν τελικά χρήματα οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή. Ο Ανδρέας Παντελή είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με κάποιους εξ΄ αυτών και όπως τουλάχιστον έχει διαρρεύσει αύριο θα υπάρξουν πληρωμές. Πάντως σήμερα το πρωί έγινε η τελευταία προπόνηση πριν τις διακοπές του Πάσχα με τους ποδοσφαιριστές να περιμένουν να γίνουν πράξη οι υποσχέσεις. Κάτι ανάλογο περιμένει και ο Γ.Σ. Ηρακλής βεβαίως που παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις.