Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Φόβοι για Ρούνεϊ στην Αγγλία

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/8ffc6f7aaf42f6c193cabca8e2494a14_L.jpg?1270004390?1270004390?1270004390Τον μεγαλύτερο εφιάλτη της αντιμετωπίζει η Αγγλία καθώς μετά τον Ντέιβιντ Μπέκαμ κινδυνεύει να χάσει και τον Γουέιν Ρούνεϊ για το Μουντιάλ, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον αστράγαλο. Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτύπησε στο πρώτο ματς με την Μπάγερν Μονάχου για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και θα υποβληθεί την Τετάρτη μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Ο 25χρονος επιθετικός τέθηκε εκτός από το ντέρμπι του Σαββάτου απέναντι στην Τσέλσι, το οποίο είναι πολύ πιθανό να κρίνει τον φετινό τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ.

Μάλιστα, ο Ρούνεϊ μόνο με θαύμα θα προλάβει τον επαναληπτικό της επόμενης Τετάρτης με τη Μπάγερν στο «Ολντ Τράφορντ», ενώ υπάρχουν οι φόβοι ότι αν έχουν πειραχθεί οι σύνδεσμοι του θα χάσει όλη την υπόλοιπη σεζόν. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι η συμμετοχή του στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής είναι εξαιρετικά αμφίβολη. «Ο Γουέιν έχει τραυματίσει τον αστράγαλό του. Είναι πολύ νωρίς για να πούμε κάτι τώρα, όμως την Τετάρτη θα ξέρουμε», είπε μετά το ματς ο Άλεξ Φέργκιουσον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτός είναι ο 12ος σοβαρός τραυματισμός του Ρούνεϊ από το ξεκίνημα της καριέρας του. Την ίδια ώρα τα στοιχηματικά γραφεία βλέποντας το μεγάλο αστέρι των «λιονταριών» να κινδυνεύει να χάσει το Μουντιάλ, έχουν ρίξει την απόδοση της Αγγλίας για κατάκτηση του τροπαίου από 5-1 σε 6-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: