Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Δυο με τέσσερις εβδομάδες εκτός ο Ρούνεϊ


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Τις υπηρεσίες του Ουέιν Ρούνεϊ θα στερηθεί για το προσεχές διάστημα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεδομένο θωρείται πως το βαρύ πυροβολικό των «κόκκινων διαβόλων», που τραυματίστηκε το βράδυ της Τρίτης κόντρα στη Μπάγερν, θα χάσει τη ρεβάνς της 7ης Απριλίου με τους Βαυαρούς κι όπως γίνεται εύκολα κατανοητό και το σαββατιάτικο ντέρμπι που θα κρίνει σε μεγάλο ποσοστό τον τίτλο της Πρέμιερσιπ απέναντι στην Τσέλσι.

Τουλάχιστον, τα μαντάτα είναι ευχάριστα για τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Αγγλίας, Φάμπιο Καπέλο που θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τον επιθετικό της Γιουνάιτεντ στο Mundial της Νοτίου Αφρικής.

Ο Ρούνεϊ προσγειώθηκε άτσαλα χορτάρι προς το φινάλε της αναμέτρησης της «Αλιάντς Αρίνα» με αποτέλεσμα να γυρίσει τον αστράγαλό του, όμως είχε προλάβει να κάνει τη ζημιά στην Μπάγερν μόλις στο 64ο δευτερόλεπτο του αγώνα!

Φέτος, διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, έχοντας ήδη σημειώσει 34 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις κι αναμφισβήτητα η απουσία του θα κοστίσει στους πρωταθλητές.

Οπως όλα δείχνουν, θα χάσει και το ταξίδι στο Μπλάκμπερν στις 11 Απριλίου, ενώ οριακά θα καταφέρει να δώσει το «παρών» στο ντέρμπι με την Σίτι στις 24 Απριλίου. Ετσι, τα μόνα επίσημα παιχνίδια που θα πάρει στα πόδια του πριν το Mundial, θα είναι κόντρα σε Σάντερλαντ και Στόουκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: