Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Θρίαμβος του Ολυμπιακού Βόλου στο ντέρμπι!

c
Οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου πανηγυρίζουν... O Ολυμπιακός Βόλου ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με τον ΟΦΗ, του οποίου επιβλήθηκε με το εμφατικό 3-0 και πλέον η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα δεν χάνεται! το ματς... χάλασε στο 51' όταν αποβλήθηκαν δύο παίκτες των Κρητικών, οι οποίοι έχουν παράπονα από τη διαιτησία. Τον αγώνα παρακολούθησαν 10.000 φίλαθλοι!

Η ομάδα της Μαγνησίας μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο πρώτο εικοσάλεπτο είχε καταφέρει να σκοράρει δύο φορές. Συγκεκριμένα, στο 10' ο Ούμπιντες επιχείρησε σέντρα και ο Σολάκης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Δέκα λεπτά αργότερα, μετά από νέα προσπάθεια του Ούμπιντες, ο Νατσούρας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 29' ο Κοκκινάκης σκόραρε για τον ΟΦΗ αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, γεγονός που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των Κρητικών, όπως και η μη υπόδειξη πέναλτι στο 51' σε μαρκάρισμα του Μπούρμπου από τον Ψυχογιό.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα οι Κωνσταντινίδης και Κατσικογιάννης με συνέπεια ο ΟΦΗ να μείνει με εννέα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αλλά στο 88' ο Καμπάνταης με δεξί βολέ, πέτυχε το 3-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: