Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Ρίτσαρτσον: "Να σταματήσουμε τα ατού τους"

http://www.sport24.gr/ast/cov/ic/ich_2010_2_17_22_8_55_b.jpgΣτη Βαλένθια βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης η αποστολή του Άρη ενόψει του επαναληπτικού προημιτελικού (Τετάρτη, 22:15) για το Eurocup. Το σύνολο του Ντέιβιντ Μπλατ αναχώρησε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα τα ξημερώματα από το αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης και με το πιστεύω για την επίτευξη της ανατροπής του –7 (64-71) του "Αλεξανδρείου" της περασμένης Τετάρτης.

Ο Τζέρεμι Ρίτσαρτσον, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του Eurocup σημείωσε: "Ήρθαμε για έναν πολύ σημαντικό αγώνα. Θα βγούμε στο γήπεδο και θα προσπαθήσουμε σκληρά για να πάρουμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε".

"Οφείλουμε να παίξουμε δυνατά και να σταματήσουμε τα ατού της Βαλένθια, που απέδωσαν καλά την περασμένη εβδομάδα. Πρέπει να έχουμε σταθερότητα, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση".

"Πρέπει επίσης να φανούμε καλύτεροι στην επίθεση αυτή τη φορά. Αν σκοράρουμε περισσότερους πόντους από ό,τι στον αγώνα της Θεσσαλονίκης, τότε θα έχουμε πιθανότητες πρόκρισης στο Final Four".

Όσο για την περίπτωση απόκτησης του Βουκ Ραντιβόγιεβιτς; Ο 26χρονος Σέρβος γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα με ύψος 1.95μ. που έχει την ευχέρεια να παίξει και στις τρεις θέσεις της περιφέρειας φαίνεται να είναι μία υπό εξέταση λύση για την θέση του Άαρον Μάιλς.

Μάλιστα φαίνεται να υπάρχει και μία πρώτη επαφή με τον εκπρόσωπό του, δεδομένου ότι στον Άρη εδώ και καιρό βρίσκονται σε αναζήτηση Αμερικανού ή κοινοτικού πλέι μέικερ λόγω του τραυματισμού που ταλαιπωρεί τον Μάιλς.

Μάλιστα στα "συν" του 26χρονου Σέρβου γκαρντ που φέτος με τον Ερυθρό Αστέρα αγωνίστηκε και στην πρώτη φάση του Eurocup, είναι ότι μπορεί να καλύψει και τα υπόλοιπα κενά, στις θέσεις "2" και "3" αλλά και το γεγονός ότι η ομάδα του Βελιγραδίου λόγω της οικονομικής της κατάστασης δείχνει να είναι ανοιχτή σε οποιαδήποτε συζήτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: