Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Επεισοδιακή νίκη για την Καλαμάτα


Οι παίκτες της Καλαμάτας πανηγυρίζουν τη νίκη τους επί του Διαγόρα "Ζωντανή" στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία, παρέμεινε η Καλαμάτα, η οποία νίκησε 2-1 τον Παναιτωλικό, που από την πλευρά του, έχασε έδαφος στην προσπάθεια που καταβάλει για τη συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου. Το ματς είχε ένταση και αποβολές παικτών και προπονητών!

Στο πρώτο ημίχρονο, το παιχνίδι ήταν ανοιχτό με τις δύο ομάδες να αναζητούν το γκολ και να δημιουργούν ευκαιρίες για να το πετύχουν. Τελικά, η "μαύρη θύελλα" ήταν αυτή που πήρε το προβάδισμα με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Ντε Βινσέντι στο 42'.

Στην επαναληψη, η Καλαμάτα έφτασε και σε δεύτερο τέρμα. Συγκεκριμένα, στο 63' ο Πουρτουλίδης επιχείρησε σέντρα και ο Κουτσοσπύρος με κοντινή κεφαίά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του τερμαφύλακα Πονηρού.

Το παιχνίδι... άναψε στο 70' όταν επικράτησε ένταση καθώς διαπληκτίστικαν οι Δημούτσος και Πουρτουλίδης. Αμφότεροι αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη κάρτα, ενώ παράλληλα αποβλήθηκαν και οι δύο προπονητές, Θανάσης Κολιτσιδάκης και Γιάννης Νταλακούρας!

Επτά λεπτά αργότερα, ο Παναιτωλικός μείωσε με κεφαλιά του Βούκοβιτς έπειτα από κόρνερ του Θεοδωρίδη, όμως οι Μεσσήνιοι κράτησαν το υπέρ τους αποτέλεσμα μέχερι τη λήξη του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: