Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Φιλομένο: H... εσωτερική μεταγραφή


Τραυματίας ο Φιλομένο Υπό κανονικές συνθήκες, στις δύο τελευταίες στροφές της κανονικής περιόδου, αλλά και στα ματς των play off, θα υπάρξει μια... εσωτερική μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ. Κάπως έτσι ερμηνεύεται η επιστροφή του Φιλομένο στην ενεργό δράση, μετά από αρκετό καιρό. Ο ταλαιπωρημένος από τραυματισμούς Αργεντινός επιθετικός τίθεται στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος.

Ενόψει του αγώνα με την Καβάλα ο Πάμπλο Γκαρσία, θα απουσιάσει καθώς είναι τιμωρημένος και θα εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του. Απόντες θα είναι και οι Βλάνταν Ιβιτς (7 κάρτες) και Πάμπλο Κοντρέρας (10 κάρτες) οι οποίοι θα χάσουν τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, λόγω τιμωριών.

Ο Φερνάντο Σάντος διαπιστώνει μεγάλο πρόβλημα στον αμυντικό τομέα στις τελευταίες αγωνιστικές. Βλέπει το δυνατό σημείο στις πρώτες 25 αγωνιστικές του πρωταθλήματος να αποδυναμώνεται. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα προσπαθήσει να αναστρέψει το κλίμα και προτεραιότητά του είναι να ηρεμήσει τους παίκτες του και να τους δώσει την απαραίτητη ώθηση για τις δύο τελευταίες αγωνιστικές και τα κρίσιμα πλέι οφ, στα οποία ο "δικέφαλος" θα κυνηγήσει την συμμετοχή του στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο ΠΑΟΚ στο All Star Game
Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα με τις περισσότερες συμμετοχές στο φετινό "All Star Game", καθώς θα συμμετάσχουν οι Χαλκιάς, Μαλεζάς, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Μουσλίμοβιτς, Κοντρέρας, Γκαρσία, Λίνο, Ίβιτς και Βιεϊρίνια, και φυσικά ο Σάντος στον πάγκο των ξένων επίλεκτων. Κατά συνέπεια, ο μισός ΠΑΟΚ μεταφέρεται στην γιορτή του πρωταθλήματος και κάπως έτσι ολοκληρώνονται οι προπονήσεις για ταη Μεγάλη Βδομάδα.

Μετά και την αυριανή προπόνηση θα ακολουθήσει τετραήμερο ρεπό, με τους "ασπρόμαυρους" να επιστρέφουν στο γήπεδο το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: