Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Μπαλοτέλι: "Δεν είμαι ηλίθιος"

http://www.contra.gr/images/m/balloteli-mourihno_m.jpgΤο σίριαλ των σχέσεων του Ζοσέ Μουρίνιο με τον Μάριο Μπαλοτέλι έχει ανέβει επίπεδο, καθώς πλέον έχει εξελιχθεί σε reality show.

Το τελευταίο επεισόδιο παίχτηκε την Τρίτη, παραμονή του αγώνα της Ίντερ με την ΤΣΣΚΑΜόσχας για την προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο γιος του Ζοσέ Μουρίνιο μπορεί να παρακολούθησε την τελευταία προπόνηση των «νερατζούρι», αλλά η παρουσία του σε καμία περίπτωση δεν έφερε γούρι στον Μάριο Μπαλοτέλι. Για ακόμη ένα παιχνίδι ο Πορτογάλος τεχνικός τον άφησε εκτός αποστολής, παρά την «υπόσχεση» του Μοράτι, προ ημερών ότι «θα επιστρέψει σύντομα». Ο ίδιος ο παίκτης λίγη ώρα αργότερα δήλωνε: «Δεν είμαι ηλίθιος για να χάσω τόσα παιχνίδια. Αν υπήρχε κάτι για το οποίο θα έπρεπε να απολογηθώ, θα το έκανα. Από τη στιγμή όμως που δεν υπάρχει κάτι γιατί να το κάνω».

Το θέμα όμως δεν έληξε εκεί. Στην εκπομπή «Chiambretti Night» (έχει φιλοξενηθεί και ο Μουρίνιο εκεί), καλεσμένος ήταν ο Τζιοβάνι Τραπατόνι. Ο παρουσιαστής της εκπομπής (talk show) Peter Chiambretti ζήτησε από τον Ιταλό τεχνικό να μιλήσει με τον Μπαλοτέλι και να του δώσει συμβουλές. Οι δύο πρώτες προσπάθειες να μιλήσουν με τον επιθετικό της Ίντερ δεν στέφθηκαν με επιτυχία... «Τρίτη και φαρμακερή», δεν λέει ο σοφός λαός; Ε, στην προκειμένη περίπτωση επιβεβαιώθηκε η πολυπόθητη απάντηση ακούστηκε.

«Είσαι μεγάλο ταλέντο. Έχει όλη τη ζωή μπροστά σου για να αποδείξεις αυτά που θέλεις», του είπε ο έμπειρος τεχνικός, τονίζοντάς του ότι στο παρελθόν και αυτός έχει έρθει σε παρόμοια θέση και πως πρέπει να κάνει πίσω. Ο Μπαλοτέλι όμως δεν φάνηκε να συμφωνεί: «Μερικές φορές τα πράγματα δεν είναι όπως τα παρουσιάζουν. Έχουν συμβεί πολλά πράγματα. Αν μου ζητούσαν να βάλω στην άκρη την περηφάνια μου, θα έπρεπε να το ζητήσουν και από κάποιον άλλο...», αναφερόμενος στον Μουρίνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: