Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Μπάντοβιτς: "Σε όποιον αρέσει..."


Απογοητευμένος ο Μπάντοβιτς Αντιμέτωπος με πολλαπλά κρούσματα απειθαρχίας ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, φαίνεται να έχει τη στήριξη της διοίκησης, που αποφάσισε να πάρει μέτρα καθώς όπως αναφέραμε την Τρίτη Ντάτολο και Λούα Λούα δεν θα ξαναπαίξουν ως το τέλος της σεζόν. "Σε όποιον αρέσει", είπε ο τεχνικός των "ερυθρόλευκων" στους ποδοσφαιριστές.

"Τον τελευταίο μήνα έχουν γίνει πολλά άσχημα. Έκανα υπομονή και τα ανέχθηκα, για το καλό του Ολυμπιακού. Αλλά έως εδώ. Τώρα τελείωσαν αυτά. Μίλησα με τη διοίκηση και από εδώ και πέρα, θα υπάρξουν άλλα πράγματα. Πήραμε αποφάσεις. Όποιος δεν θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό, να πάει στη διοίκηση και να λύσει το συμβόλαιό του".

Για να προσθέσει στη συνέχεια: "Όποιου δεν του αρέσει, να σηκωθεί και να φύγει. Όποιος δεν τιμάει τη φανέλα του Ολυμπιακού, θα πάει σπίτι του. Δεν γίνεται να είμαστε στον Ολυμπιακό και να μην ενδιαφερόμαστε για τον Ολυμπιακό. Και όποιοι μείνουν πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Να είναι αυτοί που πρέπει. Όποιοι δεν θέλουν, τέλος".

Δεν υπάρχουν σχόλια: