Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Μπάρκογλου: "Να κάνουμε δύο νίκες"


Ο Μπάρκογλου χάρισε τη νίκη στο Λεβαδειακό Ο Γιώργος Μπάρκογλου, μίλησε την Μεγάλη Τρίτη σε ραδιοφωνικό σταθμό, τόσο για την αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον Αρη, όσο και για τα δύο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος, όπου τόνισε πως στόχος της ομάδας του είναι να πάρει έξι βαθμούς για να διατηρηθεί στην κατηγορία.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο "Αθλητικό Metropolis":

Για το παιχνίδι με τον Αρη ο Μπάρκογλου είπε: "Θέλαμε να πάρουμε έστω και ένα πόντο στο παιχνίδι αυτό όμως δεν τα καταφέραμε. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολος ο αγώνας, αφού ο Αρης και πολύ καλή ομάδα έχει και σε εξαιρετική ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται μετά την πρόκριση στον τελικό. Είναι μία μεγάλη ομάδα και κατάφερε να εκμεταλλευτεί κάποια δικά μας λάθη. Το θέμα για εμάς είναι τι γίνεται από εδώ και πέρα και αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια που απομένουν. Να παρουσιαστούμε όπως πρέπει για να πάρουμε έξι βαθμούς".

Για τον Αρη ο επιθετικός του Λεβαδειακού είπε: "Από την στιγμή που ήρθε στην ομάδα ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ υπάρχει μία σαφώς μεγαλύτερη σταθερότητα και ο Αρης παρουσιάζει καλύτερο πρόσωπο. Κατά τη γνώμη μου η μεγάλη διαφορά είναι πως κάποιοι αποδεδειγμένα καλοί του ποδοσφαιριστές δείχνουν ένα πολύ καλύτερο πλέον πρόσωπο και έτσι ανεβαίνει όλη η ομάδα".

Ο Γιώργος Μπάρκογλου σχολιάζοντας έναν ενδεχόμενο τελικό ανάμεσα στον Αρη και τον Παναθηναϊκό υπογράμμισε: "Στους τελικούς δεν υπάρχουν φαβορί. Πρόκειται για δύο καλές ομάδες και δε νομίζω ότι οι διαφορές είναι πολύ μεγάλες. Είναι ένα ματς. Οποιος βρεθεί σε καλύτερη μέρα και είναι ίσως πιο τυχερός θα κερδίσει".

Για την προσωπική του καριέρα που βάσει αριθμών σε όποιες ομάδες κι αν δούλεψε θα μπορούσε να είναι ίσως και καλύτερη τόνισε: "Αυτό θα το κρίνει ο κόσμος. Είναι αλήθεια πάντως πως είχα κάνει κι εγώ λάθος επιλογές. Ίσως ήταν και συγκυρίες. Πάντως κάποιες λανθασμένες κινήσεις μπορεί να φέρουν πολύ διαφορετικά την καριέρα σου".

Για το πέρασμα του από τον Αρη τόνισε: "Ηταν μεγάλη μου τιμή που φόρεσα τη φανέλα του Αρη, όμως τότε ήταν πολύ δύσκολη η εποχή. Ισως αυτό που είπα περί λανθασμένων κινήσεων, ήταν και ο τρόπος που αποχώρησα από τον Αρη".

Για τα όσα ακούγονται περί έντονου παρασκηνίου στο ποδόσφαιρο, ειδικά τις τελευταίες αγωνιστικές, ο Γιώργος Μπάρκογλου τόνισε: "Ζούμε σε μία χώρα που είναι δεδομένο ότι δουλεύει το παρασκήνιο. Σίγουρα και εμάς τους ποδοσφαιριστές δεν μπορεί να μας αφήνει αδιάφορους όλο αυτό όμως τουλάχιστον προσπαθούμε να κάνουμε καλά τη δουλειά μας. Τις περισσότερες φορές άλλωστε είμαστε οι τελευταίοι που μαθαίνουμε κάποια πράγματα κι αν τα μάθουμε. Ας ελπίσουμε ότι τα πράγματα θα πάνε καλά στο φετινό πρωτάθλημα και στα επόμενα χρόνια".

Δεν υπάρχουν σχόλια: