Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

"Μοιρασιά" στην Καρδίτσα


Σκόραρε ο Μαρκόφσκι Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η συνάντηση ανάμεσα στην Αναγέννηση Καρδίτσας και τη Δόξα Δράμας, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Πολύ καλό το παιχνίδι με τους "μαυραετούς" να είναι καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και τους Θεσσαλούς να κυριαρχούν στην επανάληψη.

Η ομάδα της Μακεδονίας ήταν αυτή που απέκτησε προβάδισμα στο σκορ στο 37' όταν ο Μαρκόφσκι βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα, Κουτσόπουλου. Πέντε λεπτά νωρίτερα, η Δόξα είχε και δοκάρι με τον Μουρατίδη.

Ωστόσο, οι γηπεχούχοι αντέδρασαν στην επανάληψη και στο 52' έφτασαν στην ισοφάριση με σουτ του Μπουντούρη. Οι γηπεδούχοι πίεσαν και για το δεύτερο γκολ αλλά δεν κατάφεραν να το πετύχουν παρά το γεγονός ότι δημιούργησαν ευκαιρίες.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Κουτσόπουλος, Μελαμπιανάκης, Δούκας, Βούκοβιτς, Αγγελόπουλος (80' Γκόγκας), Κουρτεσιώτης, Μόντζο (46' Μπιτέλης), Χατζηρίζος (62' Ουέλινγκτον), Μπουντούρης, Διγκόζης, Βακουφτσής.
Δόξα Δράμας (Στράτος Βουτσακέλης): Καρατζιοβαλής, Χ. Μουρατίδης (78' Πινδώνης), Ρομπίνιο (50' Μπαξεβανίδης), Χλωρός (62' Λ. Μουρατίδης), Αγγος, Πακάλτσης, Σαμαράς, Γκίκας, Μαρκόφσκι, Παπαθανασίου, Παρμαξίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: