Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

«Βόμβες» Καλντέιρα

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/f9b3fca9f986976e1737c67236f88c7d_L.jpg?1269976220?1269976220?1269976220Ιδιαίτερα αιχμηρός εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανελλήνιο ο Λεονάρντο Καλντέιρα. Ο Βραζιλιάνος επιβεβαίωσε πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι τέσσερις μήνες απλήρωτοι και ξεκαθάρισε έτσι όπως είναι τώρα η ομάδα, δεν μπορεί να πάρει πρωτάθλημα. Ένας από τους παίκτες που δεν μασάνε τα λόγια τους και ότι έχουν να σου το πουν θα στο πουν, όποιο και αν είναι το κόστος, είναι ο Λεονάρντο Καλντέιρα. Ο Βραζιλιάνος ακραίος του Ολυμπιακού, ο οποίος έγινε σήμερα και μπαμπάς (να του ζήσει η κορούλα του και να την δει όπως εκείνη θα ονειρευτεί), μετά το παιχνίδι των νταμπλούχων με τον Πανελλήνιο ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός,καθώς δεν δίστασε να αναφερθεί τόσο στα χρήματα που χρωστάνε σε αυτόν και στους συμπαίκτες του οι «ερυθρόλευκοι», όσο και στο πρωτάθλημα που δεν θα κατακτηθεί αν δεν αλλάξει κάτι.

Αρχικά ο Καλντέιρα μίλησε για τα χαρούμενα που του συμβαίνουν λέγοντας: «Θα ήθελα πάρα πολύ να είμαι εκεί, αλλά οι υποχρεώσεις με κρατούν εδώ. Γενικά αυτή η χρονιά είναι η πιο δύσκολη της καριέρας μου», ανέφερε αρχικά για να μπει μετά στο ψητό που δεν είναι άλλο από τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα: «Είμαστε τέσσερις μήνες απλήρωτοι και το χειρότερο είναι ότι κανείς δεν μας λέει κάτι για το πότε θα πληρωθούμε και δεν μας δίνει μια εξήγηση για την καθυστέρηση».

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει διάλογο με τον Μίλκοβιτς, ο Βραζιλιάνος τα διέψευσε, όπως και το ότι υπάρχουν εσωτερικά προβλήματα. Από την άλλη όμως σε ερώτηση για το πρωτάθλημα, με δεδομένο πως μετά τον τελικό είχε επισημάνει πως θα το κατακτήσει ο Ολυμπιακός 100%, απάντησε με μία απάντηση που επίσης θα συζητηθεί: «Αυτή τη στιγμή έτσι όπως είμαστε δεν μπορούμε να το πάρουμε. Αν αλλάξουν τα πράγματα, τότε ναι μπορούμε να το κατακτήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: