Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

"Γκέλα" Θρασύβουλου με το Αιγάλεω!


Σαπάνης και Πουλάκος σε φάση από το παιχνίδι Θρασύβουλος-Αιγάλεω Δύο πολύτιμους βαθμούς απώλεσε ο Θρασύβουλος, ο οποίος παραχώρησε οδυνηρή ισοπαλία στο Αιγάλεω με 1-1. Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό μιας και οι δύο αντίπαλοι αναζήτησαν τη νίκη και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες. Είναι χαρακτηριστικό ότι πέρα από τα δύο τέρματα, υπήρχαν και τρία δοκάρια.

Στο πρώτο μέρος, η ομάδα της Φυλής άσκησε έντονη πίεση στην εστία του "σίτι" και δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες, όμως δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ. Πιο σημαντική φάση αυτή του 26' όταν ο Σαπάνης είχε δοκάρι.

Πάντως, με την έναρξη της επανάληψης, και συγκεκριμένα στο 51', το Αιγάλεω απείλησε με τον Πουλάκο, ο οποίος με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Η φάση αυτή, ωστόσο, αποτέλεσε παρένθεση για το "σίτι" καθώς πέντε λεπτά αργότερα, ο Θρασύβουλος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Κόζλεϊ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σαπάνη.

Οι φιλοξενούμενοι, όμως, δεν πτοήθηκαν και αντέδρασαν στο 67' όταν ο Πουλάκος μπήκε στην περιοχή και με σουτ από κοντά, ισοφάρισε.

Ο Θρασύβουλος βγήκε μπροστά για να σκοράρει και στο 70' είχε νέο δοκάρι σε κεφαλιά και πάλι του Σαπάνη. Παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων μέχρι και το τελευταίο λεπτό του αγώνα, το αποτέλεσμα δεν κατέστη δυνατόν να αλλάξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: