Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Φαν Γκάαλ: Δίκαια κερδίσαμε – Φέργκιουσον: Ανώτερη η Μπάγερν

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd12/imgv3b_ZgwUXKIi9k.jpgΣτην παραδοχή ότι η Μπάγερν κέρδισε δίκαια τον πρώτο προημιτελικό κόντρα στην Μάντσερστερ (2-1) στο Μόναχο προχώρησαν οι δυο τεχνικοί στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα.«Κερδίσαμε δίκαια. Δεχτήκαμε ένα γκολ που δεν επιτρέπεται πολύ νωρίς στο παιχνίδι. Ήταν σοκ για μας και χρειαστήκαμε περίπου δέκα λεπτά για να συνέλθουμε, αλλά στη συνέχεια ήμασταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω πως έχουμε πολλές πιθανότητες να προκριθούμε, καθώς θεωρώ πως η ομάδα μου είναι πάντα ικανή να σκοράρει εκτός έδρας», δήλωσε ο Λουίς Φαν Γκάαλ.

«Καλύτεροι στη ρεβάνς»

Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον είπε με τη σειρά του: «Για να είμαι ειλικρινής δεν παίξαμε καλά. Κάναμε συνεχώς λάθος πάσες και εμείς οι ίδιοι προκαλέσαμε την ήττα μας. Η Μπάγερν ήταν ανώτερη ομάδα στο γήπεδο, ενώ εμείς μπορούμε να τα καταφέρουμε πολύ καλύτερα με την κατοχή της μπάλας από ό,τι κάναμε σήμερα.

Το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε είχε δόση τύχης, αλλά το δεύτερο δεν μπορώ να το περιγράψω. Αφήσαμε να σκοράρει ο αντίπαλος σε ένα σημείο που το ματς έδειχνε να έχει τελειώσει. Στον επαναληπτικό τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Θα είμαστε πολύ καλύτεροι, δεν αμφιβάλω για αυτό, και ελπίζω να ανατρέψουμε το σκορ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: