Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

ΠΑΟΚ-Δεν... ιδρώνει το αυτί τους

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν τη νίκη στα Γιάννινα Για το ενδεχόμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Βιερίνια, στον ΠΑΟΚ δεν... ιδρώνει το αυτί τους. Επιμένουν στο δικό τους τρόπο αντιμετώπισης που βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με τους υπόλοιπους αγώνες του πρωταθλήματος καθώς και με τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου.

Η ρήτρα για τον Πορτογάλο είναι γνωστό ότι βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, κάτι που συμφωνήθηκε φέτος, στη διάρκεια της φετινής περιόδου, ωστόσο, αυτό δεν φρενάρει τα σενάρια που προκύπτουν για την μετάβαση του ποδοσφαιριστή στην Αθήνα.

Με σημείο αναφοράς τον Παναθηναϊκό που «συνεργάστηκε» με τον ΠΑΟΚ σε δύο ακόμη μεταγραφές (Χριστοδουλόπουλος και Μελλίσης), θα ακούσουμε και θα διαβάσουμε πολλά ακόμη μέχρι και τα μέσα του φετινού καλοκαιριού.

Πάντως, μια πρώτη εκτίμηση για την περίπτωση του Βιερίνια, η παραχώρησή του θα πρέπει να επιφέρει κάτι πολύ εντυπωσιακό για να τελεσιδικήσει. Στον ΠΑΟΚ σχεδιάζουν γύρω από το νεαρό Πορτογάλο και θα κινηθούν για την απόκτηση τριών -τουλάχιστο- ποδοσφαιριστών που θα κάνουν τη διαφορά. Οι μεταγραφικές κινήσεις θα είναι μετρημένες και πολύ λιγότερες από τις περσινές.

Ο Σάντος, εφόσον ανανεώσει τη συνεργασία του για τον επόμενο χρόνο ή και περισσότερο, θα έχει στη διάθεσή του πολλούς από τους φετινούς ποδοσφαιριστές και ορισμένους καινούργιους που θα προσδώσουν μεγαλύτερη ποιότητα στην εικόνα της ομάδας του.

Με την ίδια λογική
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι προϋπόθεση παραμονής του Σάντος αποτελεί η ενίσχυση με τους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν την ομάδα ου να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει με καλύτερους όρους το επόμενο πρωτάθλημα.

Από την άλλη, στον ΠΑΟΚ φαίνεται να έχουν υιοθετήσει την ίδια λογική και θα πράξουν ανάλογα. Σε πρόσφατες συζητήσεις ανάμεσα σε Βρύζα-Κονσεϊσάο και Σάντος, συζητήθηκε κάτι ανάλογο και κατέληξαν σε προοπτική και ανάγκη ενίσχυσης στο βαθμό που θα μπουν πιο δυναμικά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Φυσικά θα προηγηθεί ένα ξεσκαρτάρισμα και βέβαια αυτό δεν αφορά μόνον σε αυτούς που τελειώνει το συμβόλαιό τους. Δεν αποκλείεται να την πληρώσουν ορισμένοι από αυτούς που έχουν συμβόλαιο και για του χρόνου.

Η πώληση μάλιστα ενός ή και παραπάνω παικτών, θα διευκολύνει ακόμη περισσότερα τα πλάνα της διοίκησης για να εκταμιευθούν χρήματα και να επενδυθούν σε νέες συμφωνίες

Δεν υπάρχουν σχόλια: