Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Πάσχα χωρίς οβελία (;) στο Ιβανώφειο

Πάσχα χωρίς οβελία (;) στο Ιβανώφειο

Στον Ηρακλή δεν είναι κοινό μυστικό ότι υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις στις πληρωμές, αλλά με βάση την οικονομική κατάσταση που χαρακτηρίζει όλους τους τομείς της κοινωνίας, δεν είναι η εξαίρεση στον κανόνα. Η διοίκηση του ΤΑΚ και του Ερασιτέχνη κάνουν έναν πραγματικό αγώνα δρόμου για να δώσουν ακόμη και σήμερα κάποιο μέρος των οφειλομένων προς τους παίκτες, ώστε να κάνουν άπαντες Πάσχα με γεμάτες τσέπες. Οι «κυανόλευκοι» περιμένουν έσοδα που έχουν ήδη καθυστερήσει (επιχορήγηση, διαφημίσεις κτλ), αλλά και παράλληλα ποντάρουν στην καλή θέληση επιφανών παραγόντων από την ευρύτερη οικογένεια της ομάδας, ώστε να συγκεντρωθεί το μεγαλύτερο δυνατό ποσό μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Χαρακτηριστικό είναι πάντως ότι κάποιες ομάδες έχουν πάρει το πρώτο μέρος της επιχορήγησης σε αντίθεση με τον Ηρακλή.
Οι παίκτες πάντως χθες από την μεριά τους δεν έκαναν προπόνηση στην προγραμματισμένη ώρα για τις 15.00, ενημερώνοντας και το Λευτέρη Κακιούση για την απόφασή τους αυτή και παράλληλα δείχνοντας μία μίνι δυσαρέσκεια για την καθυστέρηση των πληρωμών. Οι «κυανόλευκοι» πάντως από τη μεριά τους έκαναν κάποια σουτ, κάποιοι έπαιξαν μονό, άλλοι έκαναν βάρη, αλλά σίγουρα δεν ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα που είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις. Οι «κυανόλευκοι» πάντως από την μεριά τους ενημέρωσαν το Λευτέρη Κακιούση για την πρόθεσή τους να προπονηθούν κανονικά σήμερα με διπλή προπόνηση, ώστε να μην παρουσιαστεί πρόβλημα στο αγωνιστικό προγραμματισμό της ομάδας. Πάντως, και οι παίκτες προτίμησαν την παρούσα χρονική περίοδο που δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις εν όψει του σαββατοκύριακου, ώστε να μην υπάρχουν άμεσες επιπτώσεις στον αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας.
Το σίγουρο είναι ότι μετά την αποχώρηση του Γιώργου Γαλανού και παρά τις υποσχέσεις από την μεριά του Τάσου Αδαμίδη, οι παίκτες έχουν λαμβάνειν αρκετά οφειλόμενα παρά την τιτάνια προσπάθεια των διοικούντων να βρεθούν λύσεις. Ως γνωστόν και οι άνθρωποι του ΤΑΚ είναι μόνοι τους και γίνεται πραγματικός αγώνας δρόμου, για να δοθεί το μεγαλύτερο μέρος των οφειλόμενων μέχρι το Μάιο. «Σίγουρα, δεν είναι και ότι καλύτερο» τόνισε ο Λευτέρης Κακιούσης.
Στους κόλπους πάντως του ΤΑΚ εξέφρασαν την πεποίθηση ότι μέχρι τα μέσα του Μάη θα έχει γίνει η εξόφληση όλων των οφειλομένων προς τους παίκτες, ώστε να τακτοποιηθεί το ταχύτερο δυνατό η χρονιά. Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα η ομάδα θα προπονηθεί εκτός απροόπτου σήμερα και αύριο και το ραντεβού θα ανανεωθεί για τη Δευτέρα του Πάσχα, ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα με τον ΟΦΗ.Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: