Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Ντομπρασίνοβιτς:"Έφυγα λόγω Ντε Μος"!

http://www.sport24.gr/ast/cov/62/629365_b.jpgΟ Άαντ Ντε Μος ήταν η κυριότερη αιτία που έφυγε από την ομάδα ο Ντομπρασίνοβιτς σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος , που σκέφτεται ήδη στο μέλλον του.ην Μ. Τρίτη ο αρχηγός των "αργοναυτών" Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς είχε συνάντηση με τους ανθρώπους της Καβάλας, από τους οποίους ζήτησε να λυθεί η συνεργασία του με την ομάδα. ΄

Μια ημέρα μετά, ο 33χρονος άσος μίλησε στην Sportday, εφημερίδα στην οποία εξήγησε τους λόγους που αποχώρησε, αφήνοντας "καρφιά" για τον Άαντ Ντε Μος.

"Δεν άντεχα άλλο αυτή την κατάσταση. Δεν μπορούσα να περιμένω άλλο. Έκανα πολλή υπομονή, όμως με αυτόν τον προπονητή το κλίμα είχε καταστραφεί. Ο Ντε Μος τα κατέστρεψε όλα και τις αποφάσεις του δεν τις κατάλαβα ποτέ.

Πότε. Δεν ξέρω αν είχε κάποιο προσωπικό πρόβλημα μαζί μου, αλλά οι επιλογές τοθ ήταν πέρα από κάθε λογική", είπε αρχικά ο 33χρονος μέσος.

"Περισσότεροι από δέκα παίκτες δεν αντέχουν αυτά που συμβαίνουν. Πως να αντέξου; Όταν βλέπουν να γίνονται αλλαγές στο 20' και στο 30' χωρίς λόγο ενώ η ομάδα νικάει. Εγώ είμαι 33 χρονών και κάποια πράγματα μπορώ να τα αντέξω, ε[ειδή έχω χρόνια στα γήπεδα.

Αλλά αν συνεχίσει έτσι, θα "σκοτώσει" ψυχολογικά τα παιδιά, όπως ο Σιόντης, ο Οικονόμου που είναι νεαροί. Όλα αυτά τα παιδιά σκέφτηκα ως αρχηγός τους ομάδας, να τα στηρίξω, ζήτησα να φύγω. Δεν γινόταν να έμενα υπό αυτές τις συνθήκες. Βρέθηκα εκτός ομάδας χωρίς λόγο. Περιεργα πράγματα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: