Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

ΚΑΒΑΛΑ: Ξεκίνησε το ξεσκαρτάρισμα

Ήταν κοινό μυστικό πως σύντομα θα ξεκινούσε οι αποδεσμεύσεις στην ομάδα της Καβάλας. Είχαμε επισημάνει μάλιστα χθες, πως ενδεχομένως, μετά το Πάσχα το ρόστερ θα έχει ήδη ελαφρύνει. Όπως και έγινε. Χθες το πρωί πέρασαν από τα γραφεία της ΠΑΕ τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι αποτελούν παρελθόν για την ομάδα. Ο λόγος για τους Ντομπρασίνοβιτς, Πόποβιτς και Μουρ. Καθένας πάντως έχει τη δική του ιστορία. Ο «Ντόμπρα» είχε εντυπωσιάσει στα πρώτα του παιχνίδια και μάλιστα έλαβε το χρίσμα του αρχηγού. Από την έλευση του Άαντ Ντε Μος όμως και έπειτα άρχισαν τα προβλήματα. Ο Ντομπρασίνοβιτς και τη θέση του στην ενδεκάδα έχασε και επεισόδιο είχε με τον Ολλανδό τεχνικό. Με τον Ντομπρασίνοβιτς υπήρξε μία σχετική «παγωμάρα» και τελικά αποφασίστηκε να λυθεί το συμβόλαιο του, κάτι που πιθανότατα ήθελε και ο ίδιος. Ο Πόποβιτς από την δική του πλευρά δεν πρόσφερε όσα θα περίμεναν στην ομάδα της Καβάλας. Δοκιμάστηκε τον περασμένο Γενάρη δίχως επιτυχία σε Ρωσική ομάδα και τελικά έφυγε δίχως μάλλον κανείς να τον θυμάται. Όσο για τον Μουρ… ήρθε τον περασμένο Δεκέμβρη για να βοηθήσει στην αμυντική γραμμή. Ο Αυστραλός έπαιξε στα περισσότερα παιχνίδια και βοήθησε αρκετά τον ΑΟΚ. Μάλιστα την περασμένη Κυριακή ζήτησε να εκτελέσει το πέναλτι που ήταν μάλιστα εύστοχο. Προφανώς με τον τρόπο αυτό ήθελε να αποχαιρετήσει τον κόσμο της Καβάλας, καθώς η απόφαση του να επιστρέψει στην Αυστραλία ήταν ειλλημένη. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του Μουρ τυπικά τουλάχιστον δεν έχει λυθεί ακόμη, όμως αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν.

Έπεται συνέχεια…

Φυσικά οι τρεις ποδοσφαιριστές δεν θα είναι οι μοναδικοί που θα αποτελέσουν παρελθόν για την ομάδα της Καβάλας. Έπεται και συνέχεια καθώς έχουν προαποφασιστεί οι λύσεις συμβολαίων και άλλων ποδοσφαιριστών. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Λούκα Σόσιν που επίσης δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα, ενώ ανοιχτά είναι ακόμη ζητήματα παικτών όπως ο Σμολάρεκ ή ο Ντενίλσον. Υπάρχουν και οι έλληνες ποδοσφαιριστές πάντως όπως για παράδειγμα ο Πετκάκης, ο Λάκης και άλλοι που επίσης αναμένεται να κληθούν, δίχως πάντως κάτι να είναι απολύτως σίγουρο. Όπως και να ΄χει είναι σίγουρο ότι η Καβάλα θα παρουσιαστεί πολύ διαφορετική την επόμενη σεζόν.

Αναζητούνται αντικαταστάτες

Παράλληλα πάντως αναζητούνται και οι αντικαταστάτες του Άαντ Ντε Μος. Ο Ολλανδός τεχνικός αποχωρεί και ήδη ακούγονται αρκετά ονόματα ως υποψήφιοι αντικαταστάτες. Τα ονόματα είναι πολλά και η επιλογή όπως όλα δείχνουν θα είναι από την ξένη αγορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: