Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Θέλει να παραμείνει ο Μπουμπένκο

http://www.sport24.gr/ast/cov/bu/bub_2010_3_30_17_28_41_b.jpgΗ νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα μπορεί να ισοδυναμούσε με οριστικοποίηση της παραμονής του Ηρακλή και μαθηματικά στην Super League ωστόσο οι δηλώσεις του Γιόζεφ Μπουμπένκο γεμάτες παράπονο όσον αφορά το ενδεχόμενο της παραμονής του στην Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε έχει δώσει το δικό της ενδιαφέρον στην διακοπή του πρωταθλήματος για τις ημέρες του Πάσχα.Ο Σλοβάκος τεχνικός του "Γηραιού" έχοντας πετύχει τον στόχο του, αυτόν για τον οποίο προσλήφθηκε από την διοίκηση της ΠΑΕ, έχει κάθε λόγο να σκέφτεται την επόμενη χρονιά και να επιθυμεί την παραμονή του στην άκρη του πάγκου της ομάδας ώστε να συνεχίσει το έργο του. Κι αν ο ίδιος δείχνει ουσιαστικά με τις τοποθετήσεις του θετικός μέχρι στιγμής δεν έχει κληθεί από κάποιον από την διοίκηση της ΠΑΕ για να κάνει κάποια σχετική συζήτηση.

Το γιατί; Είναι σίγουρα ένα ερώτημα που πλανάται - και δικαιολογημένα - και για τον ίδιο τον Μπουμπένκο με την διοίκηση της ΠΑΕ να είναι η μόνη που μπορεί να δώσει μία απάντηση. Για το γιατί δεν δείχνει με την σειρά της την επιθυμία παραμονής του προπονητή που έκανε το σύνολό που πήρε στα χέρια του να αποδίδει όπως επιθυμούσε στο να έχει την ουσία. Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε σχέση με την ημέρα που προσλήφθηκε ο Σλοβάκος τεχνικός του Ηρακλή μέχρι και σήμερα έχει προστεθεί και ο Κύπριος επιχειρηματίας, Ανδρέας Παντελή, που όπως γίνεται κατανοητό θα επιθυμεί να έχει με την σειρά του λόγο όσον αφορά τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Από εκεί και πέρα στο αγωνιστικό κομμάτι κι αν τη Δευτέρα ο Μπουμπένκο φρόντισε να δώσει τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για την νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα δεν παρέλειψε να τους στείλει και το δικό του μήνυμα εν όψει της συνέχειας. "Δεν πρέπει να θεωρήσετε ότι το πρωτάθλημα έχει τελειώσει αφού μετά τη διακοπή όπου θα έχει την ευκαιρία να ξεκουραστείτε έχουμε άλλα δύο παιχνίδια στα οποία πρέπει να παίξουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα". Παιχνίδια που είναι στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και στο Καυτανζόγλειο με την Skoda Ξάνθη

Δεν υπάρχουν σχόλια: