Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

«Σε όποιον αρέσει!»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/905db91238889b6535af5c27ecb71c39_L.jpg?1270005895?1270005895?1270005895Αντιμέτωπος με πολλαπλά κρούσματα απειθαρχίας είναι ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, ο οποίος έχοντας τη στήριξη της διοίκησης φέρεται αποφασισμένος να πάρει την κατάσταση πάνω του. Σε σκληρή γλώσσα μίλησε στους παίκτες. Πριν από την έναρξη της απογευματινής προπόνησης, της Τρίτης ο Σέρβος προπονητής είπε στους «ερυθρόλευκους» τα εξής: «Τον τελευταίο μήνα έχουν γίνει πολλά άσχημα. Έκανα υπομονή και τα ανέχθηκα, για το καλό του Ολυμπιακού. Αλλά έως εδώ. Τώρα τελείωσαν αυτά. Μίλησα με τη διοίκηση και από εδώ και πέρα, θα υπάρξουν άλλα πράγματα. Πήραμε αποφάσεις. Όποιος δεν θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό, να πάει στη διοίκηση και να λύσει το συμβόλαιό του».

Για να προσθέσει στη συνέχεια: «Όποιου δεν του αρέσει, να σηκωθεί και να φύγει. Όποιος δεν τιμάει τη φανέλα του Ολυμπιακού, θα πάει σπίτι του. Δεν γίνεται να είμαστε στον Ολυμπιακό και να μην ενδιαφερόμαστε για τον Ολυμπιακό. Και όποιοι μείνουν πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Να είναι αυτοί που πρέπει. Όποιοι δεν θέλουν, τέλος».

Στο μεταξύ ο Μπάντοβιτς έπειτα από συζήτηση που είχε με τη διοίκηση ζήτησε να μην δεχθεί τους Τρεζόρ Λομάνα Λούα Λούα και Χεσούς Ντάτολο στην ομάδα, κάτι που σημαίνει ότι δεν τους υπολογίζει ως το τέλος της σεζόν. Όσον αφορά τον Ματ Ντάρμπισαϊρ, ζήτησε συγγνώμη από τον προπονητή του και το πιθανότερο είναι να τιμωρηθεί με πρόστιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: