Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Νίκη με... υπογραφή Μπανγκουρά


Ο Μπανγκούρα χάρισε στον Πανσερραϊκό τη νίκη στη Φυλή Ενα γκολ του Μπανγκουρά, έξι λεπτά πριν από τη λήξη της αναμέτρησης με την Κέρκυρα, χάρισε στον Πανσερραϊκό την πολύτιμη νίκη με 1-0. Η ομάδα του Ντράγκαν Κοκότοβιτς, που παραμένει αήττητη για επτά αγωνιστικές, διατηρεί στο ακέραιο τις ελπίδες για την κατάκτηση μία θέσης στην προνομιούχο πεντάδα.

Οι Μακεδόνες ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και περιόρισαν σε παθητικό ρόλο τους νησιώτες, που δεν έδειξαν κάτι το ιδιαίτερο και μάλιστα δεν απείλησαν την εστία του τερματοφύλακα Κοτταρά.

Ο Πανσερραϊκός δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να τις αξιοποιήσει. Ολα αυτά, όμως, ως το 84'. Σε αυτό το χρονικό σημείο oι γηπεδούχοι βγήκαν στην αντεπίθεση και μετά από σέντρα του Τάντιτς, ο Μπανγκουρά με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αποστολίδη.

Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Κοτταράς, Παπάζογλου, Κάστρο, Γεωργιάδης, Γαλανόπουλος, Μιχαήλ, Ν. Ζαπρόπουλος, Λεοζίνιο, Μπανγκουρά (92' Τράκις), Τάντιτς (93' Κόντος), Σκάγκλια (72' Κωνσταντινίδης).
Κέρκυρα (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Κοντοδήμος (73' Πελαγίας), Ρεπερνέ (48' Λορένσο), Ιωάννου, Φλαβίνιο, Μπερνς, Παρασκευαΐδης, Τσίγκας, Γκουστάβο, Γιανιτσανάκης (61' Μπουτζίκος), Βενέτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: