Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Έτοιμος για την πρόκριση!!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προπόνηση με τον Λάσλο Μπόλονι να μην πιέζει πολύ την ομάδα του και να δίνει εντολές για ασκήσεις με τη μπάλα. Λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωσή της ανακοινώθηκε και η αποστολή του αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο που θα διεξαχθεί αύριο στις 5 το απόγευμα στη Τούμπα.
Έτοιμος για την πρόκριση

O Λάσλο Μπόλονι πήρε όλους τους διαθέσιμους παίκτες του στην αποστολή η οποία αποτελείται από τους εξής: Γλυκός, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Γιάννου, Κατσικάς, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παναγιωτούδης, Πόποβιτς, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Μπαλάφας, Φωτάκης, Λίνο, Τσιρίλο, Έτο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λάζαρ, Ρομπέρ, Σνάουτσνερ

Εκτός αποστολής έμειναν οι ανέτοιμοι Γεωργιάδης, Παπάζογλου και ο Κώστας Χαλκιάς που δεν υπολογίζεται τις τελευταίες εβδομάδες από τον προπονητή του.

Το παρόν στη προπόνηση που έγινε στη Τούμπα, έδωσε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θοδωρής Ζαγοράκης όπως συνηθίζει πριν από τους αγώνες.
Πηγή: Paok24.com

Για... Βασσάρα τους μίλησε ο Φερέιρα!!

O Zεσουάλδο Φερέιρα στην ομιλία του στους παίκτες του Παναθηναϊκού τη Δευτέρα αναφέρθηκε στο "φάγωμα" του Κύρου Βασσάρα και στον Δούρο!!
Για... Βασσάρα τους μίλησε ο Φερέιρα!!
«Βλέπετε τι γίνεται εκτός γηπέδων. Έδιωξαν τον Βασσάρα από τον ορισμό των διαιτητών επειδή το ήθελε ο Ολυμπιακός και έβαλαν τον Δούρο!
Θα κάνουν ότι μπορούν για να μας σταματήσουν αλλά εμείς πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και με ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια. Να συνεχίσουμε να παλεύουμε και από δω και πέρα να δώσουμε κάτι παραπάνω από όσα δίναμε στα προηγούμενα παιχνίδια», είπε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού!

"Στηρίξτε την ομάδα, ακόμα και αν διαφωνείτε μαζί μου"!!

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Κώστας Πηλαδάκης, σε γραπτή του δήλωση ζήτησε από τους οπαδούς των «βυσσινί» -ακόμη κι αν διαφωνούν μαζί του- να στηρίξουν την ομάδα προκειμένου να δουλέψει απερίσπαστα ως στο τέλος της περιόδου και να εξασφαλίσει την επιστροφή της στη Σούπερ Λίγκα.
"Στηρίξτε την ομάδα, ακόμα και αν διαφωνείτε μαζί μου"
Από εκεί και πέρα, ο Πηλαδάκης τονίζει ότι αντιλαμβάνεται τις αντιδράσεις αναφορικά με τις τελευταίες αρνητικές εξελίξεις αλλά και για τις αποφάσεις του, για τις οποίες αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη, ενώ καθιστά σαφές ότι εμπιστεύεται την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές.
Παράλληλα, προανήγγειλε συνέντευξη Τύπου το αμέσως προσεχές διάστημα προκειμένου να τοποθετηθεί για όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην ομάδα.
Η δήλωση Πηλαδάκη:
«Στην παρούσα χρονική και ιδιαίτερα κρίσιμη συγκυρία, νιώθω πως είναι επιβεβλημένο να απευθυνθώ σε όλο το εύρος των οπαδών της ομάδας μας και να τους πω τα εξής:
Αντιλαμβάνομαι πλήρως την σύγχυση που έχουν επιφέρει οι ανακατατάξεις που επήλθαν στο αγωνιστικό τμήμα το τελευταίο διάστημα, οι περισσότερες εκ των οποίων ήταν αναπόφευκτες.
Μπορώ επίσης να αντιληφθώ, χωρίς αυτό να σημαίνει κι ότι δικαιολογώ, τις ενστάσεις που με διάφορους τρόπους εκδηλώνει κάποια μερίδα οπαδών για ορισμένες από τις επιλογές μας, για τις οποίες φέρω ακέραια την ευθύνη.
Οφείλω όμως, με την ιδιότητα του ιδιοκτήτη και προέδρου της ΑΕΛ, να εκφράσω την αμέριστη εμπιστοσύνη μου τόσο προς τη νέα τεχνική ηγεσία, όσο και προς τους ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι έχουν ήδη επιδείξει ως τώρα υπευθυνότητα και επαγγελματισμό αντάξιο των απαιτήσεών μου.

Γι' αυτό και καλώ όλο το φίλαθλο κοινό της πόλης, έστω και μέσα από διαφωνίες που δεν θα πάψουν ποτέ να υπάρχουν, να περιβάλουν με ανάλογη εμπιστοσύνη τον προπονητή και τους παίκτες, ώστε όλοι μαζί να τους δώσουμε το περιθώριο να δουλέψουν και να παρουσιάσουν σύντομα (όπως το αγωνιστικό πρόγραμμα επιβάλλει) την ομάδα που ξέρουμε ότι μπορούν, προκειμένου να πανηγυρίσουμε στο τέλος της περιόδου την δίκαιη και επιβεβλημένη επάνοδο της ΑΕΛ μας στη μεγάλη κατηγορία.
Για τα υπόλοιπα που απασχολούν την επικαιρότητα τις τελευταίες μέρες, αφενός εκθέτουν την ΠΑΕ αφετέρου αποπροσανατολίζουν απ' τον κοινό μας στόχο. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια παρά την οικονομική κατάσταση που ζούμε και την ασυνέπεια που εξακολουθεί να επιδεικνύει το Ελληνικό Δημόσιο απέναντι στην ομάδα μας. Για όλα τα παραπάνω θα τοποθετηθώ σύντομα σε συνέντευξη Τύπου εφ' όλης της ύλης».

Δώρισε το Rolex του σε 15χρονο καρκινοπαθή!!

Συγκίνηση προκάλεσε στην Ισπανία η χειρονομία του αμυντικού της Μπαρτσελόνα, Ερίκ Αμπιντάλ να δωρήσει το πανάκριβο του ρολόι Rolex σε ένα νεαρό που πάσχει από καρκίνο.
Δώρισε το Rolex του σε 15χρονο καρκινοπαθή
Ο 32χρονος Αμπιντάλ, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει τη μάχη με τον καρκίνο όταν πέρσι είχε διαγνωστεί με όγκο στο ήπαρ, άφησε έκπληκτο τον 15χρονο Χουάν Γκαρσία μετά το τέλος της επίσκεψης της ομάδας σε ένα τοπικό νοσοκομείο, δίνοντας του ένα ρολόι Rolex.
Ο πατέρας του 15χρονου, Γκαρσία Σέρα, είπε: «Το μόνο πράγμα που μπόρεσα να πω στο γιο μου ήταν, «Εχεις στο κεφάλι σου το ίδιο πράγμα που ο Αμπιντάλ είχε στο συκώτι του, και αύριο θα στο αφαιρέσουν".
«Ο γιος μου είπε, "Μπαμπά μπορώ να έχω τη φανέλα του Αμπιντάλ; Θα αγωνιστώ σαν κι αυτόν και θα κερδίσω το δικό μου Τσάμπιονς Λιγκ". Δεν έκλαψε, ήταν ο μόνος από εμάς που δεν έκλαψε. Μπήκε στο χειρουργείο με τη φανέλα του Αμπιντάλ, και το είχε δίπλα στο κρεβάτι του στο νοσοκομείο».
Το Rolex Daytona κοστίζει 23.000 ευρώ αλλά πιστεύεται πως είναι ειδική έκδοση για κάθε μέλος της Μπαρτσελόνα ως δώρο για την κατάκτηση του Τσάμιονς Λιγκ και του ισπανικού πρωταθλήματος.
Ο πατέρας Γκαρσία, πρόσθεσε: «Ήταν αδύνατο να πείσω τον Ερικ να πάρει πίσω το ρολόι, Μου είπε: "Δεν έχει σημασία τι αξίζει. Θέλω ο γιος σου να είσαι ευτυχισμένος".
«Μας αγκάλιασε όλους μας και συνέχισε την επίσκεψή του σε άλλα άρρωστα παιδιά. Κοίταξα τον γιο μου, και δεν θα ξεχάσω ποτέ το βλέμμα της ευτυχίας στο πρόσωπό του. Είχα ξεχάσει πως έμοιαζε όταν ήταν χαρούμενος..
«Η επίσκεψη των παικτών βελτίωσε τη ψυχολογία των παιδιών περισσότερο από οποιοδήποτε φάρμακο. Για την οικογένειά μου το μεγάλο είδωλο θα είναι πάντα Ερίκ Αμπιντάλ. Είναι περισσότερο από ένας παίκτης για μας».
Πηγή: shootandgoal.com

"Τα βρήκαμε με τον Άρη"

Τη συμφωνία του πελάτη του, Ντάνιελ Τσέζαρεκ, με τον Αρη, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο δικηγόρος, κ. Αργύρης Λίβας.
"Τα βρήκαμε με τον Άρη"
Ο γνωστός δικηγόρος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός, λέγοντας:
«Πράγματι, συμφωνήσαμε με τον Αρη για το θέμα του Ντάνιελ. Ηταν κάτι που το θέλαμε πάρα πολύ, προκειμένου να συνεχίσει την πορεία του ο ποδοσφαιριστής, αλλά νομίζω το ήθελε και ο Αρης ο οποίος λύνει με αυτό τον τρόπο την όλη υπόθεση, συμβιβαστικά και χωρίς άλλη συνέχεια.
Ο Ντάνιελ θα εισπράξει συνολικά 250 χιλιάδες ευρώ, δηλαδή χρήματα τα οποία αντιστοιχούν στα δεδουλευμένα του συν ένα ακόμη μικρό ποσό από το υπόλοιπο της σύμβασης. Αυτό που απομένει είναι να υπογράψουμε τα σχετικά έγγραφα, κάτι που νομίζω πως θα γίνει μέσα στις επόμενες δύο ημέρες», κατέληξε.
Πηγή: novasports.gr

Πρώτα ο Βαζέχα, μετά οι άλλοι...!!

Σαν σήμερα, το 1998, ο Κριστόφ Βαζέχα έφτασε το 181 γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ξεπερνώντας τον Αντώνη Αντωνιάδη. Οι "Ρετρό Ιστορίες" θυμούνται τα θαύματα του καλύτερου ξένου επιθετικού στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου!


Πρώτα ο Βαζέχα, μετά οι άλλοι...
Με 244 γκολ σε 403 αναμετρήσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα και άλλα 24 γκολ σε 63 ευρωπαϊκούς αγώνες του Παναθηναϊκού, είναι εύκολο να καταλάβει και ο πλέον... άμπαλος το λόγο για τον οποίο η φράση που συνόδευε τον Βαζέχα στην καριέρα του ήταν το: "θέλει μισή ευκαιρία για να σου βάλει γκολ".
Είναι 2ος σκόρερ όλων των εποχών στην Ελλάδα, πίσω από τον Μαύρο που έχει βάλει μόλις... 261 γκολ, ενώ στις 25 Ιανουαρίου το 1998, στο γήπεδο της Ριζούπολης, εκεί δηλαδή που έπαιξε και τον πρώτο αγώνα της καριέρας του στην Ελλάδα, σκόραρε στο 5-2 του Παναθηναϊκού επί του Απόλλωνα, και έφτασε τα 181 γκολ, ξεπερνώντας τα 180 του "Ψηλού". Για την ιστορία, σε εκείνον τον αγώνα, ο Βαζέχα έβαλε 2 γκολ και άλλα 2 ο Γεωργιάδης του Χαραλάμπους, ενώ το κερασάκι στην πράσινη τούρτα έβαλε ο πιο... ζουμερός παίκτης στην ιστορία του Παναθηναϊκού, ο ένας και μοναδικός Φρανκ Στράντλι, που είχε κάνει πλούσιους τους ψήστες στο Μοναστηράκι.
Για να δοθεί ακόμα πιο... πράσινος πανηγυρικός τόνος στην αναμέτρηση, τα δύο γκολ του Απόλλωνα τα έβαλε ο Παντελής Κωνσταντινίδης.
 
πηγή: gazzetta.gr

"Το πρωτάθλημα είναι σαν τη Formula 1"

Με ...αγώνα ταχύτητας παρομοίασε την "μάχη" τίτλου ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, μιλώντας στη NOVA. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού χαρακτηρίζει πιο δύσκολο τον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στον Λεβαδειακό σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο και αναλύει τα αγωνιστικά πλάνα του, ενώ αναφέρεται και στην αναμενόμενη επιστροφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.
"Το πρωτάθλημα είναι σαν τη Formula 1"
Αναλυτικά η συνέντευξη του Ζεσουάλδο Φερέιρα στο Novasports:
Σημαντική η νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ατρόμητο, επιστρέφοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο η ομάδα σας έχει πλέον μια πολύ μεγάλη ευκαιρία στον αγώνα της Τετάρτης απέναντι στον Λεβαδειακό, να διευρύνει τη διαφορά από τους αντιπάλους της. Η γνώμη σας για την αναμέτρηση;
Αυτό που είπατε είναι αλήθεια. Θα πρέπει όμως όλοι να κατανοήσουμε ότι το παιχνίδι της Τετάρτης, αποτελεί το έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι, μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Ουσιαστικά, είναι το έβδομο παιχνίδι από τις 4 Ιανουαρίου που έχουμε ξεκινήσει. Βεβαίως θα πάμε στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, όμως ο βαθμός δυσκολίας θα είναι μεγαλύτερος. Θα είναι πιο δύσκολος ο αγώνας με τον Λεβαδειακό, απ' ότι ο αγώνας απέναντι στον Ατρόμητο, ο οποίος ήρθε να κάνει ένα παιχνίδι δύσκολο και μας υποχρέωσε να τρέξουμε ακόμα περισσότερο. Η ομάδα του Λεβαδειακού, έχει καλούς επιθετικούς, αλλά θα έρθει να παίξει, χωρίς να έχει τίποτα να χάσει. Εν αντιθέσει με τον Ατρόμητο, ο οποίος διεκδικεί περισσότερα και είχε πιο ισορροπημένο αγώνα.
Στην αναμέτρηση κόντρα στην Δόξα Δράμας, ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε αρκετά στο επιθετικό κομμάτι. Πως σκοπεύετε να διαχειριστείτε τον αγώνα απέναντι στον Λεβαδειακό;
Νομίζω ότι ο Λεβαδειακός είναι πιο δυνατή ομάδα από την Δόξα. Είναι δύσκολο να πω, πως θα εξελιχθεί αυτός ο αγώνας. Σαφές ότι ο αγώνας με τον Λεβαδειακό, θα είναι πιο δύσκολος από τον αγώνα απέναντι στον Ατρόμητο. Και βεβαίως έχουμε ένα σύντομο χρονικό διάστημα, ώστε να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις μας, να δούμε την φυσική κατάσταση των παικτών, να ξεπεραστούν ενδεχομένως κάποια προβλήματα στην φυσική κατάσταση και επίσης να πω ότι πλέον μπαίνουμε σε μια φάση, όπου όντας πιο επιθετικοί, αρχίζουμε και εισπράττουμε περισσότερες κίτρινες κάρτες. Πρέπει να πω ότι στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό θα παίξουμε με μεγαλύτερο πάθος και μεγαλύτερη καρδιά, απ' ότι τακτική... Είναι δύσκολο όπως ξέρετε να παίζεις συνέχεια και να παραμένεις στην κορυφή.
Τι είναι πιο δύσκολο; Να φτάνεις στην κορυφή ή να παραμένεις εκεί;
Θα παρομοιάσω την ερώτηση σας με την Φόρμουλα 1. Τι είναι πιο δύσκολο σε έναν αγώνα Φόρμουλα 1; Εκείνος ο οποίος πηγαίνει πρώτος για ένα χρονικό διάστημα ή εκείνος που ακολουθεί με διαφορά δυο-τριών δευτερολέπτων; Εγώ θεωρώ ότι πρέπει πάντοτε να πηγαίνουμε μπροστά, ως το τέλος. Αλλά χρειάζεται καλή φυσική κατάσταση και μυαλό. Και να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
Να περιμένουμε σύντομα την επιστροφή του Χριστοδουλόπουλου στη δράση;
Δεν ξέρω ακριβώς πότε θα είναι σε θέση να επιστρέψει ο Χριστοδουλόπουλος. Δεν ξέρω να σας πω...Δεν μπορώ να εκφραστώ για έναν παίκτη που για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, ήταν τραυματισμένος. Θα δούμε.

Πλέον θα είναι αποτυχία...!!

Μέχρι τώρα βάδιζε χωρίς άγχος και πολλές απαιτήσεις, αλλά έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, ο Παναθηναϊκός στο τέλος θα χρειαστεί να ψάχνει για δικαιολογίες αν χάσει τον τίτλο!
Πλέον θα είναι αποτυχία...
Στην αρχή δεν το πίστευε κανείς. Μια ομάδα με τόσα διοικητικά προβλήματα, χωρίς μεγάλες μεταγραφές και με το μεγάλο αστέρι της να έχει σαλπάρει για Ιταλία, δεν θα μπορούσε να θέσει πολύ ψηλά τον πήχη.
Μετά τον πρόωρο αποκλεισμό από την Ευρώπη, πολλοί μίλησαν για καταστροφική χρονιά εξ αρχής. Στη συνέχεια το πράγμα έστρωσε και άρχισαν να έρχονται θετικά αποτελέσματα, συνοδευόμενα μάλιστα από πολύ καλή μπάλα. Κάποια χαμόγελα αισιοδοξίας έκαναν την εμφάνισή τους, αλλά οι περισσότερες προβλέψεις μιλούσαν για κάτι που δεν θα έχει διάρκεια.
Οι αγωνιστικές περνούσαν και παρά το …ρηχό τους ρόστερ, οι πράσινοι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, κατάφερναν να κρατιούνται σε τροχιά κορυφής.
Μπορεί η αγωνιστική εικόνα της ομάδας χάλασε αρκετά τελευταία, τα προβλήματα τραυματισμών να έκαναν την εμφάνισή τους, το διοικητικό χάος να παρέμεινε, αλλά ο Παναθηναϊκός συνέχιζε να στέκεται όρθιος. Πάνω που έλεγαν ότι "τώρα θα …παραδώσει πνεύμα", τόσο εκείνος κρατιόταν.
Πλέον φτάσαμε στο σημείο να κρατάει την τύχη του πρωταθλήματος στα χέρια του. Δύο βαθμούς μπροστά από τον Ολυμπιακό και με ένα (θεωρητικά εύκολο) ματς λιγότερο. Με απείρως πιο βατό πρόγραμμμα και με τον ντέρμπι κόντρα στον "αιώνιο" αντίπαλο στην έδρα του. Με σούπερ ψυχολογία, με την τύχη να μην του γυρίζει την πλάτη και με τον κόσμο του να το πιστεύει πια.
Το πρώτο μισό της σεζόν πέρασε για τα καλά, ο έτερος διεκδικητής του τίτλου χάνει συνεχώς έδαφος και …ψυχραιμία. Αφήστε που έχει και τρία καρπούζια να κουβαλήσει στην ίδια μασχάλη. Το μομέντουμ, λοιπόν, μοιάζει ιδανικό για το τριφύλλι, που δείχνει ικανό να φτάσει τη δουλειά μέχρι το τέλος. Βάσει των συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί, μάλιστα, αν όλα ήταν ρόδινα διοικητικά, σίγουρα δεν θα είχε σοβαρή δικαιολογία αν χάσει τον τίτλο. Ίσως τελικά αυτό να είναι και το στοίχημά του. Μέσα από προβλήματα, φουρτούνες και δυσκολίες, να παραμείνει "Παναθηναϊκός"…

πηγή: sportdog.gr

"Άλλαξε η αρνητική εικόνα που είχα για τους Τούρκους"

«Μετά απ' όσα είδα στην κηδεία του Λευτέρη Κιουτσούκαντωνιάδη άλλαξε η αρνητική ελληνική ιδέα που είχα μέσα στο μυαλό μου για τους Τούρκους». Αυτή τη δήλωση και όχι μόνο έκανε στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκική εφημερίδα ο Φάνης Γκέκας,
"Άλλαξε η αρνητική εικόνα που είχα για τους Τούρκους"
Ο Ελληνας διεθνής, όμως, δεν έμεινε μόνο σ' αυτά. Είπε και άλλα ενδιαφέροντα στη συνέντευξη του στην τουρκική εφημερίδα, «Vatan». Αποκάλυψε πως προ Σάμσουν υπήρχαν προτάσεις από τη Γαλατάσαραϊ πριν καιρό, αλλά και από τις Τράμπζονσπορ και Μπούρσασπορ αποκαλύπτοντας, όμως, πως η Αΐντραχτ δεν τον άφησε να αποχωρήσει, ενώ μίλησε και για τους Τούρκους φίλους που έχει…
«Πολλοί Τούρκοι αγωνίζονται στη Γερμανία και έχω Τούρκους φίλους, οι Γερμανοί είναι λίγο «κρύοι» ως άνθρωποι και δουλεύουν μόνο με τη λογική, οι Τούρκοι είναι πιο κοινωνικοί και πιο διασκεδαστικοί, όταν ήμουν στη Γερμανία και πήγαινα σε κάποια ντίσκο, προτιμούσα να το κάνω με τον Χαλίλ Αλτιντοπ ή τον Ουμίτ Κορκμάζ με τους οποίους ήμουν συμπαίκτης στην Αΐντραχτ, έχουμε πολλά κοινά ως Ελληνες με τους Τούρκους, είμαστε το ίδιο ζεστοί και φιλικοί», επεσήμανε ο Λαρισαίος στράικερ, ο οποίος μίλησε για τις όποιες διαφορές μπορεί να υπάρχουν ανάμεσα στη χώρα μας και την Τουρκία λέγοντας πως ως λαοί έχουμε πολλά κοινά ειδικά σε φαγητά και συνήθειες.
«Εγώ ήρθα εδώ για να παίξω ποδόσφαιρο, όμως οφείλω να πω πως οι Τούρκοι και Ελληνες έχουν πολλές ομοιότητες, μοιράζονται ίδια χαρακτηριστικά και ίδιους χαρακτήρες, ειδικά στο φαγητό αισθάνομαι σαν είμαι στην Ελλάδα, φασόλια, τζατζίκι, ρύζι, ακόμα και ίδια ονόματα σε ορισμένα φαγητά, μου αρέσουν τα πιάτα εδώ…», επεσήμανε ο Γκέκας, ο οποίος επεσήμανε πως ως Λαρισαίος γνώρισε πολλούς μετανάστες από την Τουρκία. Σαφέστατα, εννοούσε Ελληνες από την Κωνσταντινούπολη, αλλά και από τα παράλια της Μικράς Ασίας.
«Στην Ελλάδα δεν άκουσα να με επικρίνουν που αποφάσισα να παίξω στην Τουρκία», ήταν ακόμα μία ατάκα του Ελληνα επιθετικού. «Μία τουρκική ομάδα μου ζήτησε να έρθω και να παίξω ποδόσφαιρο και το έκανα και το συστήνω και σ' άλλους, ίσως η άφιξη μου στην Τουρκία επιταχύνει την άφιξη και άλλων Ελληνων αθλητών στη χώρα σας», συμπλήρωσε ο Γκέκας, ο οποίος αναφέρθηκε και στην κηδεία του Λευτέρη Κιουτσούκαντωνιάδη, αλλά και στην αποδοχή του κόσμου της Σαμψούντας μετά τα όσα έκανε στο ντέρμπι της «Μαύρης Θάλασσας».
«Αν κάποιος έβλεπε την κηδεία του Λευτέρη και έλεγε κάτι αρνητικό, θα ήταν κακόβουλο, νομίζω ότι πολλά πράγματα ανάμεσα στις δυο χώρες έχουν αλλάξει», επεσήμανε ο διεθνής στράικερ, ο οποίος εν συνεχεία αναφέρθηκε σε μία έξοδο του στο κέντρο της Σαμψούντας για να πει καφέ… «Παρήγγειλα καφέ, για τον οποίο υπάρχει αυτή η ηλίθια κόντρα περί του αν η ονομασία είναι ελληνική ή τουρκική και κάποιοι οπαδοί της Σάμσουνσπορ ήρθαν και με αγκάλιασαν», είπε ο πρώην στράικερ της Αΐντραχτ, ο οποίος, καταλήγοντας, αναφέρθηκε και στην περιβόητη οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας.
«Αυτή τη στιγμή η γυναίκα μου, η Βάσω και τα 3,5 ετών δίδυμα παιδιά μου, ο Νικόλας και η Μικαέλα ζουν στο σπίτι μου στην Κέρκυρα, δεν σκέφτομαι να γυρίσω αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και αν ανανεώσω το καλοκαίρι το συμβόλαιο μου με την ομάδα, θα έρθουν να ζήσουμε εδώ στην Τουρκία, δεν βλέπω το λόγο να γυρίσω στην Ελλάδα και όχι μόνο για την οικονομική κρίση, την οποία νιώθω και εγώ ως Ελληνας, όπως όλοι οι συμπατριώτες μου», υπογράμμισε ο άλλοτε επιθετικός του Παναθηναϊκού και κατέληξε: «Εμείς οι Ελληνες φταίμε για την τωρινή κατάσταση, αλλά και πάλι πιστεύω πως θα καταφέρουμε να την ξεπεράσουμε, η κατάσταση στην Ελλάδα είναι δύσκολη, όμως οι συνθήκες είμαι σίγουρος πως σύντομα θα βελτιωθούν».
Πηγή: sentra-goal.gr

Kάτι περιμένουν για Μανωλά...!!

Στην ΑΕΚ -λένε οτι- έχουν την πληροφόρηση από την Εβερτον ότι μέχρι την Τετάρτη θα έρθει η πρόταση για τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό...
Kάτι περιμένουν για Μανωλά...
Η Εβερτον έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Κώστα Μανωλά, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Οι επαφές της ΑΕΚ με την αγγλική ομάδα είναι συχνές πια και στην διοίκηση της Ενωσης έχουν την πληροφόρηση ότι μέχρι και την Τετάρτη θα έρθει πρόταση για τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό.
Στην ΑΕΚ θα ήθελαν ένα «καθαρό» ποσό που θα τους βοηθήσει οικονομικά να καλύψουν κάποιες «τρύπες», ενώ μην ξεχνάμε ότι ποσοστό ύψους 30% από τα χρήματα της πιθανής πώλησης θα πάρει και ο Θρασύβουλος βάσει της συμφωνίας το καλοκαίρι του 2009.
Πηγή: aek365.gr

Το «μωσαϊκό» της Μπαρτσελόνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Καμπ Νου φοράει τα γιορτινά του για την αναμέτρηση της Μπάρτσα με την Ρεάλ Μαδρίτης και οι οπαδοί των Καταλανών ετοιμάζουν το... κλασσικό μωσαϊκό στην κερκίδα με τα χρώματα του συλλόγου και της περιοχής.
Το «μωσαϊκό» της Μπαρτσελόνα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Η Βαρκελώνη ζει και αναπνέει για το παιχνίδι Κυπέλλου με την Ρεάλ Μαδρίτης, όπου οι Καταλανοί περιμένουν από την ομάδα τους να σφραγίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση με νίκη. Για το λόγο αυτό, ετοιμάζουν μια νέα χωρογραφία στην κερκίδα.
Περίπου 22.000 χαρτόνια στα χρώματα της ομάδας θα σηκωθούν από τους οπαδούς και στη μέση θα υπάρχει το μήνυμα «Som-hi Barça», δηλαδή «Πάμε Μπάρτσα»! Η εικόνα στο επιβλητικό ούτως ή άλλως γήπεδο, αναμένεται εντυπωσιακή!
Πηγή: gazzetta.gr

Η γκολάρα του "μικρού Μότσαρτ"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο 21χρονος Γιουσέφ Εμσάκνι της Τυνησίας αποκαλείται "μικρός Μότσαρτ" και Γιουσέφ... Μέσι στην πατρίδα του. Στο ματς της Τυνησίας με το Μαρόκο στο Κόπα Αφρικα σημείωσε ένα φανταστικό γκολ πάντως! Για να τον δούμε...
Η γκολάρα του "μικρού Μότσαρτ"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κουεμάχα "σακάτεψε" τον Πρεντλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Λέγονται (δικαίως) και γράφονται πολλά για τους δικούς μας διαιτητές, αλλά αυτό που έγινε στο Καϊζερσλάουτερν-Βέρντερ είναι εξωφρενικό! Ο Κουεμάχα κλώτσησε στο πρόσωπο τον Πρεντλ μέσα στην περιοχή, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να σωριαστεί αιμόφυρτος στο χορτάρι και ο ρέφερι είπε "παίζετε"!
Ο Κουεμάχα "σακάτεψε" τον Πρεντλ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο άτυχος Αυστριακός αμυντικός έσπασε τη μύτη του, έπαθε κάταγμα στο ζυγωματικό, καθώς και διάσειση από το χτύπημα...

πηγή: sportdog.gr   (κλικ πάνω στη εικόνα)

"Δεν μας σέβονται"

Τα παράπονά του για ακόμα μια φορά εξέφρασε ο Γιώργος Δώνης, σχετικά με τους ορισμούς των αγώνων του Κυπέλλου για την ομάδα του Ατρόμητου.
"Δεν μας σέβονται"
Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως δεν υπάρχει σεβασμός, ενώ έθεσε ως προτεραιότητα το πρωτάθλημα. Παράλληλα αναφέρθηκε και στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
«Εμείς δίνουμε προτεραιότητα στο πρωτάθλημα γιατί είναι φέτος η μεγάλη μας ευκαιρία να μπούμε για πρώτη φορά στη ιστορία μας στα πλέι οφ.
Σίγουρα ο θεσμός του κυπέλλου είναι ένας τίτλος με τη διαφορά όμως ότι ενώ εμείς πέρσι σεβαστήκαμε το θεσμό όλοι αυτοί που τον διοργανώνουν εξακολουθούν να μην μας σέβονται!
Όποιοι παίκτες μας ωστόσο και αν αγωνιστούν αύριο περιμένω να κάνουν μεγάλη προσπάθεια και να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στον ΠΑΟΚ».
Πηγή: sport-fm.gr

Του Αγίου Βαλεντίνου στη Μόσχα!!

Ανήμερα του... Αγίου Βαλεντίνου, στις 14 Φεβρουαρίου στις 19:00 ώρα Ελλάδας στο στάδιο "Λουζνίκι" της Μόσχας θα γίνει τελικά ο αγώνας του Ολυμπιακού με τη Ρούμπιν Καζάν στο πλαίσιο των 32 του Europa League!
Του Αγίου Βαλεντίνου στη Μόσχα!
Η διοίκηση της ρωσικής ομάδας το ανακοίνωσε επίσημα στην ιστοσελίδα της, έτσι οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν στη Μόσχα και όχι στο "Τσεντράλνι" του Καζάν.

πηγή: sportdog.gr

Το δράμα του μπάσκετ και το… παραμύθι του Οικονομίδη

Το δράμα του σύγχρονου ελληνικού μπάσκετ…τελειωμό δεν έχει! Γράφει ο Ιάκωβος Φιλιππούσης.
Το δράμα του μπάσκετ και το… παραμύθι του Οικονομίδη
Οι εξελίξεις δεν επιτρέπουν πια σε κανέναν να κοιτάξει αισιόδοξα στο μέλλον και να ασχοληθεί με την ευρωπαϊκή προσπάθεια των ομάδων μας, καθώς η στήλη δικαιώνεται (δυστυχώς) με όσα καθημερινά συμβαίνουν στις ομάδες μας και πλήττουν διεθνώς τόσο τη χώρα, όσο και τον κόσμο του αθλήματος. Το κακό είναι ότι στον βωμό των «αεριτζήδων» εκτίθενται και οι επαγγελματίες, οι ικανοί και οι συνεπείς…
Για «ξεφόρτωμα» σας μιλούσε η στήλη πριν λίγες ημέρες και αφού «η πόρτα άνοιξε», κανείς δεν γνωρίζει…ποιος και πότε θα τη κλείσει! Σήμερα ήταν σειρά του Ντόμινικ Τζέιμς να θέσει εαυτόν εκτός Άρη και κατά συνέπεια ελληνικού μπάσκετ. Ο αμερικανός δεν είναι μεν απλήρωτος, όπως οι λοιποί συμπαίκτες του, αρνείται όμως να συμβιβαστεί στη γενική μετριότητα του ελληνικού μπάσκετ, την απόλυτη απαξία της ομάδας του και καθώς διαθέτει ταλέντο και ποιότητα προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Σερβία και την Παρτίζαν.
Τούτη η στήλη από μήνες σας έχει υποψιάσει ότι τα προβλήματα στον Άρη είναι αξεπέραστα και η «έκρηξη» ήταν θέμα χρόνου. Η άποψή μου είναι πως οι δηλώσεις Αλεξανδρή και η αποχώρηση Τζειμς είναι μόνον η αρχή… Συν τοις άλλοις, οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν αύριο τη Ντονετσκ για το Γιούροκαπ στην Ουκρανία και δεν αποκλείεται να ζήσουν την δυσκολότερη φετινή βραδιά τους, αφού η ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων είναι εξ ορισμού τεράστια. Αν προσθέσετε ότι ταξίδεψαν χωρίς τον Τζέιμς, και με τον «εμφύλιο» Δαμιανίδη-Αλεξανδρή σε εξέλιξη, αντιλαμβάνεστε κάτω από ποιες συνθήκες θα παραταχθούν στο τζάμπολ.
Η στήλη επιβεβαίωσε, επίσης, σήμερα και την πληροφορία που πρώτη σας μετέφερε, πως και ο Γκίντενς φεύγει από τον ΠΑΟΚ. Κάποιος (έγκυρος) ανέφερε μάλιστα ότι μπορεί να συμβεί και μέσα στην εβδομάδα….Το πιο σημαντικό είναι πως αυτός που…δεν κρατιέται ν αλλάξει φανέλα είναι ο Δήμος Ντικούδης. Έγκυροι κύκλοι ανέφεραν χθες ότι ο λαρισαίος είναι εξοργισμένος, όχι μόνον επειδή έχει λάβει έναν μισθό ως τώρα, αλλά διότι θεωρεί ότι τον εξαπάτησαν το καλοκαίρι, μιλώντας του για μια ομάδα που θα διεκδικούσε και πάλι την συμμετοχή στην Ευρωλίγκα.
Αντ αυτού ο Δικέφαλος, μόλις αποκλείστηκε από το Γιούροκαπ, άρχισε το…ξεφόρτωμα (Γκορί, Αντριουσκεβίτσιους, Ραιτ) κι έτσι ο πάντα φιλόδοξος και μαθημένος στις διακρίσεις –ατομικές και ομαδικές- παίκτης αναγκάζεται τώρα να παίξει ρόλο κομπάρσου. Κάτι για Τουρκία άκουσα σήμερα το πρωί, οψόμεθα….Περικοπές δεν κάνουν όμως μόνον οι «πτωχοί» της Α1, αλλά και οι φιλόδοξοι…
΄Εμαθα το πρωί, ότι το Ρέθυμνο αναζητούσε μέρες τώρα έναν ακόμα ξένο που θα μπορούσε να φέρει την ομάδα στην 4άδα της κανονικής περιόδου (….βρε, που έφτασε το πρωτάθλημά μας). Οι διοικούντες του ωστόσο σταμάτησαν τις επαφές με μάνατζερς, κρίνοντας ότι προέχει η οικονομική σταθερότητα, η περιστολή δαπανών από την «άνοδο του πήχη» των αγωνιστικών προσδοκιών. Στο δε Μαρούσι, η αδυναμία εύρεσης σημείου επαφής με τον Χόμαν αποτελεί ακόμα «χαμένη υπόθεση», καθώς στον αμερικανό προτάθηκε το ήμισυ της οφειλής να εξοφληθεί…του χρόνου, κάτι που ο παίκτης (φυσικά) δεν συζητά. Με τέτοιες απαιτήσεις, οι διοικούντες του Αμαρουσίου μάλλον θα…μείνουν στην ιστορία!
Λέγεται πως στα μέσα της τρέχουσας εβδομάδας το «σωσίβιο» που ακούει στο όνομα ΟΠΑΠ θα δώσει στις ΚΑΕ δύο δόσεις από τη χορηγία του πρωταθλήματος. Αληθινό «φιλί ζωής» θα προσέθετε η στήλη, αλήθεια όμως ποιος θα…πρωτοεισπράξει από τα χρήματα αυτά? Γιατί γνωρίζω καλά προέδρους που με τα χρήματα αυτά θα καλύψουν παλαιότερες υποχρεώσεις, υπό τον φόβο κατασχέσεων και καταδικαστικών αποφάσεων.
Χώρια που θα απομένει…μόλις μια ακόμα δόση ως το τέλος της σεζόν για να αποπληρωθεί η σύμβαση… Απόψε, έμαθα, ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε να δημιουργήσει επιτροπή που θ ασχολείται με τη ρύθμιση των χρεών των ΚΑΕ. Πρόκειται για το μεγαλύτερο «πυροτέχνημα», αν όχι…ανέκδοτο της προεδρίας Οικονομίδη, αληθινή ειρωνεία για τις ομάδες.
Αναρωτιέμαι τι μπορεί να κάνει η επιτροπή αυτή, όταν οι ίδιες οι ανώνυμες εταιρείες δεν μπορούν «να τα βρουν» με τους πιστωτές τους. Ποιος σοβαρός επιχειρηματίας θα μιλήσει με μια άτυπη επιτροπή? Και πως θα δοθούν λύσεις απ αυτήν? Συμβουλευτικός θα είναι ο χαρακτήρας της? Εδώ μιλάμε για καραμπινάτες περιπτώσεις πτώχευσης, που δεν υλοποιούνται επειδή απλά ζούμε στην Ελλάδα…
Η μήπως, τελικά, πρέπει να…βολέψουμε και κάποιους ακόμα σε μια έμμισθη επιτροπή του Συνδέσμου? Ο Βασίλης Οικονομίδης κερδίζει και πάλι χρόνο…παραμυθιάζοντας και αποπροσανατολίζοντας τους πάντες, όπως έκανε και στην τεχνητή αντίδραση που –επίσης σήμερα- προκάλεσε, σχετικά με το άρθρο 22 του νέου νόμου. Γιατί είναι δεδομένο ότι ο Βασιλακόπουλος θα κυνηγήσει μέχρι τέλους την «κηδεμονία» του επαγγελματικού μπάσκετ, την οποία ωστόσο (λογικά) δεν πάρει, όχι λόγω του «λόγου» του ΕΣΑΚΕ, αλλά γιατί πολύ απλά η επαγγελματική Super League του ποδοσφαίρου δεν μπορεί ποτέ να ενταχθεί στην ΕΠΟ.
Και φυσικά σε τέτοιες περιπτώσεις δεν υπάρχουν στον Νόμο δύο μέτρα και δύο σταθμά. Αλήθεια, όμως, από πότε ο Βασίλης Οικονομίδης, που οφείλει εξ ολοκλήρου την 8ετή παρουσία του στον ΕΣΑΚΕ αποκλειστικά και μόνον στις προσωπικές επιλογές, τη στήριξη και τις παρεμβάσεις του Γιώργου Βασιλακόπουλου, το παίζει τώρα «αντιστασιακός» και συνδικαλιστής? Μήπως ξεχνά ότι ως…υπόδειγμα “yes men” εξασφάλιζε την επανεκλογή του? Μήπως να θυμίσω την φάση που συνέδεε την αχαριστία με το ποινικό αδίκημα?
Πηγή: pamesports.gr

Δεν θα ΠΑΣ πουθενά!

Τι και αν μέχρι το βράδυ της Δευτέρας ο Μπακαγιόκο βρισκόταν με τα δύο πόδια στην πόρτα της εξόδου από τον ΠΑΣ, καταθέτοντας μάλιστα και προσφυγή, την Τρίτη ήρθαν τα πάνω κάτω και όπως όλα δείχνουν ο παίκτης θα παραμείνει στην ομάδα.
Δεν θα ΠΑΣ πουθενά!
Μετά τη συνάντηση που είχε ο 37χρονος επιθετικός με τον Άγγελο Αναστασιάδη, αλλά και την επικοινωνία του με τον Γιώργο Χριστοβασίλη, αποφάσισε να μείνει, αφού έκατσες οι δύο πλευρές έριξαν νερό στο κρασί τους.
Από τη μία ο Έλληνας τεχνικός ξεκαθάρισε ότι υπολογίζει στις υπηρεσίες του ποδοσφαιριστή και από τη μεριά του ο παίκτης είπε πως θα αποσύρει την προσφυγή που είχε καταθέσει, λίγες ώρες πριν.
Στα αγωνιστικά θέματα, ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό, η Τρίτη περιλαμβάνει διπλή προπόνηση. Στην πρωινή υπήρξε αρκετό τρέξιμο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης, με τον τεχνικό του ΠΑΣ Άγγελο Αναστασιάδη να μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ντε Βινσέντι και Κώτσιου οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους.
Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μπήκαν και οι Τζημόπουλος, Φέγκρους, Ανδράλας οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν.
Αντίθετα ο κ. Αναστασιάδης δεν μπορεί να υπολογίζει για την αναμέτρηση με τους Αγρινιώτες τον Μπεσέρα ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και αποφασίστηκε από το τεχνικό επιτελείο να εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Επόμενη προπόνηση για την ομάδα το απόγευμα της Τρίτης στο Πανηπειρωτικό όπου το βάρος θα δοθεί στις ασκήσεις με μπάλα και στην τακτική.
Πηγή: contra.gr

Στροφή… 360 μοιρών!!

Ολοκληρώθηκε το προγραμματισμένο ραντεβού ανάμεσα στο πρώην μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ και του προέδρου της Λέσχης Φίλων Άρη.
Στροφή… 360 μοιρών
Ο Γιάννης Γρανούζης επισκέφτηκε τον Τάκη Γεωργούλη στο γραφείο του ώστε να συζητήσουν την πρόταση που είχε συντάξει προ δύο μηνών για την ΚΑΕ.
Ο γνωστός επιχειρηματίας επικαλέστηκε σοβαρούς προσωπικούς λόγους αρνούμενος να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις με σκοπό να εμπλακεί και πάλι στα κοινά του συλλόγου.
Ο πρόεδρος της Λέσχης παρέλαβε ένα πλήρη φάκελο με τις προτάσεις Γεωργούλη με σκοπό να μελετηθούν.
Στη συνάντηση έδωσαν το παρόν και άλλα δύο μέλη του διοικητικού συμβουλίου που δήλωσαν παραίτηση οι Θόδωρος Κουρόγλου και Λεύτερης Αρβανίτης.
Πηγή: allaboutaris.com

Μπαμ και μπουμ οι... Φαιακιές!!

Τη συμφωνία με τους Καραλή και Γιόν Ερίθε (υπέγραψαν για 1,5 χρόνο αμφότεροι) ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ Κέρκυρα...
Μπαμ και μπουμ οι... Φαιακιές!
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα ανακοινώνει την απόκτηση, για 1,5 χρόνο, των ποδοσφαιριστών Γιάννη Καραλή και Γιον Ερίθε Ντομίνγκεζ (Jon Erice Dominguez). Αμφότεροι βρίσκονται ήδη στο νησί και το απόγευμα (24/1, 15.30) θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους προπόνηση, με τη νέα τους ομάδα, στις εγκαταστάσεις του Πλάντραφου».

Από... δυο φορές Παναθηναϊκός και Άρης!!

Για τη συμπεριφορά των οπαδών τους τόσο στο παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής όσο και σ’ εκείνα της 4ης, κλήθηκαν σε απολογία από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός και Άρης.
Από... δυο φορές Παναθηναϊκός και Άρης!
Η ανακοίνωση:
«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη 26/01/2012 και ώρα 13:00 τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 18η Αγωνιστική.

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Εργοτέλης Δ.Ε –ΠΑΕ ΑΕΚ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Β) ΠΑΕ Αρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Δόξα Δρ.-ΠΑΕ Αρης.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 14 παρ. 4 εδ. β΄ και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Γ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Skoda Ξάνθη-ΠΑΕ Ολυμπιακός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Δ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Ατρόμητος.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Ε) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Πανιώνιος.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
ΣΤ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Α.Αναστασιάδη (Προπονητή): Για τη συμπεριφορά του προπονητή κ. Α.Αναστασιάδη στον αγώνα ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 11 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Οι κάτωθι κλήσεις αφορούν την 4η αγωνιστική
Α) ΠΑΕ Άρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Λεβαδειακός-ΠΑΕ Αρης
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 14 παρ. 4 εδ. β΄ και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Β) ΠΑΕ Λεβαδειακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Λεβαδειακός- ΠΑΕ Αρης.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Γ)ΠΑΕ ΠαναθηναΪκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Δόξα Δρ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ».

"Δεν πάει πουθενά, εδώ θα μείνει... "

Στην ΑΕΚ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λεονάρντο, όπως αποκάλυψε ο Σταύρος Αδαμίδης σε δήλωσή του μετά τη σημερινή τους συνάντηση. Με τη χαρά θα μείνουν στον Ολυμπιακό;
"Δεν πάει πουθενά, εδώ θα μείνει... "
Ο πρόεδρος της "Ένωσης" είχε επαφή το πρωί της Τρίτης με τον μάνατζερ του Βραζιλιάνου χαφ και συμφώνησαν να συνεχίσει την καριέρα του στους "κιτρινόμαυρους".
"Ο Λεονάρντο μένει στην ΑΕΚ", ήταν τα λόγια του Σ. Αδαμίδη στο aek365.gr, λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης που είχε με την πλευρά του Βραζιλιάνου, η οποία προφανώς έλαβε τις διαβεβαιώσεις που ήθελε για τα δεδουλευμένα.
Σύμφωνα με σημερινά ρεπορτάζ, πάντως, ο Λεονάρντο φέρεται να είναι από τους πρώτους στόχους του Ολυμπιακού, αλλά από ό,τι φαίνεται (σύμφωνα και με τις τελευταίες εξελίξεις) θα μείνουν με τη χαρά στο Λιμάνι.
Εντός της ημέρας, άλλωστε, αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το θέμα της παραμονής ή όχι των Καράμπελα και Κάλα...

Στοίχημα με τον Giorgio Garo!!

Buona sera, φίλες και φίλοι. Τρίτη σήμερα, με αρκετούς αγώνες και πρωτάθλημα σε Τουρκία και Βέλγιο ενώ έχει αγώνες κυπέλλου σε Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία. Θα πάμε χαλαρά με μια τριάδα. Στο Βέλγιο έχουμε το μεγάλο ντέρμπι Άντερλεχτ(1η)- Γάνδη(2η) που ναι μεν η Άντερλεχτ είναι φορμαρισμένη αλλά όχι τόσο μεγάλο φαβορί για 1,60, έχει καλή ομάδα η Γάνδη και πιστεύω ότι θα παίξει «τα ρέστα της» οπότε πιστεύω ότι θα δούμε εκατέρωθεν γκολ αφού διαθέτουν επιθέσεις «φωτιά». Στο κύπελλο Ισπανίας έχουμε τον επαναληπτικό Μιράντες-Εσπανιόλ (2-3 το πρώτο παιχνίδι) όπου πιστεύω ότι η Μιράντες θα αναγκαστεί να ανοιχτεί για να πετύχει το γκολ της πρόκρισης, αυτό όμως ίσως το πληρώσει με τις αντεπιθέσεις «φωτιά» της Εσπανιόλ γι’αυτό και θα πάω στο G/G. Τέλος από Copa Italia έχουμε το μεγάλο παιχνίδι (νοκ άουτ) Γιουβέντους-Ρόμα θα πάω με το διπλό με κάλυψη το Χ διότι η Γιουβέντους θα παίξει με την Ουντινέζε για τη Serie A οπότε σήμερα θα κατέβει με αλλαγές ενώ η «δίψα» της Ρόμα για να πάρει το κύπελλο είναι πολύ μεγάλη!!

Avanti να δούμε τι έχουμε (σε ελεύθερη επιλογή):
   
ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΓΑΝΔΗ   G/G(1,72)
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΡΟΜΑ    Χ2(1,81)
ΜΙΡΑΝΤΕΣ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ   G/G(1,83)

Οι αποδόσεις είναι της Goalbet.com (στην εικόνα Cristina Del Basso)


Ci vediamo di nuovo! Ciao bella!!

Σπανός: «Είμαστε αουτσάιντερ…»

Σπανός: «Είμαστε αουτσάιντερ…»
Την άποψη ότι ο Ατρόμητος είναι αουτσάιντερ απέναντι στον ΠΑΟΚ για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας εξέφρασε ο Γιώργος Σπανός. «Αγωνιζόμαστε σαν αουτσάιντερ και το άγχος θα το έχει ο ΠΑΟΚ σαν φαβορί και γηπεδούχος», δήλωσε ο πρόεδρος των Περιστεριωτών. «Πιστεύουμε στους παίκτες και θα δώσουμε το δικό μας αγώνα», πρόσθεσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Σπανού στον «Libero 107,4»

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

«Δεν αγχωνόμαστε γιατί είμαστε το αουτσάιντερ. Με τον ΠΑΟΚ παίζουμε δεν παίζουμε με καμιά μικρή ομάδα. Αγωνιζόμαστε σαν αουτσάιντερ και το άγχος θα το έχει ο ΠΑΟΚ σαν φαβορί και γηπεδούχος. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα. Εχει ικανό ρόστερ και βαριά φανέλα. Εμείς έχουμε τους δικούς μας στόχους. Εχουμε δείξει δείγματα γραφής ως ποιοτική ομάδα. Πιστεύω θα είναι ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Εμείς έχουμε μία καλή παράδοση στην Τούμπα, πάντα τον δυσκολεύουμε. Ο καλύτερος και ο πιο τυχερός να πάρει την πρόκριση».

Για την πορεία του Ατρομήτου

«Μας ικανοποιεί το γεγονός ότι έχουμε μία συνέχεια ως ομάδα από πέρσι. Φέτος είμαστε σταθερά στην πρώτη πεντάδα. Προοδεύει η ομάδα. Το Κύπελλο είναι ένας στόχος που μπορεί να κυνηγήσει μία ομάδα του δικού μας βεληνεκούς. Η κλήρωση δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Πιστεύουμε στους παίκτες και θα δώσουμε το δικό μας αγώνα».

Για το θέμα της διαιτησίας

«Δυστυχώς αυτή είναι η νοοτροπία στην Ελλάδα. Οταν μαλώνουν τα βουβάλια την πληρώνουν τα βατράχια. Προσπαθούμε μεσούσης της σεζόν να αλλάξουμε πρόσωπα ανάλογα με το ποιος θα φωνάξει πιο πολύ. Αυτό γίνεται μόνιμα. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να ασχολούμαστε όσο το δυνατόν λιγότερο με τη διαιτησία. Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Η διαιτησία είναι ένα ισχυρό άλλοθι για όλους. Πρέπει να αλλάξει αυτή η νοοτροπία. Δε λέω ότι η διαιτησία δεν έχει τις πληγές της, αλλά το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα λαθών».

Σισέ: «Δεν ξεχνάω τον Παναθηναϊκό»

Σισέ: «Δεν ξεχνάω τον Παναθηναϊκό»
Για πολλοστή φορά από τότε που έφυγε από την Ελλάδα, ο Τζιμπρίλ Σισέ σε συνέντευξή του ανέφερε τον Παναθηναϊκό.

Και πάλι «έσταξε μέλι» για όσα έζησε στην χώρα μας.

«Πάντα στην καρδιά μου θα είναι ο ΠΑΟ», τόνισε, ενώ πρόσθεσε πως θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στην Οσέρ επειδή την ξεκίνησε από εκεί.

Ο Γάλλος σταρ αναφέρθηκε επίσης στην ζωή του στην Ρώμη και την αφλογιστία του στη Λάτσιο, τον συνεχή του αγώνα του για να αγωνίζεται στην εθνική Γαλλίας αλλά και πως θα μπορούσε να αγωνιστεί στην Αμερική διότι του αρέσει ο αμερικανικός τρόπος ζωής και η συγκεκριμένη κουλτούρα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Τζιμπρίλ Σισέ στο show του Τόνι Πάρκερ

Για τον Παναθηναϊκό:

«Δεν μετάνιωσα που έφυγα από τον Παναθηναϊκό. Ήθελα να κάνω αυτό το βήμα. Ο Παναθηναϊκός θα είναι μία ομάδα που θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου. Έκανα σπουδαία πράγματα εκεί. Κερδίσαμε ένα πρωτάθλημα. Το να αλλάξεις επίπεδο και να πας σε ένα δυσκολότερο πρωτάθλημα σε κάνει πιο ανταγωνιστικό».

Για την ζωή στην Ρώμη:

«Είμαι σε μία σπουδαία πόλη και μία μεγάλη ομάδα. Είναι λίγο δύσκολο το όλο θέμα με το σκοράρισμα αλλά θα προσπαθήσω. Είμαι πολεμιστής. Είναι δύσκολο να αποδείξεις κάτι όταν αγωνίζεσαι μόνο 15 ή 20 λεπτά. Αλλά θέλει χρόνο η προσαρμογή όταν αλλάζεις ομάδα. Χρειάζομαι χρόνο για να μάθω τους συμπαίκτες μου και το σύστημα του Καμπιονάτο. Είναι όλα πιο δύσκολα αλλά θα συνεχίσω να προσπαθώ.

Μίλησα με τον προπονητή μου. Έχουμε μπροστά τον Μίροσλαβ Κλόσε που είναι εξαιρετικός αυτή την περίοδο. Μαζί του έπαιζα σε άλλη θέση και αυτό δείχνουν και οι οκτώ ασίστ που είχα βγάλει. Ο κόσμος αλλά και εγώ έχω συνηθίσει να παίζω σαν σέντερ φορ».

Για την Εθνική Γαλλίας:

«Δεν έχει φύγει από το μυαλό μου. Είμαι δεμένος με την Εθνική και είναι ειδική τιμή για μένα να παίζω εκεί. Είναι δύσκολο, αλλά πιστεύω ότι μπορώ να διεκδικήσω την ευκαιρία να παίξω στο Euro. Θα παλέψω μέχρι το τέλος. Πολλά μπορούν να συμβούν. Έχουμε μεγάλη σεζόν ακόμα μπροστά μας και μπορεί να υπάρξουν τραυματισμοί, τους οποίους δεν εύχομαι σε κανέναν. Όποιος είναι σε καλή κατάσταση την σωστή στιγμή θα είναι μέσα στο ρόστερ».

Για το αν σκέφτεται να αγωνιστεί στην Ισπανία:
«Θα το ήθελα. Για μένα η Μπαρτσελόνα είναι το ανώτερο επίπεδο ποδοσφαίρου. Αλλά μετά τα 30 μου είναι δύσκολο να πάω. Το να ολοκληρώσω την καριέρα μου στην Αμερική δεν θα με πείραζε. Μου αρέσει ο Αμερικανικός τρόπος ζωής και η Αμερικανική κουλτούρα».

Για την πιθανότητα να επιστρέψει στην Γαλλία:

«Πολύ πιθανό. Αν γινόταν κάτι τέτοιο θα ήθελα να είναι στην Οσέρ. Ξεκίνησα την καριέρα μου εκεί και θα ήθελα και να την ολοκληρώσω εκεί».

πηγή: sportfm.gr

«Ροζ» κατηγορίες για Σούμποτιτς!!

«Ροζ» κατηγορίες για Σούμποτιτς
Αντιμέτωπος με δικαστική περιπέτεια βρίσκεται ο Νέβεν Σούμποτιτς. Μία 21χρονη γυναίκα κατήγγειλε πως έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και επίθεσης από τον Σέρβο αμυντικό της Ντόρτμουντ και τρεις άλλους άνδρες στη διάρκεια ενός πάρτι που φιλοξενήθηκε στο σπίτι του.

Αρχικά δεν είχε εμπλακεί στην υπόθεση ο 23χρονος ποδοσφαιριστής, που φερόταν να κοιμόταν στη διάρκεια του περιστατικού, ωστόσο ο εισαγγελέας του Ντόρτμουντ έκανε γνωστό πως τελικά συμπεριλαμβάνεται και ο Σούμποτιτς στους τέσσερις άνδρες ηλικίας 22-28 ετών που βρίσκονται σε διαδικασία ανάκρισης και ερευνών από τις αρχές.

Η διοίκηση της Ντόρτμουντ απέφυγε να σχολιάσει το παραμικρό για την υπόθεση όσο οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη. Ο Σούμποτιτς μόλις πρόσφατα επέστρεψε στη δράση από κάταγμα στο πρόσωπο μετά από σύγκρουση με τον Σωτήρη Κυργιάκο.

πηγή: sportfm.gr

«Μεγάλος παίκτης ο Βιεϊρίνια»

«Μεγάλος παίκτης ο Βιεϊρίνια»
Το εγκώμιο του Αντελίνο Βιεϊρίνια έπλεξε ο Ασκάν Ντεγιάγκα, μιλώντας στον γερμανικό Τύπο για την αξία του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ που πριν από λίγες μέρες αποκτήθηκε από την Βόλφσμπουργκ. Ο Ιρανός εξτρέμ τόνισε ότι ο Πορτογάλος είναι καλός παίκτης και του αρέσει η συνεργασία μαζί του.

«Από την πρώτη προπόνηση κατάλαβα πως με τον Βιεϊρίνια μπορείς να παίξεις μπάλα. Είναι μεγάλος παίκτης και είναι πολύ ωραίο να συνεργάζεσαι μαζί του», τόνισε ο 25χρονος παίκτης.

Πάντως, ο γερμανικός Τύπος αναφέρεται με καλά λόγια τον Βιεϊρίνια και τον χαρακτηρίζει ως την καλύτερη φετινή μεταγραφή της Βόλφσμπουργκ. Πάντως, στην πρώτη του εμφάνιση με τους «λύκους» έδειξε πως χρειάζεται χρόνο να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του γερμανικού πρωταθλήματος…

πηγή: sportfm.gr

Περιμένει να πάει στο Euro o Ντι Νατάλε!!


Περιμένει να πάει στο Euro o Ντι Νατάλε
Την επιθυμία να αγωνιστεί με την εθνική Ιταλίας στο Euro 2012 εξέφρασε ο Αντόνιο Ντι Νατάλε. «Ακόμη δεν έχω προγραμματίσει τις καλοκαιρινές διακοπές μου…», τόνισε ο επιθετικό της Ουντινέζε.

Ο 34χρονος παίκτης επρόκειτο να επιστρέψει στην αποστολή των «ατζούρι» στο πρόσφατο φιλικό με τις ΗΠΑ, όμως δεν έχει αγωνιστεί για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του από το Μουντιάλ της Γερμανίας.

Παρόλα αυτά, οι τραυματισμοί του Αντόνιο Κασάνο και του Τζουζέπε Ρόσι αυξάνουν τις πιθανότητες να πάει στην Ουκρανία και την Πολωνία.

«Πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω όπως κάτω τώρα. Θα ήταν μεγάλη τιμή για εμένα αν μου δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο τέλος της σεζόν», είναι η επιθυμία του Ιταλού στράικερ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντι Νατάλε έχει πετύχει 14 γκολ σε 18 ματς στο ιταλικό πρωτάθλημα, ενώ είναι 36 φορές διεθνής και έχει σημειώσει 10 τέρματα με την εθνική Ιταλίας.

πηγή: sportfm.gr

«Πόρτα» σε Ρόμα για Τάντιτς!!

«Πόρτα» σε Ρόμα για Τάντιτς
Αρνητική ήταν η απάντηση της Γκρόνιγκεν στην πρόταση της Ρόμα για την απόκτηση του Ντούσαν Τάντιτς.

Συγκεκριμένα, οι «τζιαλορόσι» φέρονται να επιθυμούν να πάρουν ως δανεικό τον ακραίο μεσοεπιθετικό της ολλανδικής ομάδας και να διατηρούν οψιόν αγοράς.

Ωστόσο, ο Χανς Νάιλαντ τόνισε ότι δεν μπορούν να πάρουν στα σοβαρά τη συγκεκριμένη προσφορά.

Ερωτηθείς αν η πρόταση της ιταλικής ομάδας έγινε αποδεκτή, ο τεχνικός διευθυντής της Γκρόνιγκεν απάντησε: «Δεν μπορούμε να πάρουμε στα σοβαρά αυτή την πρόταση».

Παράλληλα, ο μάνατζερ του Τάνιτς, Ζόραν Πάβλοβιτς, τόνισε ότι ο πελάτης του βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Κολωνίας, της Βόλφσμπουργκ, της Γκλάντμπαχ, της Σάλκε και της Λάτσιο.

Τη φετινή σεζόν ο Σέρβος εξτρέμ έχει παίξει σε 19 ματς (1699 λεπτά συμμετοχής), έχοντας 3 γκολ και 8 ασίστ στο ενεργητικό του.

πηγή: sportfm.gr

Αινιγματικός ο Μότα!!

Αινιγματικός ο Μότα
Μπορεί το συμβόλαιο του Τιάγκο Μότα με την Ίντερ να λήγει το καλοκαίρι το 2013, ωστόσο ο Βραζιλιάνος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αλλάξει στέγη πριν την ολοκλήρωση αυτού.

Ο μέσος των «νερατζούρι» έβαλε φωτιά στις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρό της Παρί Σεν Ζερμέν, δηλώνοντας πως το Παρίσι είναι μία πολύ ωραία πόλη.

«Δεν ξέρω ακριβώς το μέλλον μου, υπάρχουν ακόμη οχτώ ημέρες, μέχρι να κλείσει η μεταγραφική περίοδος. Σχετικά με το Παρίσι; Είναι πολύ όμορφη πόλη, αλλά ακόμη δεν είναι τίποτα σίγουρο. Είμαι καλά στο Μιλάνο», ανέφερε ο 29χρονος μέσος.

πηγή: sportfm.gr

«Ακόμη 90 λεπτά υπέροχου παιχνιδιού»

«Ακόμη 90 λεπτά υπέροχου παιχνιδιού»
Με το πλεονέκτημα της νίκης (2-1) του πρώτου γύρου της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ισπανίας, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Αντρές Ινιέστα τόνισε πως οι «μπλαουγκράνα» θα παίξουν για τη νίκη, ώστε να αποφύγουν τα προβλήματα που μπορούν να δημιουργήσουν οι Μαδριλένοι.

«Η Μαδρίτη θα μας οδηγήσει σε ένα τέλειο παιχνίδι. Δεν θα μπορέσουμε να χαλαρώσουμε ούτε μία στιγμή. Το μόνο πράγμα που θέλω είναι η ομάδα να έχει καλή απόδοση.

Θα έχουμε τους φίλους μας που θα μας υποστηρίζουν. Παρά το γεγονός ότι έχουμε καλό αποτέλεσμα από το πρώτο παιχνίδι, αυτό δεν σημαίνει κάτι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και ακόμη υπάρχουν 90 λεπτά υπέροχου παιχνιδιού ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες
», ανέφερε ο Ινιέστα, ο οποίος στη συνέχεια συμπλήρωσε.

«Θα πάμε στον αγώνα για να πάρουμε τη νίκη, γιατί αν απλά προσπαθήσουμε να πάρουμε την ισοπαλία, φοβόμαστε την ήττα, θα έχουμε πολλά προβλήματα επειδή η Μαδρίτη θα έρθει για να νικήσει και έχει παίκτες που μπορούν να το κάνουν αυτό», πρόσθεσε ο 27χρονος Ισπανός.

πηγή: sportfm.gr

Απολογήθηκε ο Ράμος στον Πέρεθ!!


Απολογήθηκε ο Ράμος στον Πέρεθ
Συνάντηση με τον Φλορεντίνο Πέρεθ είχε χθες το μεσημέρι ο Σέρχιο Ράμος, ο οποίος αντιμίλησε στον Ζοσέ Μουρίνιο στην προπόνηση της προηγούμενης Παρασκευής. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της «βασίλισσας» θέλησε να ενημερωθεί από τον Ισπανό αμυντικό για το κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια της ομάδας.

Αυτός, μάλιστα, φαίνεται να είναι ο λόγος για τον οποίο ο διεθνής στόπερ απουσίασε – με ειδική άδεια - από τη χθεσινή προπόνηση των «μερένχες». Ο Ράμος πήγε και μίλησε με τον Πέρεθ, υποστηρίζοντας ότι κανείς δεν έχει επικρίνει τον Μουρίνιο και δεν υπάρχει διχόνοια μέσα στην ομάδα.

Νωρίτερα, ο Ισπανός έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Twitter: «Όποιος λέει ότι υπάρχει διχόνοια στην ομάδα ή το κλίμα είναι άσχημο, λέει ψέματα».

πηγή: sportfm.gr

Δύο νέες αποκαλύψεις για τον «εμφύλιο» στη Ρεάλ!!

Δύο νέες αποκαλύψεις για τον «εμφύλιο» στη Ρεάλ!
Δύο νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν τον «εμφύλιο» που φαίνεται να έχει ξεσπάσει στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το πρώτο αφορά ένα μήνυμα ενός διεθνή ποδοσφαιριστή σε έναν δημοσιογράφο και το δεύτερο την ταυτότητα του ανθρώπου που φέρεται να αποκάλυψε την λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσα στον Ζοσέ Μουρίνιο και τον Σέρχιο Ράμος.

Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα «Sport», όλα φαίνεται να έχουν ξεκινήσει από το μήνυμα ενός διεθνή ποδοσφαιριστή κατά την επιβίβαση της αποστολής των «μερένχες» για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα στο Μπερναμπέου. «Με αυτή την ενδεκάδα, χρειάζεται να προσευχηθούμε…», έγραψε ο συγκεκριμένος παίκτης (δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητά του) σε έναν φίλο του δημοσιογράφο.

«Το πρόβλημα είναι ότι με αυτή τη νοοτροπία δεν θα κερδίσετε ποτέ την Μπαρτσελόνα», είπε έξαλλος ο Μουρίνιο στους παίκτες του. Επίσης, ο Πορτογάλος τεχνικός είπε ότι «το γεγονός ότι κερδίσαμε την Μπαρτσελόνα στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας ήταν ένα θαύμα»!

Εν τω μεταξύ, το ρεπορτάζ της εφημερίδας υποστηρίζει ότι ο… πληροφοριοδότης της Marca ήταν μία υπάλληλος της Ρεάλ, η οποία ήταν πολύ κοντά στα όσα ειπώθηκαν από τον Μουρίνιο και τον Ράμος.

Παράλληλα, ο Φλορεντίνο Πέρεθ συνεχίζει να στηρίζει απόλυτα τον Πορτογάλο προπονητή. Ο πρόεδρος της «βασίλισσας» μίλησε με τους αρχηγούς της ομάδας, Κασίγιας και Ράμος, για να ενημερωθεί τι έγινε και να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα.

πηγή: sportfm.gr

Γκαλιάνι: «Δεν εξαρτάται μόνο από εμάς…»

Γκαλιάνι: «Δεν εξαρτάται μόνο από εμάς…»
Από την Μάντσεστερ Σίτι εξαρτάται η μεταγραφή του Κάρλος Τέβες στη Μίλαν, όπως δήλωσε ο Αντριάνο Γκαλιάνι στον ιταλικό Τύπο. Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον του Αργεντινού επιθετικού, όμως ο αντιπρόεδρος των «ροσονέρι» εκτιμά ότι σύντομα θα έχει ευχάριστες ειδήσεις για τους οπαδούς της ομάδας.

«Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Η συμφωνία, όμως, δεν εξαρτάται από εμάς και τον παίκτη, αλλά από τη Μάντσεστερ Σίτι. Η επιθυμία της Μίλαν και του ποδοσφαιριστή είναι δεδομένη, αλλά όχι αρκετή», ανέφερε αρχικά και τόνισε πως:

«Και οι δύο (Μάξι Λόπεζ και Τέβες) δεν μπορούν να αποκτηθούν από τη Μίλαν. Στην πραγματικότητα θα έλεγα ότι είναι απίθανο αυτό το ενδεχόμενο. Ένας επιθετικό θα έρθει στο Μιλάνο, θα είναι αργεντινός και όνομά του θα τελειώνει σε “ς”».

Τέβες τέλος για Παρί!!

Τέβες τέλος για Παρί!
Σε σίριαλ εξελίχθηκε η απόκτηση του Κάρλος Τέβες από την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά χωρίς happy end. Η γαλλική ομάδα αποσύρεται από τις διαπραγματεύσεις για τον Αργεντινό επιθετικό, όπως αποκάλυψε ο Λεονάρντο και το μέλλον του 27χρονου άσου παραμένει αβέβαιο. Πάντα στο «κόλπο» Μίλαν και Ίντερ!

Όπως τόνισε ο τεχνικός διευθυντής της Παρί «σταμάτησαν οι διαπραγματεύσεις», αφού ο γαλλικός σύλλογος δεν ήταν διατεθειμένος να κάνει «μια παραφουσκωμένη προσφορά» για να κάνει δικό του τον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι.

Οι δηλώσεις του Λεονάρντο έγιναν στην «L’ Equipe» και αναπαράγονται από όλα τα διεθνή Μέσα, αφού με αυτόν τον τρόπο μπαίνει τέλος στο σίριαλ που άρχισε το Δεκέμβριο.

«Σήμερα η αγορά δεν κινείται πολύ. Υπήρχε μια ευκαιρία, την μελετήσαμε και κάναμε την προσφορά μας. Δεν καταφέραμε να έρθουμε σε συμφωνία, συνεπώς σταματήσαμε και το θέμα έληξε», συμπλήρωσε ο Λεονάρντο.

Στο μεταξύ, οι δύο ομάδες του Μιλάνου εξακολουθούν να ενδιαφέρονται για τον Αργεντινό στράικερ, με τη Μίλαν να θέλει το δανεισμό του, ενώ η Ίντερ δεν είναι διατεθειμένη να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις της Σίτι. Όλα αυτά, την ώρα που ο Τέβες έχει να αγωνιστεί από τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Πηγή: www.england365.gr

Ο Πέπε παίζει στο Καμπ Νου!!


Ο Πέπε παίζει στο Καμπ Νου
Κανονικά θα αγωνιστεί στον επαναληπτικό με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» ο Πέπε όπως έκανε γνωστό ο Ζοζέ Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου. Ωστόσο ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης απέφυγε να απαντήσει στις πολλές ερωτήσεις που δέχθηκε από τους ισπανούς δημοσιογράφους σχετικά με το μέλλον του.

«Έχουμε τις πιθανότητές μας για να περάσουμε και βέβαια γνωρίζουμε με ποιον αντίπαλο παίζουμε αλλά και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα», ήταν το σχόλιο του Πορτογάλου για το παιχνίδι.

πηγή: sportfm.gr

Συνελήφθη ο Σεραφείμ Φυντανίδης!!

Συνελήφθη ο Σεραφείμ Φυντανίδης για χρέη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.
Συνελήφθη ο Σεραφείμ Φυντανίδης!
Σύμφωνα με το "Πρώτο Θέμα", έπειτα από έλεγχο της ΔΟΥ Ψυχικού για οικονομικά έτη έως το 2011, αποκαλύφθηκε ότι δεν απέδωσε ΦΠΑ, ύψους περίπου 300.000 ευρώ, ενώ του έχουν καταλογιστεί και σημαντικά πρόστιμα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, o γνωστός δημοσιογράφος κατέβαλε προσπάθεια να συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσό, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.
Επιπλέον σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, αναζητείται και η σύζυγός του, Βιργινία Βεντουράκη, για χρέη προς το Δημόσιο.
Πηγή: euro2day.gr

Ποιος έχει το ...μεγαλύτερο στη γειτονιά; (ΦΩΤΟ)

Ένας χάρτης της Ευρώπης που απεικονίζει ποιας χώρας οι κάτοικοι είναι οι πιο ...προικισμένοι κάνει τον γύρο του διαδικτύου!
Ποιος έχει το ...μεγαλύτερο στη γειτονιά; (ΦΩΤΟ)
Ο "χάρτης του πέους" είναι μάλλον κολακευτικός για τους Έλληνες αφού τους εμφανίζει να είναι πιο προικισμένοι από τους Τούρκους, τους Σκοπιανούς και σχεδόν το σύνολο των Βαλκάνιων λαών.
Στην πρώτη θέση συναντάμε την Ουγγαρία με μέσο όρο μήκους πέους τα 16, 51 εκατοστά, ενώ έπονται η Γαλλία, η Τσεχία και η Ολλανδία.
Ο χάρτης δημοσιεύεται από το MAPPING STEREOTYPES PROJECT, που χαρτογραφεί τον πλανήτη μέσα από τα στερεότυπα.
Αξίζει πάντως να αναφερθεί ότι στον αντίστοιχο παγκόσμιο χάρτη στις πρώτες θέσεις συναντάς χώρες όπως η Νιγηρία και η Νικαράγουα.
Η κατάταξη με βάση τους πόντους

1.Ουγγαρία- (16.51 cm)
2.Γαλλία - (16.01 cm)
3.Τσεχία - (15.89 cm)
4.Ολλανδία - (15.87 cm)
5.Ιταλία -(15.74 cm)
6.Βέλγιο - (15.65 cm)
7.Γεωργία - (15.61 cm)
8.Δανία - (15.29 cm)
9.Σλοβακία - (15.21 cm)
10.Σλοβενία - (15.13 cm)
11.Βουλγαρία - (15.02 cm)
12.Σερβία - (14.87 cm)
13.Σουηδία - (14.80 cm)
14.Κροατία - (14.77 cm)
15.Ελλάδα - (14.73 cm)
16.Αλβανία - (14.73 cm)
17.Λευκορωσία - (14.63 cm)
18.Ισλανδία- (14.56 cm)
19.Γερμανία - (14.48 cm)
20.Ελβετία - (14.35 cm)
21.Nορβηγία - (14.34 cm)
22.Πολωνία - (14.29 cm)
23.Αυστρία - (14.16 cm)
24.Τουρκία - (14.11 cm)
25.Σκόπια - (13.98 cm)
26.Ουκρανία - (13.97 cm)
27.Αγγλία - (13.97 cm)
28.Ισπανία - (13.85 cm)
29.Εσθονία - (13.78 cm)
30.Φινλανδία - (13.77 cm)
31.Αρμένια- (13.22 cm)
32.Ρωσία - (13.21 cm)
33.Πορτογαλία - (13.19 cm)
34.Ιρλανδία - (12.78 cm)
35.Ρουμανία - (12.73 cm)
Πηγή: menslounge.gr

"Πάνω από όλα ο Άρης... "

Για την κατάσταση στην ΚΑΕ Άρης αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Γιάννης Δαμιανίδης...
"Πάνω από όλα ο Άρης... "
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ στο “ΑΡΗΣ FM”:

«Σε όσες συνεντεύξεις έχω δώσει έχω τονίσει ότι ο ΑΡΗΣ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη φάση. Από ο 2009 όταν αναγκάστηκα να πω γιατί δεν βρισκόταν λύση στο θέμα του Παπανικολάου ότι ο ΑΡΗΣ δε θα  μπορούσε να ανοίξει τα γραφεία του και μετά με την αποχώρηση του κ. Τζεβελέκη» σημείωσε αρχικά για να συμπληρώσει: «Ο ΑΡΗΣ έχει πολύ καλή πορεία σε Ευρώπη αλλά και σε Ελλάδα που είναι ανταγωνιστική αλλά θα πρέπει αν είναι και πιο σοβαρή. Το διοικητικό είναι το άλλο κομμάτι στο οποίο θα πρέπει να βρεθεί λύση».

Μπαίνοντας σε λεπτομέρειες ο Γιάννης Δαμιανίδης τόνισε: «Ακούγεται ότι υπήρχε μία πρόταση η οποία δεν έγινε δεκτή ή ότι ο Δαμιανίδης δε φεύγει. Δε γνωρίζουν την αλήθεια όσοι τα λένε. Έχω ζητήσει την έκτακτη ΓΣ της Λέσχης ώστε η μεγάλη δεξαμενή Αρειανών να ενημερωθεί. Εκεί θα μπορέσουμε να πούμε κάποια πράγματα. Υπάρχει και μία άλλη διαδιακασία σε εξέλιξη.
Το Σάββατο είχαμε μία συνάντηση με τους μετόχους , το προεδρείο της Λέσχης και εγώ, ώστε να συζητηθεί από μηδενική βάση μία λύση. Κάτω από ποιες συνθήκες μπορεί να μεταβιβαστεί το μάνατζμεντ της ομάδος. Σήμερα υπάρχει και μία συνάντηση του κ. Γεωργούλη με τον Γιάννη Γρανούζη. Υπάρχουν δημοσιογράφοι που δυστυχώς δε γνωρίζουν την αλήθεια ή θέλουν να παρουσιάζουν τα πράγματα όπως θέλουν να τα παρουσιάζουν.

Αν χρειαστεί και νωρίτερα από τη ΓΣ θα παραχωρήσω μία συνέντευξη Τύπου για να μπορέσω να εξηγήσω ορισμένα πράγματα. Ξαφνικά ο Γιάννης Δαμιανίδης είναι ο δισεκατομμυριούχος που μπορεί να κινεί όλο τον ΑΡΗ;

Αυτό δεν ισχύει. Αυτές τις τραγικές μέρες οικονομικά ψάχνουμε να βρούμε ποιος είναι αυτό που θα δεχτεί τα πυρά. Εγώ είμαι ένας στρατιώτης του ΑΡΗ. Δεν είμαι γαντζωμένος σε καμία καρέκλα. Αυτό που παρουσιάζεται έχει αρκετά ερωτηματικά για ποιο λόγο παρουσιάζεται έτσι ο Γιάννης Δαμιανίδης.

Η ΑΡΗΣ ΚΑΕ παραδόθηκε από μένα προσωπικά χωρίς χρέη και μεταφέρθηκε στην εταιρία που έχουν Αρειανοί φίλοι και λέγεται ΑΡΗΣ ΚΑΕ 2003 μία εταιρία με μετοχές που υπάγεται στο υπουργείο εμπορίου και όλα γίνονται κανονικά».

Η πριγκίπισσα είναι τελικά Ελληνίδα;

Ο Στέφανος Χάρης γράφει για τις δύο γυναίκες που μονοπωλούν το ενδιαφέρον τα τελευταία 24ωρα.
Η πριγκίπισσα είναι τελικά Ελληνίδα;
Δύο γυναίκες μονοπωλούν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης τα τελευταία 24ωρα, αγαπητέ αναγνώστη. Η ξανθιά Μολδαβή του καπετάνιου του «Costa Concordia» και η μυστηριώδης γραμματέας του Τσάκα. Τη συνεργάτιδα του αγοριού μου εντόπισαν τα λαγωνικά του «Εθνους» έξω απ' το νέο στρατηγείο του εργοδότη της:
«Στην είσοδο του κτιρίου, όπως μας "έστειλε" έγκυρη πηγή (σ.σ.: να ήταν ο ίδιος ο Βλάσης μου το αποκλείω), ύστερα από αρκετές ώρες αναμονής διακρίναμε τη Χριστίνα Δεληγιάννη, την αεικίνητη σύμβουλο και συνεργάτιδα του Βλάση Τσάκα, το δεξί του χέρι σε όλη αυτή τη δύσκολη διαδρομή, με την οποία έχει εμφανιστεί μαζί σε αγώνα του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ». Ξετρελάθηκα...
Καχύποπτος δεν είμαι, dear, αλλά επειδή πήρε το μάτι μου χθες κάποια δημοσιεύματα στον αθλητικό Τύπο, σύμφωνα με τα οποία οι Αραβες και η πριγκίπισσα ήταν στο ΟΑΚΑ την Κυριακή, δεν γινόταν να μην πάει το μυαλό μου στο καλό...
Βρε μπας και η φερόμενη ως Χριστίνα Δεληγιάννη δεν είναι τελικά γραμματέας, αλλά η πριγκίπισσα καμουφλαρισμένη για να μην την πάρουν χαμπάρι οι πολυμετοχικοί εχθροί των Αράβων;
Με τη συγκεκριμένη σκέψη να στριφογυρίζει στο μυαλό μου συνέχισα την ανάγνωση του καυτού ρεπορτάζ του «Εθνους»:
«Η είδηση "βγήκε" όταν ο φωτογράφος πήγε προς τη δεύτερη πόρτα του κτιρίου και πλησίασε από τον δρόμο στο πρώτο παράθυρο που είδε στα δεξιά του σε στενό κάθετο στην Ηρώδου Αττικού. Η φιγούρα του Βλάση Τσάκα τον έθεσε σε συναγερμό, πρώτον για να μη γίνει αντιληπτός και δεύτερον για να προλάβει να τον “συλλάβει” ο φωτογραφικός φακός». Λογικό...
Διότι έτσι μικροσκοπικός και τοσοδούλης που είναι ο Βλάσης μου αν δεν τον πετύχεις στη σωστή πόζα, την έβαψες. Ούτε με μεγεθυντικό φακό δεν θα ξεχωρίζει μετά...
Πηγή: Sportday

Περί διαιτησίας και άλλων δαιμονίων!!

Όταν έμαθα την αντικατάσταση του Κύρου Βασσάρα από τον Γιώργο Δούρο στην θέση του ανθρώπου της ΚΕΔ που επιλέγει και ορίζει τους διαιτητές (και όχι μόνο), θυμήθηκα δύο πράγματα. Γράφει ο Παναγιώτης Περπερίδης.
Περί διαιτησίας και άλλων δαιμονίων
Το πρώτο ήταν η ιστορική συνέντευξη του Νίκου Αλέφαντου στην Έλλη Στάη, κατά την διάρκεια της οποίας ο κόουτς επαναλάμβανε ανά πεντάλεπτο γεμάτος παράπονο: «Γιατί δεν βγαίνει στο τηλέφωνο ο κύριος Δούρος; Να βγει στο τηλέφωνο». Η δεύτερη σκηνή που «έτρεξε» στο μυαλό μου ήταν από δημοσιογραφικές συσκέψεις όταν οριζόταν στα ντέρμπι ο Κύρος Βασσάρας στις αρχές του 21ου αιώνα. Χωρίς πολλά πολλά ο τίτλος που επιλέγαμε ήταν: «Διαιτητής με... Κύρος». Ρε πώς αλλάζουν οι καιροί! Oι καιροί αλλάζουν. Όχι η διαιτησία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτή εξακολουθεί να διαλύει και να δηλητηριάζει την ψυχαγωγία του κοσμάκη. Εξ αμελείας ή εκ προθέσεως; Έγκλημα το ένα έγκλημα και το άλλο. Η ποινή αλλάζει, αλλά η ουσία παραμένει ίδια. Δεν μπορούμε να χαρούμε έναν αγώνα με τίποτα. Από τη μύτη μας τον βγάζουν.

Δεν θα κρίνω αν καλώς ή κακώς αντικαταστάθηκε ο Βασσάρας, απλώς θα ήθελα να επισημάνω ότι η καρέκλα του ανθρώπου που επιλέγει διαιτητές είναι ηλεκτρική κι αν δεν αλλάξουν ριζικά νοοτροπίες, ουδείς θα στεριώσει. Επίσης, όσο οι διαιτητές έχουν αυτά τα χάλια, θα κλάψουν μανούλες. Ούτε ο Βασσάρας, ούτε ο Δούρος, ούτε ο Θεός ο ίδιος μπορούν να κάνουν τους Έλληνες κανονικούς διαιτητές (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που πάντως δεν φτάνουν για να καλύψουν όλες τις αναμετρήσεις μιας αγωνιστικής). Όσο κι αν λέμε ότι λάθη γίνονται κι αλλού, η μυωπία, ο αστιγματισμός και η πρεσβυωπία των δικών μας έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ της οφθαλμιατρικής. Και σας το λέει ένας άνθρωπος με 1 1/2 μάτι (κι ούτε).

Μήπως στο μπάσκετ τα ίδια δεν συμβαίνουν; Φυσικά! Τα ίδια και χειρότερα. Κρατάει χρόνια η συζήτηση για τα σφυρίγματα σε κάθε αγώνα (ειδικά στους τελικούς) για φάουλ ''κολ'' και ''νον κολ'', για μπακαλίστικο μέτρημα σφυριγμάτων, εμπρόθεσμα ή εκπρόθεσμα σουτ. Η αλήθεια είναι ότι στον κόσμο της πορτοκαλί μπάλας όσα εγκλήματα κι αν γίνουν (που έχουν γίνει άπειρα) ο Συμεωνίδης δεν κουνιέται ούτε με προεδρικό διάταγμα. Στα παρκέ πάντως ,όταν ήταν εν ενεργεία οι Βορεάδηδες, είχαμε πολύ μεγάλους διαιτητές. Τώρα τα νέα ...μπουμπούκια είναι πάρε τον έναν και χτύπα τον άλλον. Σας τα γράφει συχνά κι ο Ιάκωβος Φιλιππούσης, οπότε δεν χρειάζεται να επεκταθώ. Εδώ πάντως κι αν υπάρχει καχυποψία. Με την μόνη διαφορά ότι το μπάσκετ δεν μπορεί να... ρίξει κυβερνήσεις, όπως συμβαίνει στην μπάλα, άρα όλη η κουβέντα γίνεται για εσωτερική κατανάλωση και γενικώς δεν ανοίγει ρουθούνι. Γι' αυτό και δεν πρόκειται να ιδρώσει κανενός το μέτωπο ούτε με την απειλή του ΕΣΑΚΕ ότι δεν θα αρχίσει το νέο πρωτάθλημα αν δεν βγει από τον νέο αθλητικό νόμο το άρθρο που ορίζει ότι τα πρωταθλήματα θα διοργανώνονται από τις Ομοσπονδίες και όχι από τους συνεταιρισμούς των ομάδων. Δεν σκιάζεται ο Νικητιάδης (καλά ούτε κι ο Γερουλάνος φυσικά) από τους αστείους παλικαρισμούς σας κυρ Βασίλη μου. Άσχετο αυτό το τελευταίο, αλλά ήθελα να το γράψω.

Πάμε πίσω στην διαιτησία...

Κι αν στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ βλέπουμε όλοι τί γίνεται (και κυρίως τί δεν γίνεται), στο πόλο κάτω από το νερό χάνει η μάνα το παιδί κι ο διαιτητής την μπάλα. Φυσικά στην περίπτωση της αποψινής αποβολής του Ντράγκαν Άντριτς στο τέταρτο οκτάλεπτο του αγώνα με την Ιταλία όλοι είδαν ότι ο προπονητής της εθνικής μας ομάδας δεν έκανε κάτι που να δικαιολογεί την αποβολή του με κόκκινη κάρτα. Ήταν κομματάκι υπερβολική η απόφαση του απέναντι (!!!) διαιτητή (που δεν είχε καν τη δυνατότητα να ακούσει τί έλεγε ο -πράγματι- εκρηκτικός ομοσπονδιακός μας, όταν διαμαρτυρήθηκε –αδίκως- για μια σωστή αποβολή παίκτη μας) και θα μας αφήσει χωρίς άμεση τεχνική καθοδήγηση στον κρίσιμο αγώνα της Τετάρτης εναντίον του Μαυροβουνίου για την είσοδο στην τετράδα. Τί έχει να πει γι’ αυτό ο αντίστοιχος Πιλάβιος της LEN; Τίποτα; Ωραίος τύπος είναι. Για να σοβαρευτούμε όμως, ο κύρ Ντράγκαν δεν είχε κανέναν λόγο να διαμαρτυρηθεί (έστω και εντός ορίων) για μια ασήμαντη φάση σε ένα ήδη χαμένο ματς. Είναι όμως κι αυτός λιγάκι «loco», που λέει κι ο φίλος μου ο Γρυλωνάκης.

Εδώ που τα λέμε είναι (κι αν δεν είναι, γίνονται) όλοι «loco» όταν η συζήτηση φτάνει στους κόρακες, που άλλοτε γίνονται «καναρινάκια», άλλοτε γαλατάδες (πόλο) κι άλλοτε γκρίζοι λύκοι (μπάσκετ).

Επιθυμώ να σας γράψω μια μεγάλη αλήθεια :

Όταν η ομάδα σου είναι πραγματικά καλή (ομάδα πρωταθλητισμού δηλαδή) και με μεγάλη ποιοτική διαφορά (ως προς το ρόστερ) από τον αντίπαλο, ουδείς διαιτητής μπορεί να αποφασίσει την μοίρα της. Όταν κάτι τέτοιο συμβαίνει πρέπει πρώτα να προβληματιστείς για την ομάδα σου και μετά για το λάθος σφύριγμα ενός (ακουσίως ή εκουσίως) ανίκανου ή ακατάλληλου. Ταυτοχρόνως όμως είναι δουλειά των υπερκείμενων αρχών να πατάσσουν άμεσα φαινόμενα αλλοίωσης αποτελεσμάτων. Όχι με αλλαγές ρούχων του Μανωλιού. Με ριζική αναδιάρθρωση.

Εκεί που στα σίγουρα πάντως οι «διαιτητές» (δηλαδή οι δικαστές) μας είναι για τα θηρία είναι στο κομμάτι της επίλυσης οικονομικών διαφορών. Στο ποδόσφαιρο ίσως και να μην χρειάζονται, γιατί όπως δείχνει το παράδειγμα της ΑΕΚ τα βρίσκουν μόνες τους οι εμπλεκόμενες πλευρές. Γιατί; Διότι εκεί διακινείται άφθονο χρήμα και οι διαπραγματεύσεις πάντα κάπου οδηγούν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο υπέρ του εργαζόμενου, δηλαδή του αθλητή. Όχι υπέρ του παράγοντα που ΔΕΝ πληρώνει.

Τα πράγματα είναι τραγικά στο βόλεϊ, όπου δεν βρίσκεις το δίκιο σου (φυσικά ούτε τα λεφτά σου) με καμία κυβέρνηση. Σίγουρα πάντως όχι με αυτήν που έχει αφήσει την Λίγκα να αλωνίζει και να μην πληρώνει για να εκδικαστούν προσφυγές εδώ και κάτι... αιώνες. Αντί να τους βάλει λουκέτο, ο Μπιτσαξής τους καμαρώνει. Και το χειρότερο; Ούτε καν γνωρίζει τί συμβαίνει. Απόψε ίσως διαλύεται η ΕΑΠ μετά την Καλαμαριά. Για την ιστορία του Μαντέκα σας τα γράψαμε. Αυτή άνοιξε τον ασκό του Αιόλου στην Πάτρα. Μήπως όμως στον Παναθηναϊκό (τυχαίο παράδειγμα) τα πράγματα είναι καλύτερα; Απλήρωτοι είναι κι εκεί όλοι. Κι όμως η (μη) «διαιτησία» τους επιτρέπει να κάνουν αντικαταστάσεις και μετεγγραφές. Μετά την φυγή Ψάρρα, οι κεραίες μου έπιασαν ότι παίρνουν τον Δημητριάδη από τον Ηρακλή, αφού εκεί επέστρεψε ο Προύσαλης (αλήθεια πώς κυκλοφορεί στην χώρα ο Ντεσπέιν χωρίς άδεια παραμονής;). Επίσης λέει θα πάρει τον Μαντέκα εφόσον μείνει ελεύθερος. Γιατί να τον πάρει; Για να μείνει και στην Αθήνα απλήρωτος; Αν διαλυθεί πάντως και η ΕΑΠ την «σκαπούλαραν» οι πράσινοι και μάλιστα... άνευ αγώνος. Άρα δεν θα χρειαστεί καν να κάνουν μετεγγραφές (μ’ αρέσει που ο Καζάζης απαγόρευσε στους απλήρωτους Κοτσιλιάνο-Ζουπάνι να ασχοληθούν παράλληλα με την άμμο!!!). Να χαίρεστε το πρωτάθλημά σας πρόεδρε Παντελή. Να χαίρεστε τους νόμους σας κύριε γενικέ. Και τους προηγούμενους και τους επόμενους.

Υ.Γ: Συνομιλώντας απόψε με τον Κύρο Βασσάρα, η αίσθηση που μου έμεινε από τον τόνο της φωνής του απαντάει στο δίλημμα που διατυπώνει στο άρθρο του ο Παύλος Παπαδημητρίου. Μάλλον αισθάνεται ότι γλίτωσε ο άνθρωπος! Όσο κι αν έχει τις ευθύνες του που δεν άκουσε ποτέ κάνεναν!
Πηγή: pamesports.gr

Και δεν χτυπάει το τηλέφωνο...!!

Ενα ντέρμπι σημάδεψε την καριέρα του. Η πορεία του Γιώργου Δούρου -ο οποίος τον Φεβρουάριο του 2000 είδε το καθαριστήριό του στο Βέλο Κορινθίας να πυρπολείται από τρεις αγνώστους- τελείωσε άδοξα το 2004 στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας σε αγώνα Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού που έκρινε τον τίτλο.
Και δεν χτυπάει το τηλέφωνο...
Γράφει ο Κώστας Κουκουλάς.
Στο 72ο λεπτό και ενώ οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνταν με 2-1, ο Κυργιάκος παίζει μπουνιές με τον Ζιοβάνι. Ο ρέφερι από την Κόρινθο αποβάλει μόνο τον παίκτη του Ολυμπιακού, οι «πράσινοι» ισοφαρίζουν και ουσιαστικά αγκαλιάζουν τον τίτλο.
Στον Πειραιά μιλούν για το «πρωτάθλημα Δούρου», όμως αυτό που στο τέλος μένει στην ιστορία είναι η... μυθική παρουσία του Νίκου Αλέφαντου στην εκπομπή της Ελλης Στάη στον ΑΝΤ1.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού βάζει τα κλάματα τη στιγμή που προβάλλεται βίντεο με τη ζωή του και ενώ έχει περάσει τον Δούρο... γενεές δεκατέσσερις. «Συγκινηθήκατε;» τον ρωτά η έμπειρη δημοσιογράφος. «Οχι, είναι γιατί δεν παίρνει τηλέφωνο ο Δούρος» απαντά ο «Αλέ» και ακόμα μια ατάκα του μένει στην ιστορία.
Ο Γιώργος Δούρος τηλέφωνο τον Αλέφαντο δεν τον πήρε ποτέ. «Δύο ήταν οι λόγοι» απαντά τρεις μήνες μετά το ντέρμπι σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Φως» και προσθέτει: «Ο πρώτος και βασικός ήταν ότι θα έπρεπε να έχω μία σχετική άδεια από την ΚΕΔ. Δεύτερος λόγος ήταν ότι δεν θα μπορούσα εκείνη τη στιγμή να συζητήσω επί ίσοις όροις, εγώ από ένα τηλέφωνο... Και καταλάβαινα ότι έπασχε εκείνη τη στιγμή ο Αλέφαντος... Δεν το λέω υποτιμητικά. Πόναγε ο άνθρωπος».
Στην ίδια συνέντευξη ο Δούρος αναγνωρίζει ότι έχει κάνει λάθος και έπρεπε να αποβάλει και τον παίκτη του ΠΑΟ και να δώσει πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού. Δικαιολογεί την πράξη του λέγοντας ότι ούτε αυτός ούτε οι βοηθοί του είχαν δει όλη τη φάση.
Από χθες ο Γιώργος Δούρος, μετά από 17 χρόνια παρουσίας στην Α' Εθνική, έξι ως επόπτης και 11 ως διαιτητής και 5,5 χρόνια στον πίνακα της FIFA, είναι ο νέος άρχοντας της ελληνικής διαιτησίας στη θέση του Κύρου Βασάρα.
Κι όλα αυτά χωρίς να πάρει τηλέφωνο τον Νίκο Αλέφαντο που ακόμα περιμένει...
Πηγή: Goal

Πέπε, σε πήρανε χαμπάρι και τα πιτσιρίκια! (ΦΩΤΟ)

Μέχρι και οι νεαροί οπαδοί της Ρεάλ κράζουν τον Πέπε για τις αλητείες του μέσα στο γήπεδο. Δείτε το πανό που ανέβηκε στο "Μπερναμπέου".
Πέπε, σε πήρανε χαμπάρι και τα πιτσιρίκια! (ΦΩΤΟ)
Ο Πέπε πάτησε επίτηδες το χέρι του Λιονέλ Μέσι στο "el clasico" της προηγούμενης βδομάδας χωρίς να τιμωρηθεί από την Ομοσπονδία, οι οπαδοί της Ρεάλ όμως τον τιμώρησαν.
Στο τελευταίο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο στο "Μπερναμπέου", ένας οπαδός της "Βασίλισσας" ανάρτησε ένα πανό που έγραφε: "Πέπε ο γιος μου δεν θέλει τη φανέλα σου".
Μάλιστα, ο συγκεκριμένος φίλαθλος καθόταν στα μπροστινά καθίσματα με τον γιο του.