Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Δώρισε το Rolex του σε 15χρονο καρκινοπαθή!!

Συγκίνηση προκάλεσε στην Ισπανία η χειρονομία του αμυντικού της Μπαρτσελόνα, Ερίκ Αμπιντάλ να δωρήσει το πανάκριβο του ρολόι Rolex σε ένα νεαρό που πάσχει από καρκίνο.
Δώρισε το Rolex του σε 15χρονο καρκινοπαθή
Ο 32χρονος Αμπιντάλ, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει τη μάχη με τον καρκίνο όταν πέρσι είχε διαγνωστεί με όγκο στο ήπαρ, άφησε έκπληκτο τον 15χρονο Χουάν Γκαρσία μετά το τέλος της επίσκεψης της ομάδας σε ένα τοπικό νοσοκομείο, δίνοντας του ένα ρολόι Rolex.
Ο πατέρας του 15χρονου, Γκαρσία Σέρα, είπε: «Το μόνο πράγμα που μπόρεσα να πω στο γιο μου ήταν, «Εχεις στο κεφάλι σου το ίδιο πράγμα που ο Αμπιντάλ είχε στο συκώτι του, και αύριο θα στο αφαιρέσουν".
«Ο γιος μου είπε, "Μπαμπά μπορώ να έχω τη φανέλα του Αμπιντάλ; Θα αγωνιστώ σαν κι αυτόν και θα κερδίσω το δικό μου Τσάμπιονς Λιγκ". Δεν έκλαψε, ήταν ο μόνος από εμάς που δεν έκλαψε. Μπήκε στο χειρουργείο με τη φανέλα του Αμπιντάλ, και το είχε δίπλα στο κρεβάτι του στο νοσοκομείο».
Το Rolex Daytona κοστίζει 23.000 ευρώ αλλά πιστεύεται πως είναι ειδική έκδοση για κάθε μέλος της Μπαρτσελόνα ως δώρο για την κατάκτηση του Τσάμιονς Λιγκ και του ισπανικού πρωταθλήματος.
Ο πατέρας Γκαρσία, πρόσθεσε: «Ήταν αδύνατο να πείσω τον Ερικ να πάρει πίσω το ρολόι, Μου είπε: "Δεν έχει σημασία τι αξίζει. Θέλω ο γιος σου να είσαι ευτυχισμένος".
«Μας αγκάλιασε όλους μας και συνέχισε την επίσκεψή του σε άλλα άρρωστα παιδιά. Κοίταξα τον γιο μου, και δεν θα ξεχάσω ποτέ το βλέμμα της ευτυχίας στο πρόσωπό του. Είχα ξεχάσει πως έμοιαζε όταν ήταν χαρούμενος..
«Η επίσκεψη των παικτών βελτίωσε τη ψυχολογία των παιδιών περισσότερο από οποιοδήποτε φάρμακο. Για την οικογένειά μου το μεγάλο είδωλο θα είναι πάντα Ερίκ Αμπιντάλ. Είναι περισσότερο από ένας παίκτης για μας».
Πηγή: shootandgoal.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: