Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

"Πάνω από όλα ο Άρης... "

Για την κατάσταση στην ΚΑΕ Άρης αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Γιάννης Δαμιανίδης...
"Πάνω από όλα ο Άρης... "
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ στο “ΑΡΗΣ FM”:

«Σε όσες συνεντεύξεις έχω δώσει έχω τονίσει ότι ο ΑΡΗΣ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη φάση. Από ο 2009 όταν αναγκάστηκα να πω γιατί δεν βρισκόταν λύση στο θέμα του Παπανικολάου ότι ο ΑΡΗΣ δε θα  μπορούσε να ανοίξει τα γραφεία του και μετά με την αποχώρηση του κ. Τζεβελέκη» σημείωσε αρχικά για να συμπληρώσει: «Ο ΑΡΗΣ έχει πολύ καλή πορεία σε Ευρώπη αλλά και σε Ελλάδα που είναι ανταγωνιστική αλλά θα πρέπει αν είναι και πιο σοβαρή. Το διοικητικό είναι το άλλο κομμάτι στο οποίο θα πρέπει να βρεθεί λύση».

Μπαίνοντας σε λεπτομέρειες ο Γιάννης Δαμιανίδης τόνισε: «Ακούγεται ότι υπήρχε μία πρόταση η οποία δεν έγινε δεκτή ή ότι ο Δαμιανίδης δε φεύγει. Δε γνωρίζουν την αλήθεια όσοι τα λένε. Έχω ζητήσει την έκτακτη ΓΣ της Λέσχης ώστε η μεγάλη δεξαμενή Αρειανών να ενημερωθεί. Εκεί θα μπορέσουμε να πούμε κάποια πράγματα. Υπάρχει και μία άλλη διαδιακασία σε εξέλιξη.
Το Σάββατο είχαμε μία συνάντηση με τους μετόχους , το προεδρείο της Λέσχης και εγώ, ώστε να συζητηθεί από μηδενική βάση μία λύση. Κάτω από ποιες συνθήκες μπορεί να μεταβιβαστεί το μάνατζμεντ της ομάδος. Σήμερα υπάρχει και μία συνάντηση του κ. Γεωργούλη με τον Γιάννη Γρανούζη. Υπάρχουν δημοσιογράφοι που δυστυχώς δε γνωρίζουν την αλήθεια ή θέλουν να παρουσιάζουν τα πράγματα όπως θέλουν να τα παρουσιάζουν.

Αν χρειαστεί και νωρίτερα από τη ΓΣ θα παραχωρήσω μία συνέντευξη Τύπου για να μπορέσω να εξηγήσω ορισμένα πράγματα. Ξαφνικά ο Γιάννης Δαμιανίδης είναι ο δισεκατομμυριούχος που μπορεί να κινεί όλο τον ΑΡΗ;

Αυτό δεν ισχύει. Αυτές τις τραγικές μέρες οικονομικά ψάχνουμε να βρούμε ποιος είναι αυτό που θα δεχτεί τα πυρά. Εγώ είμαι ένας στρατιώτης του ΑΡΗ. Δεν είμαι γαντζωμένος σε καμία καρέκλα. Αυτό που παρουσιάζεται έχει αρκετά ερωτηματικά για ποιο λόγο παρουσιάζεται έτσι ο Γιάννης Δαμιανίδης.

Η ΑΡΗΣ ΚΑΕ παραδόθηκε από μένα προσωπικά χωρίς χρέη και μεταφέρθηκε στην εταιρία που έχουν Αρειανοί φίλοι και λέγεται ΑΡΗΣ ΚΑΕ 2003 μία εταιρία με μετοχές που υπάγεται στο υπουργείο εμπορίου και όλα γίνονται κανονικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: