Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Τη γλίτωσε-για την ώρα-ο Πέπε!!

Τη γλίτωσε-για την ώρα-ο Πέπε
Απέφυγε-τουλάχιστον σε πρώτη φάση-την τιμωρία για το πάτημα στο χέρι του Λιονέλ Μέσι ο Πέπε. Η επιτροπή ανταγωνισμού της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου αποφάσισε να μην επιβάλει κάποια ποινή στον Πορτογάλο αμυντικό, που-συνεπώς-είναι τουλάχιστον προσωρινά διαθέσιμος για τα προσεχή παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά δεν αναμένεται (για προφανείς λόγους) να χρησιμοποιηθεί στον επαναληπτικό προημιτελικό Κυπέλλου της Τετάρτης με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου».

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως η επιτροπή εξέτασε την υπόθεση βασιζόμενη αρχικά μόνο στο φύλλο αγώνος, όπου ο διαιτητής Μουνίθ Φερνάντεθ δεν είχε αναφέρει το παραμικρό, μιας και το περιστατικό δεν υπέπεσε στην αντίληψή του.

Ο 28χρονος άσος της «βασίλισσας» ισχυρίστηκε πως το πάτημα στον Αργεντινό αντίπαλό του ήταν ακούσιο. Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα αποφάσισε να μην προβεί σε καταγγελία στην ομοσπονδία θεωρώντας πως κάτι τέτοιο θα ανέβαζε κι άλλο τους τόνους εν όψει του αγώνα της Τετάρτης αφήνοντας την αρμόδια επιτροπή να ενεργήσει αυτεπάγγελτα, κάτι που τελικά δεν συνέβη.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: