Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Μένει …μέχρι να φύγει ο Μπαλοτέλι!!

Μένει …μέχρι να φύγει ο Μπαλοτέλι
Δεν πρόκειται να ανανεώσει πρόωρα τη συνεργασία του με τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και δεν θα αποχωρήσει πριν το τέλος της. Ο Μάριο Μπαλοτέλι θα παραμείνει στους «πολίτες», τουλάχιστον έως το τέλος του συμβολαίου του, με τον μάνατζέρ του να δηλώνει ότι εάν αποτελέσει παρελθόν από το σύλλογο, αυτό θα είναι μετά το 2013.

Ο Ιταλός επιθετικός συνεχίζει να προκαλεί με τη συμπεριφορά του και προσέθεσε ακόμη ένα περιστατικό στο …πλούσιο βιογραφικό του, όταν κλώτσησε στο κεφάλι τον Σκοτ Πάρκερ.

Η ενέργειά του προκάλεσε την αντίδραση της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, η οποία τον κάλεσε σε απολογία και είναι αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο να τιμωρηθεί με ποινή 4 αγωνιστικών.

Ο Ιταλός επιθετικός, όμως, δεν πρόκειται να αποχωρήσει από τη Σίτι, τουλάχιστον άμεσα, όπως τόνισε ο ατζέντης του: «Ο Μάριο δεν είναι παντρεμένος με τον προπονητή του. Κάποιες φορές τσακώνονται και κάποιες άλλες διαφωνούν, αλλά ο Μάριο ξέρει τον Μαντσίνι καλά. Το ίδιο και ο Ρομπέρτο. Δεν μπορώ να εγγυηθώ και να πω ότι ο πελάτης μου θα μείνει για μια ζωή στη Σίτι, αλλά σίγουρα θα μείνει έως το τέλος της σεζόν και την επόμενη».

Ο Μίνο Ραϊόλα έβαλε τέλος με αυτόν τον τρόπο στα σενάρια που θέλουν τον Ιταλό άσο να μετακομίζει στη Μίλαν, λόγω διαφορών με τον προπονητή του. Μάλιστα, ο μάνατζερ του Μπαλοτέλι έδειξε σίγουρος ότι ο διεθνής στράικερ θα γίνει «ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο».
Πηγή: www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: