Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Πλέον θα είναι αποτυχία...!!

Μέχρι τώρα βάδιζε χωρίς άγχος και πολλές απαιτήσεις, αλλά έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, ο Παναθηναϊκός στο τέλος θα χρειαστεί να ψάχνει για δικαιολογίες αν χάσει τον τίτλο!
Πλέον θα είναι αποτυχία...
Στην αρχή δεν το πίστευε κανείς. Μια ομάδα με τόσα διοικητικά προβλήματα, χωρίς μεγάλες μεταγραφές και με το μεγάλο αστέρι της να έχει σαλπάρει για Ιταλία, δεν θα μπορούσε να θέσει πολύ ψηλά τον πήχη.
Μετά τον πρόωρο αποκλεισμό από την Ευρώπη, πολλοί μίλησαν για καταστροφική χρονιά εξ αρχής. Στη συνέχεια το πράγμα έστρωσε και άρχισαν να έρχονται θετικά αποτελέσματα, συνοδευόμενα μάλιστα από πολύ καλή μπάλα. Κάποια χαμόγελα αισιοδοξίας έκαναν την εμφάνισή τους, αλλά οι περισσότερες προβλέψεις μιλούσαν για κάτι που δεν θα έχει διάρκεια.
Οι αγωνιστικές περνούσαν και παρά το …ρηχό τους ρόστερ, οι πράσινοι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, κατάφερναν να κρατιούνται σε τροχιά κορυφής.
Μπορεί η αγωνιστική εικόνα της ομάδας χάλασε αρκετά τελευταία, τα προβλήματα τραυματισμών να έκαναν την εμφάνισή τους, το διοικητικό χάος να παρέμεινε, αλλά ο Παναθηναϊκός συνέχιζε να στέκεται όρθιος. Πάνω που έλεγαν ότι "τώρα θα …παραδώσει πνεύμα", τόσο εκείνος κρατιόταν.
Πλέον φτάσαμε στο σημείο να κρατάει την τύχη του πρωταθλήματος στα χέρια του. Δύο βαθμούς μπροστά από τον Ολυμπιακό και με ένα (θεωρητικά εύκολο) ματς λιγότερο. Με απείρως πιο βατό πρόγραμμμα και με τον ντέρμπι κόντρα στον "αιώνιο" αντίπαλο στην έδρα του. Με σούπερ ψυχολογία, με την τύχη να μην του γυρίζει την πλάτη και με τον κόσμο του να το πιστεύει πια.
Το πρώτο μισό της σεζόν πέρασε για τα καλά, ο έτερος διεκδικητής του τίτλου χάνει συνεχώς έδαφος και …ψυχραιμία. Αφήστε που έχει και τρία καρπούζια να κουβαλήσει στην ίδια μασχάλη. Το μομέντουμ, λοιπόν, μοιάζει ιδανικό για το τριφύλλι, που δείχνει ικανό να φτάσει τη δουλειά μέχρι το τέλος. Βάσει των συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί, μάλιστα, αν όλα ήταν ρόδινα διοικητικά, σίγουρα δεν θα είχε σοβαρή δικαιολογία αν χάσει τον τίτλο. Ίσως τελικά αυτό να είναι και το στοίχημά του. Μέσα από προβλήματα, φουρτούνες και δυσκολίες, να παραμείνει "Παναθηναϊκός"…

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: