Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Δύο νέες αποκαλύψεις για τον «εμφύλιο» στη Ρεάλ!!

Δύο νέες αποκαλύψεις για τον «εμφύλιο» στη Ρεάλ!
Δύο νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν τον «εμφύλιο» που φαίνεται να έχει ξεσπάσει στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το πρώτο αφορά ένα μήνυμα ενός διεθνή ποδοσφαιριστή σε έναν δημοσιογράφο και το δεύτερο την ταυτότητα του ανθρώπου που φέρεται να αποκάλυψε την λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσα στον Ζοσέ Μουρίνιο και τον Σέρχιο Ράμος.

Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα «Sport», όλα φαίνεται να έχουν ξεκινήσει από το μήνυμα ενός διεθνή ποδοσφαιριστή κατά την επιβίβαση της αποστολής των «μερένχες» για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα στο Μπερναμπέου. «Με αυτή την ενδεκάδα, χρειάζεται να προσευχηθούμε…», έγραψε ο συγκεκριμένος παίκτης (δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητά του) σε έναν φίλο του δημοσιογράφο.

«Το πρόβλημα είναι ότι με αυτή τη νοοτροπία δεν θα κερδίσετε ποτέ την Μπαρτσελόνα», είπε έξαλλος ο Μουρίνιο στους παίκτες του. Επίσης, ο Πορτογάλος τεχνικός είπε ότι «το γεγονός ότι κερδίσαμε την Μπαρτσελόνα στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας ήταν ένα θαύμα»!

Εν τω μεταξύ, το ρεπορτάζ της εφημερίδας υποστηρίζει ότι ο… πληροφοριοδότης της Marca ήταν μία υπάλληλος της Ρεάλ, η οποία ήταν πολύ κοντά στα όσα ειπώθηκαν από τον Μουρίνιο και τον Ράμος.

Παράλληλα, ο Φλορεντίνο Πέρεθ συνεχίζει να στηρίζει απόλυτα τον Πορτογάλο προπονητή. Ο πρόεδρος της «βασίλισσας» μίλησε με τους αρχηγούς της ομάδας, Κασίγιας και Ράμος, για να ενημερωθεί τι έγινε και να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: