Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Ροσέλ: «Τιμωρία σε αγγλικά πρότυπα για Πέπε»

    Ροσέλ: «Τιμωρία σε αγγλικά πρότυπα για Πέπε»
    Την έντονη αντίθεσή του στην απόφαση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ισπανίας να μην τιμωρήσει τον Πέπε για την αντιαθλητική κίνηση να πατήσει εσκεμμένα το χέρι του Μέσι εξέφρασε ο Σάντρο Ροσέλ.

    Ο πρόεδρος της Μπαρτσέλονα, μάλιστα, πρότεινε η Ισπανία να ακολουθήσει τα πρότυπα της αγγλικής ομοσπονδίας η οποία είναι αμείλικτη σε τέτοιου είδους φαινόμενα.

    «Θα ήταν σωστό να υιοθετήσουμε τον τρόπο που αντιδρούν χώρες όπως η Αγγλία, στην περίπτωση του Πέπε», τόνισε ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ευρώπης.

    Θυμίζουμε ότι η αγγλική ομοσπονδία και η Πρέμιερ Λιγκ έχουν επιβάλλει βαρύτατες τιμωρίες σε παίκτες για αντιαθλητικές ή για ρατσιστικές συμπεριφορές. Περίτρανο παράδειγμα η τιμωρία οκτώ αγωνιστικών στον Σοάρες για ρατσιστική επίθεση στον Εβρά.

    Ωστόσο, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα αρνήθηκε να σχολιάσει για τα όσα βγήκαν στο «φως» της δημοσιότητας για τη συνομιλία παικτών και Μουρίνιο στη Ρεάλ Μαδρίτης και καταλήγοντας τις δηλώσεις του, αρνήθηκε να σχολιάσει το «πώς» θα υποδεχθεί το κοινό της Μπαρτσελόνα τον Πέπε.

    «Πώς θα υποδεχθεί τον Πέπε το κοινό στο Καμπ Νου; Θα τον υποδεχθούν καταλλήλως οι ποδοσφαιριστές μας που είναι οι καλύτεροι», σχολίασε.

    πηγή: sportfm.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια: