Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

"Ούτε Λεάλ, ούτε Νιμανί και βλέπουμε"...!

Οι περιπτώσεις Νιμανί και Λεάλ δεν φαίνεται να προχωρούν για τον ΠΑΟΚ και απ ότι φαίνεται στην ΠΑΕ θα περιμένουν μέχρι και την τελευταία στιγμή για να δούν, αν τελικά θα γίνει κάποια κίνηση ενίσχυσης μέσα στη τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.
"Ούτε Λεάλ, ούτε Νιμανί και βλέπουμε"...
Ο ΠΑΟΚ δεν είναι διατεθειμένος ούτε να δώσει τα χρήματα που θέλει ο παίκτης του Εργοτέλη – ούτε και η ομάδα – αλλά ούτε και ο Νιμανί που δεν έχει σε πρώτο πλάνο τη σωτηρία της καριέρας του μέσα από την παρουσία του στον ΠΑΟΚ του Λάσλο Μπόλονι, άρα οι δύο περιπτώσεις μένουν στο περιθώριο.
Οι υπόλοιπες, είναι ανάλογες και δεν αφορούν παίκτες που είναι κάτι το εξαιρετικό και μπορούν να δώσουν ποιοτικές λύσεις. Η αλήθεια βέβαια είναι και πως το διαθέσιμο ποσό του ΠΑΟΚ αυτή τη περίοδο δεν είναι τεράστιο και η επιλογή δυσκολεύει ακόμη περισσότερο.
Πάντως, είναι ξεκάθαρο πως ο ΠΑΟΚ και οι άνθρωποι του είναι αποφασισμένοι να προσέξουν την όποια επιλογή κι αν γίνει και για αυτόν τον λόγο θα περιμένουν μέχρι και την τελευταία στιγμή της περιόδου, μήπως και εμφανιστεί κάποια σοβαρή ευκαιρία που θα βοηθήσει όχι μόνο για μισή σεζόν, αλλά για παραπάνω.
Εννοείται πως το ενδεχόμενο να μην αποκτηθεί παίκτης είναι αρκετά πιθανό.
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: