Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Τέβες τέλος για Παρί!!

Τέβες τέλος για Παρί!
Σε σίριαλ εξελίχθηκε η απόκτηση του Κάρλος Τέβες από την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά χωρίς happy end. Η γαλλική ομάδα αποσύρεται από τις διαπραγματεύσεις για τον Αργεντινό επιθετικό, όπως αποκάλυψε ο Λεονάρντο και το μέλλον του 27χρονου άσου παραμένει αβέβαιο. Πάντα στο «κόλπο» Μίλαν και Ίντερ!

Όπως τόνισε ο τεχνικός διευθυντής της Παρί «σταμάτησαν οι διαπραγματεύσεις», αφού ο γαλλικός σύλλογος δεν ήταν διατεθειμένος να κάνει «μια παραφουσκωμένη προσφορά» για να κάνει δικό του τον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι.

Οι δηλώσεις του Λεονάρντο έγιναν στην «L’ Equipe» και αναπαράγονται από όλα τα διεθνή Μέσα, αφού με αυτόν τον τρόπο μπαίνει τέλος στο σίριαλ που άρχισε το Δεκέμβριο.

«Σήμερα η αγορά δεν κινείται πολύ. Υπήρχε μια ευκαιρία, την μελετήσαμε και κάναμε την προσφορά μας. Δεν καταφέραμε να έρθουμε σε συμφωνία, συνεπώς σταματήσαμε και το θέμα έληξε», συμπλήρωσε ο Λεονάρντο.

Στο μεταξύ, οι δύο ομάδες του Μιλάνου εξακολουθούν να ενδιαφέρονται για τον Αργεντινό στράικερ, με τη Μίλαν να θέλει το δανεισμό του, ενώ η Ίντερ δεν είναι διατεθειμένη να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις της Σίτι. Όλα αυτά, την ώρα που ο Τέβες έχει να αγωνιστεί από τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Πηγή: www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: