Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Η... τιμωρία του Κατίδη!!

Μπορεί να πέρασε στα "ψιλά" του αγώνα με τη Δόξα Δράμας, αλλά αξίζει αναφοράς γιατί έχει τη σημασία του.
Η... τιμωρία του Κατίδη
Η επιλογή του Μανουέλ Μασάδο να βάλει την Κυριακή τον Γιώργο Κατίδη στο… 90’ κι ενώ όλα είχαν κριθεί, προφανώς δεν έγινε.. τυχαία.
Κάτι σήμαινε και κάτι ήθελε να «πει» ο Πορτογάλος στον νεαρό μέσο. Και εξηγούμαστε: Ηταν η τιμωρία του Κατίδη για την αντίδρασή του στη Λιβαδειά, αφού αυτόν τον τρόπο επέλεξε ο Πορτογάλος τεχνικός. Τιμώρησε αγωνιστικά τον 18χρονο μέσο για την λανθασμένη του συμπεριφορά, για την οποία βέβαια ο Κατίδης ζήτησε συγνώμη στη συνέχεια από τον προπονητή του και τη διοίκηση.
Ο Μασάδο φυσικά και υπολογίζει τον Κατίδη και τον πιστεύει. Όμως, λόγω του νεαρού της ηλικίας του, ο παίκτης χρειάζεται ειδική μεταχείριση, αφού πρέπει να μάθει να πειθαρχεί στους κανόνες της ομάδας και να σέβεται τις επιλογές του προπονητή του. Είναι μόλις 18 χρονών, άλλωστε.
Και η ιστορία στον Άρη (και όχι μόνο) μας έχει διδάξει ότι για να εξελιχθεί κάποιος νεαρός δεν αρκεί μόνο να έχει ταλέντο. Πρώτιστα οφείλει να… έχει το μυαλό του μέσα στο κεφάλι. Οποιος… καβαλάει το καλάμι σε τέτοιες ηλικίες χάνεται όπως οι κομήτες…
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: