Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Πρόταση της Ίντερ για Κολάροφ!!

Πρόταση της Ίντερ για Κολάροφ
Κεφάλι απέναντι στην Γιουβέντους για την απόκτηση του Αλεξάνταρ Κολάροφ δείχνει να παίρνει η Ίντερ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.

Οι «μπιανκονέρι» είχαν εκδηλώσει πρώτοι ενδιαφέρον για τον Σέρβο μπακ-χαφ της Μάντσεστερ Σίτι, όμως η «Gazzetta dello Sport» αναφέρει ότι ο σύλλογος του Μιλάνου κατέθεσε πρόταση ύψους 10 εκατ. ευρώ.

Αυτή είναι νέα βελτιωμένη πρόταση στους «πολίτες», οι οποίοι είχαν απορρίψει προσφορά 8 εκατ. ευρώ από τους «νερατζούρι».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην αμυντικός της Λάτσιο θέλει να επιστρέψει στην Ιταλία, αφού θέλει να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Οι «νερατζούρι» φέρονται να προσφέρουν ως έμψυχο αντάλλαγμα τον Αντρέα Ρανόκια για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

πηγή: sportfm.gr

«Ψάχνεται» για Τιάγκο η Γιουνάιτεντ!!

«Ψάχνεται» για Τιάγκο η Γιουνάιτεντ
Την περίπτωση του Τιάγκο Αλκάνταρα φέρεται να παρακολουθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Daily Mail» υποστηρίζει ότι ο 21χρονος μέσος θα έχει λιγότερες ευκαιρίες να παίξει στην Μπαρτσελόνα, δεδομένης της παρουσίας του Τσάβι και του Σεσκ Φάμπρεγας στο κέντρο της ομάδας.

Μάλιστα, μετά την αποχώρηση του Πεπ Γκουαρντιόλα ο Ισπανός χαφ δείχνει να «ψάχνεται» για το μέλλον του και εξετάζει διάφορες προτάσεις που έχουν φτάσει στα χέρια του.

Ήδη η Μίλαν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Τιάγκο , του οποίου η αγοραστική αξία υπολογίζεται στα 25 εκατ. ευρώ.

Την φετινή σεζόν ο Ισπανός έπαιξε σε 45 αγώνες με τους «μπλαουγκράνα», έχοντας 4 γκολ και 7 ασίστ στο ενεργητικό του.

πηγή: sportfm.gr

«Κρεμάει παπούτσια» ο Χάργκριβς!!

«Κρεμάει παπούτσια» ο Χάργκριβς
Πολύ σοβαρά σκέφτεται το ενδεχόμενο της αποχώρησής του από την ενεργό δράση ο Όουεν Χάργκριβς, με τον Άγγλο μέσο να έχει μείνει χωρίς ομάδα, μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο 31χρονος άσος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Αγγλίας το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο δεν κατάφερε ποτέ να βρει αγωνιστικό ρυθμό.

Παρά το γεγονός ότι οι τραυματισμοί του ήταν λιγότεροι σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν του έδωσε μεγάλο χρόνο συμμετοχής και το συμβόλαιό του δεν ανανεώθηκε.

Ο Χάργκριβς βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, ωστόσο και σε περίπτωση που δεν βρει κάποια θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση, βάζοντας τέλος σε μία καριέρα γεμάτη υποσχέσεις, αλλά και τραυματισμούς.

Πηγή: england365.gr

«Το πρόβλημα της Ιταλίας είναι το γκολ»

«Το πρόβλημα της Ιταλίας είναι το γκολ»
Την πεποίθηση του πως η τακτική που ακολούθησε η Ιταλία στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Κροατία (1-1) δεν ήταν η κατάλληλη εξέφρασε ο Κάρλο Αντσελότι. Ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν τόνισε πως η «σκουάντρα αντζούρα» δε διαθέτει παίκτη, ο οποίος να έχει τη δυνατότητα να σκοράρει όσο χρειάζεται.

«Στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου η Ιταλία έπαιξε πολύ καλά και ήταν μια δεμένη ομάδα. Στο δεύτερο, όμως, άλλαξε τελείως η φιλοσοφία του παιχνιδιού τους. Έδωσαν περισσότερη έμφαση στην άμυνα, έχοντας στόχο να διατηρήσουν το προβάδισμά τους. Δεν επρόκειτο για καλή ιδέα κατά τη γνώμη μου. Το πρόβλημα της Ιταλίας ήταν πως δε μπορούσε να πετύχει γκολ, αφού η ομάδα δε διαθέτει παίκτη που να πετυχαίνει τέρματα. Ο Μπαλοτέλι και ο Κασάνο δεν σκοράρουν αρκετά», ήταν τα λόγια του 53χρονου Ιταλού.

Ο Αντσελότι μίλησε και για τα φαβορί και δήλωσε πως η Γαλλία δεν έχει ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ έχρισε την Ισπανία ως την πιο ισορροπημένη ομάδα:

«Δε νομίζω πως η Γαλλία μπορεί να κατακτήσει το Euro. H Ισπανία είναι το φαβορί. Πρόκειται για την πιο ισορροπημένη ομάδα. Η Γερμανία είναι επίσης μία πολύ δυνατή ομάδα. Νομίζω πως η Γαλλία θα φτάσει στα προημιτελικά και ελπίζω το ίδιο και για την Ιταλία».

Ο προπονητής της γαλλικής ομάδας αναφέρθηκε και στους δύο παίκτες που μέχρι στιγμής του έχουν κάνει εντύπωση στο Euro:

«Ο επιθετικός της Πολωνίας Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είναι πολύ καλός και πολύ γρήγορος. Ξέρω πως διένυσε μια πολύ καλή σεζόν στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, αλλά μερικές φορές είναι δύσκολο να διατηρήσεις την καλή αυτή επίδοση και στο Euro. Επίσης, μου αρέσει και ο Μάριο Μάντζουκιτς της Κροατίας, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός όσον αφορά τις κεφαλιές».

πηγή: sportfm.gr

Ντελ Μπόσκε: «Πάμε για τη νίκη»

Ντελ Μπόσκε: «Πάμε για τη νίκη»
Το σύνθημα για το παιχνίδι της Ισπανίας με την Κροατία, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του Γ’ ομίλου του Euro 2012, έδωσε ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του μεθαυριανού ματς. Οι Ιταλοί έχουν δημιουργήσει ιστορίες συνωμοσίας ανάμεσα στους «φούριας ρόχας» και τους Κροάτες πως θα έρθουν ισόπαλοι (2-2) και θα τους αποκλείσουν από τη συνέχεια της διοργάνωσης, αν εκείνοι καταφέρουν να επικρατήσουν της Ιρλανδίας. Ωστόσο, ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Ιβήρων τόνισε ότι δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο.

«Είμαι χαρούμενος επειδή στόχος μας ήταν να περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και τα καταφέραμε. Παρόλα αυτά, χρειάζεται να επαναλάβουμε την εμφάνιση που είχαμε απέναντι στην Ιρλανδία και στο παιχνίδι με την Κροατία. Θέλουμε να πάρουμε μία ηθική νίκη, όπως έχει συνηθίσει αυτή η ομάδα», ανέφερε αρχικά ο 62χρονος προπονητής και πρόσθεσε:

«Είμαστε αθλητές και οι Κροάτες το ίδιο και στόχος μας είναι η νίκη. Δεν υπάρχει πιθανότητα να σκεφτούμε κάτι άλλο. Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι ο αγώνας, όχι οι μαθηματικές πράξεις. Εκείνο που θέλουμε μόνο είναι η νίκη».

Στη συνέχεια, ο Ντελ Μπόσκε μίλησε για την απόδοση του Φερνάντο Τόρες κόντρα στους Ιρλανδούς: «Αποφάσισα να χρησιμοποιήσω τον Τόρες για αυτό ακριβώς που έκανε. Τις προάλλες πίστευα ότι ο Σεσκ (Φάμπρεγας) θα πετύχει ένα γκολ για εμάς. Είμαστε που μπορούμε να σκοράρουμε με διαφορετικούς παίκτες».


πηγή: sportfm.gr

«Βλέπει» Μάντζουκιτς η Μπαρτσελόνα!!

«Βλέπει» Μάντζουκιτς η Μπαρτσελόνα
Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπαρτσελόνα φέρεται να βρίσκεται ο Μάριο Μάντζουκιτς, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου.

Ο διεθνής επιθετικός της Βόλφσμπουργκ είναι από τους πρωταγωνιστές της Κροατίας στο φετινό Euro 2012, αφού σε δύο αγώνες έχει καταφέρει να πετύχει τρία γκολ για την ομάδα της πατρίδας του.

Εκτός από τους «μπλαουγκράνα», ενδιαφέρον για την απόκτηση του 26χρονου παίκτη έχει εκδηλώσει η Μπάγερν Μονάχου.

Η Βόλφσμπουργκ απέκτησε τον Μάντζουκιτς από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ έναντι 9 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2010, όμως τώρα δείχνει έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Την φετινή σεζόν έπαιξε σε 33 αγώνες με τη φανέλα της Γερμανικής ομάδας, έχοντας 12 γκολ και 10 ασίστ στο ενεργητικό του.

πηγή: sportfm.gr

Ελεύθεροι κι άλλοι οπαδοί του ΠΑΟΚ!!

Ελεύθεροι κι άλλοι οπαδοί του ΠΑΟΚ
Άλλοι πέντε οπαδοί του ΠΑΟΚ αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους μετά από την σημερινή τους απολογία ενώπιον του ανακριτή και του εισαγγελέα το Σάββατο. Από τα οκτώ άτομα που οδηγήθηκαν το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης οι εναπομείναντες τρεις πήραν προθεσμία να απολογηθούν την Κυριακή.

Τα πέντε άτομα δεν έχουν δικαίωμα εξόδου από τη χώρα και θα οφείλουν να εμφανίζονται σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους κάθε φορά που αγωνίζεται ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Αύριο θα οδηγηθούν στο Εισαγγελέα οι άλλοι οπαδοί του ΠΑΟΚ που συνελήφθησαν. Θυμίζουμε ότι την Παρασκευή υπάρχουν 10 οπαδοί που έχουν μείνει ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και ένας που προφυλακίστηκε με την κατηγορία διακίνησης ναρκωτικών.

πηγή: sportfm.gr

«Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε»

«Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε»
Τα πράγματα είναι απλά. Αν η Εθνική θέλει να προκριθεί στα προημιτελικά του Euro 2012 οφείλει να κάνει ένα καλό παιχνίδι και να πάρει μια μεγάλη νίκη. Αυτό πρέπει να το κάνει κόντρα στην Ρωσία. Ο Κώστας Κατσουράνης το γνωρίζει καλά αυτό και παροτρύνει τους συμπαίκτες του να τα δώσουν όλα για να πάρουν το θεμιτό αποτέλεσμα. Επίσης, ο διεθνής χαφ του Παναθηναϊκού τόνισε ότι η τύχη χρωστάει στη «γαλανόλευκη» για όσα συνέβησαν στα δύο πρώτα παιχνίδια με Πολωνία και Τσεχία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Κατσουράνης στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA

Για τις πιθανότητες πρόκρισης της Εθνικής Ελλάδας

«Μία ομάδα για να καταφέρει να προκριθεί στη νοκ άουτ φάση ενός τουρνουά σαν κι αυτό, χρειάζεται να κερδίσει τουλάχιστον ένα δύσκολο ματς. Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Χωρίς αμφιβολία, δεν ήμασταν καθόλου τυχεροί, ειδικά στον αγώνα με την Τσεχία. Γενικά μας έλειψε στα δυο ματς μας εδώ στην Πολωνία, η καλή τύχη. Για αυτό τον λόγο σκεφτόμαστε θετικά για τον τρίτο αγώνα. Μας χρωστάει η τύχη».

Για τα γκολ που δέχεται η «γαλανόλευκη» στα πρώτα ημίχρονα των αγώνων της

«Πάντα είναι αποθαρρυντικό, όταν ο αντίπαλός σου σκοράρει, ειδικά στο ξεκίνημα ενός παιχνιδιού. Ωστόσο αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Σε καθένα από τους δύο προηγούμενους αγώνες παλέψαμε σκληρά για να επιστρέψουμε, στο πρώτο μάλιστα τα καταφέραμε. Όχι, όμως, και στο δεύτερο».

Για το πλάνο

«Θα προσπαθήσουμε να διασφαλίσουμε ότι είμαστε συγκεντρωμένοι από το ξεκίνημα και να προσέξουμε την άμυνά μας. Αν μείνουμε συγκεντρωμένοι, αν καταφέρουμε να κρατήσουμε το ματς στο 0-0, οι ευκαιρίες θα έρθουν και για εμάς και θα μπορέσουμε να κερδίσουμε. Δεν υπάρχει τίποτα που να μας φοβίζει».

Για την κρίση στην Ελλάδα και την προσπάθεια των παικτών του Σάντος

«Σε κάθε περίπτωση, είτε με την κρίση, είτε χωρίς, θα κάνουμε ότι καλύτερο για να κάνουμε την Ελλάδα χαρούμενη. Όμως τώρα η κατάσταση είναι πραγματικά δύσκολη και θέλουμε να τους δώσουμε ένα λόγο για να χαμογελάσουν».

Λεβ: «Τιμή μου που προπονώ τη Γερμανία»

Λεβ: «Τιμή μου που προπονώ τη Γερμανία»
Περήφανος που βρίσκεται στον πάγκο της Γερμανίας, δήλωσε ο Γιόακιμ Λεβ.

Ο τεχνικός των «πάντσερ» τόνισε πως ανεξάρτητα από το ποιος θα κατακτήσει το Euro στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, ο ίδιος πάντα θα αισθάνεται τιμή για την ομάδα που προπονεί.

«Το να προπονώ την Γερμανία με γεμίζει με τιμή, αλλά όχι μόνο από το παιχνίδι κόντρα στην Ολλανδία. Πάντα έλεγα ότι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της διοργάνωσης θα αισθάνομαι περήφανος για την ομάδα.

Είμαστε μία από τις ομάδες με το πιο μικρό μέσο όρο ηλικίας στο Euro, κάτι που αυτόματα σημαίνει πως έχουμε πολύ καλές προοπτικές
», ήταν τα λόγια του Λεβ.

πηγή: sportfm.gr

O χρόνος πιέζει…!!

Την ώρα που στο στρατόπεδο του Άρη οι συνιστώσες δυνάμεις που έχουν διαμορφωθεί κάνουν «ζυμώσεις» και αναζητούν «συμμάχους» προκειμένου να διαμορφώσουν τον ρόλο και τη θέση τους στην επόμενη διοικητική μέρα, η οποία φαντάζει μονόδρομος ότι θα πρέπει να έχει ενωτικό χαρακτήρα, ο σύλλογος έχει να αντιμετωπίσει πάνω από όλα ένα μεγάλο «εχθρό»: Τον χρόνο.

Κάθε μέρα που περνά σφίγγει τη «θηλιά στο λαιμό» για την ΠΑΕ, που έχει να αντιμετωπίσει πολλά και σοβαρά προβλήματα, στα οποία αδυνατεί να ανταπεξέλθει, αφού για να γίνει αυτό απαιτούνται χρήματα. Η ρευστότητα είναι όρος. ξεχασμένος στα γραφεία της οδού Αλκμήνης, με τον Αντώνη Ζαμπέτα και τον Θανάση Αθανασιάδη να επιχειρούν τον τελευταίο καιρό να διεκπεραιώσουν ανοικτές υποθέσεις και εκκρεμότητες, αλλά να διαπιστώνουν ότι αδυνατούν, όσο δεν μπαίνουν χρήματα στα ταμεία.

Ο Αντώνης Ζαμπέτας εξακολουθεί να αποτελεί πόλο για τη διαμόρφωση της επόμενης μέρας στα διοικητικά και δεν έχει σε καμιά περίπτωση αποποιηθεί του ρόλου του και των δεσμεύσεων που έδωσε απέναντι στον κόσμο ότι θα επιχειρήσει να βρει και να εφαρμόσει μια βιώσιμη λύση για την ΠΑΕ. Η παραίτηση του Γιάννη Γρανούζη, που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη της Κ.Μ.Α. στην εκστρατεία προσέγγισης επιφανών Αρειανών επιχειρηματιών και παραγόντων, προκειμένου να μετέχουν σε ένα διοικητικό σχήμα ευρύτερης αποδοχής αποτελεί σαφώς τροχοπέδη στις εξελίξεις, όμως ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ συνεχίζει από τη μεριά του τις επαφές και προσπαθεί να εξασφαλίσει υποστήριξη και βεβαίως χρήματα, προκειμένου να «τρέξει» την ΠΑΕ. Η προεργασία των τελευταίων 15 ημερών αποτελεί μια καλή «μαγιά» για να προκύψει κάτι θετικό και όλα δείχνουν ότι από Δευτέρα θα επιχειρηθεί ο τελικός κύκλος επαφών, ώστε να σχηματοποιηθεί η όλη προσπάθεια, ενόψει της γενικής συνέλευσης της Κ.Μ.Α. και με ορίζοντα τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ.

Από βδομάδα για τα διαρκείας

Εν τω μεταξύ, με τον έναν παίκτη μετά τον άλλο να διαβαίνει την πόρτα της εξόδου από την ομάδα (Φατί, Καστίγιο, Νέτο) και με τις απαιτήσεις να παραμένουν πιεστικές και πλέον ανελαστικές, οι ιθύνοντες που έχουν απομείνει να διευθετούν τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ επιχειρούν να ολοκληρώσουν την καμπάνια των εισιτηρίων διαρκείας της νέας χρονιάς, προκειμένου να τη θέσουν σε κυκλοφορία. Άλλωστε είναι ξεκάθαρο πως όλες οι τάσεις που διαμορφώνονται στο εσωτερικό της ομάδας ποντάρουν πολλά για την αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων στην ανταπόκριση του κόσμου για τα νέα διαρκείας, αφού είναι η πλέον άμεση πηγή εσόδων.

«Ζυμώσεις» από Δεσύπρη

Ένας άλλος πόλος στη διαμόρφωση του διοικητικού σκηνικού της επόμενης μέρας στον Άρη είναι και ο Τάσος Δεσύπρης, ένα πρόσωπο που τυγχάνει εκτίμησης και ευρύτερης αποδοχής, ειδικά μετά τον παρεμβατικό ρόλο τους στις πρόσφατες γενικές συνελεύσεις της Κ.Μ.Α. Ο ίδιος μέχρι στιγμής έχει επιλέξει να τηρεί χαμηλούς τόνους και να κρατά αποστάσεις, μένοντας αποστασιοποιημένος από «παιχνίδια εξουσίας» και εσωτερικούς διαξιφισμούς, που δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν αυτή την περίοδο, παρά μόνο να διχάσουν. Όπως προκύπτει πάντως το πρώην μέλος των διοικήσεων της ΠΑΕ και της Κ.Μ.Α. έχει διαμορφώσει στο μυαλό του ένα πλάνο δράσης και σε συνδυασμό με την πρόθεση του να κατέλθει στις επικείμενες αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου δ.σ. στον Φορέα, φαίνεται ότι θα αποτελέσει έναν ισχυρό «παίκτη», που θα επιχειρήσει να περάσει τις θέσεις-απόψεις του και να διαδραματίσει ενεργό ρόλο στην επίτευξη μιας λύσης που θα βγάλει από το τέλμα τον Άρη.


πηγή: metrosport.gr

Οι εξαγγελίες έγιναν πράξη!!

Στις αρχές της εβδομάδας είχαμε μεταφέρει ότι η διοίκηση σύντομα θα προχωρούσε στη σχετική ανακοίνωση τόσο για τα εισιτήρια διαρκείας, όσο και για τις μετοχές, που θα είναι συνυφασμένες. Εν τέλει, το μετοχικό κεφάλαιο αρχικά ανέρχεται στις 210.000 ευρώ και η τιμή της μετοχής στα 30 ευρώ. Μάλιστα, χθες εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία ενημερώνει τον κόσμο. Θα πρέπει να καταγραφεί ότι από την προσεχή Δευτέρα μπορεί ο λαός να απευθύνεται στα γραφεία της Μίκρας για να ενημερώνεται και να κάνει προεγγραφές. Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει: «Το Δ.Σ. του ΤΑΠ ΗΡΑΚΛΗ κάνοντας τις εξαγγελίες του πράξη, ανακοινώνει επίσημα την μετατροπή του ΤΑΠ σε ΠΑΕ με αρχικό κεφάλαιο τις 210.000? με την τιμή της κάθε μετοχής να ορίζεται στα 30?. Το σύνολο των μετοχών που θα εκδοθούν είναι 7.000 μετοχές. Οι τιμές των διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 για οποιαδήποτε κατηγορία και αν αγωνίζεται η ομάδα ορίστηκαν στις παρακάτω τιμές:

Θύρα 10: 50? και με αγορά μιας μετοχής 70? (έκπτωση 10?)
Θύρα 13: 100? και με αγορά μια μετοχής 120? (έκπτωση 10?)
Θύρα 4-5-6: 250?, δώρο μια μετοχή (έκπτωση 30? )
Θύρα VIP GOLD : 500?, δώρο δύο μετοχές ( έκπτωση 60? )».

Μεμονωμένες

Παράλληλα, θα πρέπει να καταγραφεί ότι ο κόσμος μπορεί να αγοράζει και μετοχές μεμονωμένα. «Εκτός από τον συνδυασμό αγοράς διαρκείας-μετοχών, θα διατίθενται και μεμονωμένα η αγορά των μετοχών για όποιον ενδιαφέρεται. Προεγγραφές για εισιτήρια διαρκείας και μετοχών από Δευτέρα 17/6/2012 στην Μίκρα από τις 10:00π.μ. έως 20:00μ.μ. Τηλέφωνα επικοινωνίας 6975 220728 και 6943 837953», καταλήγει η επίσημη τοποθέτηση του ΤΑΠ, με την οποία διαφαίνεται η δυνατότητα στον κόσμο να γίνει συμμέτοχος της όλης προσπάθειας.

Επαφές, συσκέψεις και διαπραγματεύσεις!!

Ο ΠΑΟΚ επείγεται για μια μεταγραφή που θα εκτοξεύσει την διάθεση των διαρκείας, όμως πρέπει να κάνει και σωστή επιλογή. Ο κεντρικός αμυντικός, που είναι η βασική προτεραιότητα, είναι αυτό που ψάχνουν και οι επαφές προς το παρόν παραμένουν ανοιχτές και για τον Μάρκος Αντόνιο, η υπόθεση του οποίου έχει γίνει κανονικό σίριαλ στον Δικέφαλο. Ο Βραζιλιάνος δεν κατεβαίνει κάτω από 350 χιλιάδες ευρώ και ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να ανέβει πάνω από τα 270. Και πολλά είναι δεδομένου πως η κρίση έχει χτυπήσει και την διάθεση των διαρκείας. Μάλιστα, σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ, στο κόλπο της διεκδίκησης του Λατίνου στόπερ έχει μπει δυνατά και η Νυρεμβέργη, προσφέροντας ένα αρκετά μεγάλο ποσό στον ίδιο.

Ο Παπάζογλου

Χθες υπήρξε μια κινητικότητα με πρώην και νυν παίκτες της ομάδας με τους οποίους συναντήθηκαν ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ζήσης Βρύζας και ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Γεωργιάδης, με σκοπό την διευθέτηση εκκρεμών ζητημάτων. Πρώτος πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ ο Θανάσης Παπάζογλου και συζήτησε με τον Γιώργο Γεωργιάδη για το μέλλον της συνεργασίας του με την ομάδα. Ο Παπάζογλου έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον Δικέφαλο, αλλά στον ΠΑΟΚ αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην συνεχίσουν μαζί του στο νέο πρωτάθλημα, ενώ ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή έχει δείξει η νεοφώτιστη Βέροια. Το θέμα δεν έκλεισε και οι δυο πλευρές θα κάνουν ένα ακόμη ραντεβού. Ο παίκτης από την πλευρά του δεν έχει λόγους να επιθυμεί την μετακίνηση του αλλού, ειδικά τώρα που με νέο τεχνικό τον Γιώργο Δώνη ελπίζει πως θα ξεκινήσει και πάλι με όλους τους συμπαίκτες του από το μηδέν.

Ο Σαβίνι

Δεύτερος επισκέπτης ήταν ο Ιταλός Μίκρο Σαβίνι όχι όμως για αγωνιστικούς λόγους αυτός, αλλά για οικονομικούς, αφού συζήτησε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ το θέμα του διακανονισμού των οφειλομένων του. Η όλη κουβέντα έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα, με τον Σαβίνι να τονίζει πως δεν πρόκειται να δημιουργήσει προβλήματα στον ΠΑΟΚ.
Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες αναζητήσεις ο ΠΑΟΚ ψάχνει στην αγορά, εγχώρια και ευρωπαϊκή έναν μέσο επιτελικό και έναν επιθετικό. Το θέμα του Ανάκογλου έχει παγώσει, καθώς ο Πέτρος Θεοδωρίδης, πρόεδρος του Πανσερραϊκού θέλει να εξοφληθεί για τον Γιώργο Γεωργιάδη, περυσινή μεταγραφή από τον Πανσερραϊκό και μετά να κάνει διαπραγμάτευση για τον παίκτη του.

Στόχος ο στόπερ που θα δημιουργήσει αίσθηση

Στο θέμα του στόπερ, ο ΠΑΟΚ έχει δύο εναλλακτικές λύσεις από το εξωτερικό, κι αν μία από αυτές προχωρήσει και ολοκληρωθεί, θα δημιουργήσει αίσθησης. Και σίγουρα θα «ζεστάνει» τον κόσμο, ο οποίος μέσω της κίνησης των εισιτηρίων διαρκείας δείχνει τη γενικότερη «παγωμάρα» του. Πλέον, δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί ότι αυτός είναι ένας πρωταρχικός στόχος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που θέλει να κερδίσει και τις εντυπώσεις μαζί με την ουσία.





πηγή: metrosport.gr

Χάμρεν: «Η εγχείρηση πέτυχε, ο ασθενής απεβίωσε»

Παρά την ήττα, ο Έρικ Χάμρεν συνεχάρη τους παίκτες του για την προσπάθεια που έκαναν, αλλά δεν έκρυψε και τη στεναχώρια του για τον αποκλεισμό.

«Είμαι απογοητευμένος, παίξαμε πολύ καλά κατά τη γνώμη μου, ειδικά για δύο ημίωρα και άσχημα για ένα και χάσαμε. Ήταν ένα καλό παιχνίδι, είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, έδειξαν το χαρακτήρα που ήθελα να δω και είχαν κουράγιο να παίξουν μέχρι τέλους για τη νίκη. Μας έλειψε η τύχη και στα δύο παιχνίδια κι έτσι μείναμε εκτός. Η διαφορά μας με την Αγγλία είναι πως εκείνη είχε περισσότερη αποτελεσματικότητα. Είναι κρίμα για τους παίκτες, γιατί τα έδωσαν όλα. Είναι σαν την έκφραση που λέμε, ότι η εγχείρηση πέτυχε, αλλά ο ασθενής απεβίωσε», είπε αρχικά ο Σουηδός τεχνικός, για να συμπληρώσει:

«Η απόδοσή μας ήταν καλή στο παιχνίδι, τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα, παρά τα τρία γκολ που δεχτήκαμε. Αλλάξαμε αρκετές φορές τα προσωπικά μαρκαρίσματα, γιατί ήθελα με αυτό τον τρόπο τους να διατηρώ φρέσκους αμυντικούς μας. Με τις αλλαγές προσπάθησα να αλλάξω λίγο τη ροή του αγώνα, αλλά δε μας βγήκαν. Ζητάω συγνώμη για το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να κάνουμε καλύτερη πορεία. Θέλαμε να προχωρήσουμε, αλλά δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο και δεν τα καταφέραμε. Πλέον μας μένει το παιχνίδι με τη Γαλλία, το οποίο είναι διαδικαστικού χαρακτήρα για μας».


πηγή: metrosport.gr

Αντέχουν! Μέχρι πότε;

Σχεδόν δύο μήνες έχουν περάσει από τη στιγμή που οι φετινές υποχρεώσεις του Άρη για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, ολοκληρώθηκαν. Μια εντελώς αποτυχημένη χρονιά έφτασε στο τέλος της, συνοδευόμενη από τεράστια αγωνία και υπομονή για τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου. Άλλωστε από τα μέσα Φεβρουαρίου κι έπειτα ίσχυσε μια άτυπη «παύση πληρωμών» που τους έφερε στα… όρια τους οικονομικά, αλλά και ψυχολογικά.

Όσοι δεν άντεξαν την κατάσταση, έσπευσαν να καταθέσουν προσφυγές για να εξασφαλίσουν τα όσα αναγράφονται στα συμβόλαιά τους. Δεν υπάρχουν όμως μόνο αυτοί. Υπάρχουν ξεκάθαρα κι αυτοί που ακόμη… αντέχουν να υπομένουν πρόσωπα και καταστάσεις, έχοντας ακούσει ουκ ολίγες υποσχέσεις από το ξεκίνημα της χρονιάς κι έπειτα. Η υπομονή τους δοκιμάζεται καθημερινά, οι «σειρήνες» στα αυτιά τους ολοένα και δυναμώνουν από συλλόγους με καλύτερη οικονομική κατάσταση σε σχέση με τον Άρη, όμως κάτι τους κρατάει.

Ο σεβασμός για τον σύλλογο, αλλά και η υπομονή που τους ζητήθηκε από μερίδα των παραγόντων που θέλουν να δουν τον Άρη να συνεχίζει να υπάρχει και των οργανωμένων φιλάθλων που επικοινώνησαν μαζί τους, παίζουν ιδιαίτερα καθοριστικό ρόλο. Στην πλειονότητα τους Έλληνες και στην πλειοψηφία τους μάλιστα νεαροί, δεν θέλουν να προσθέσουν ακόμη μεγαλύτερα βάρη στην ήδη επιβαρυμένη «πλάτη» του συλλόγου. Αυτό τους κρατάει (ακόμη) μακριά από την κατάθεση προσφυγών και το δρόμο που ακολούθησαν ουκ ολίγοι ξένοι συμπαίκτες τους. Καθημερινά οι περισσότεροι προσπαθούν κι έχουν επικοινωνία κατά κύριο λόγο με τον Αντώνη Ζαμπέτα, για να πληροφορηθούν την κατάσταση, όμως λαμβάνουν την ίδια απάντηση: «Σας παρακαλούμε για λίγη ακόμη υπομονή…». Απάντηση που βέβαια δεν τους ικανοποιεί, αλλά είναι η πλέον ειλικρινής, τη δεδομένη χρονική στιγμή. Άπαντες, μεταξύ αυτών φυσικά και οι ποδοσφαιριστές, είναι σε αναμονή της επόμενης μέρας στο διοικητικό επίπεδο και ευελπιστούν πως κάποια στιγμή, θα ξημερώσει η… περιβόητη, καλύτερη μέρα για τον Αρη.


πηγή: metrosport.gr