Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Και οι οπαδοί επιλέγουν Φαν Πέρσι!!

Και οι οπαδοί επιλέγουν Φαν Πέρσι

Τα ατομικά βραβεία σαρώνει ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, μετά την φετινή, παραγωγικότατη σεζόν που έκανε.

Ο αρχηγός της Άρσεναλ ψηφίστηκε από τους οπαδούς της Premier League ως ο κορυφαίος παίκτης της σεζόν, με την συγκεκριμένη ατομική διάκριση να είναι η τρίτη μέσα στη σεζόν, έχοντας ήδη βγει πρώτος στις προτιμήσεις των συντακτών και των ποδοσφαιριστών.

Ο 28χρονος επιθετικός σκόραρε 30 τέρματα και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος οδηγώντας σχεδόν μόνος του την Άρσεναλ στην 3η θέση του αγγλικού πρωταθλήματος και τους ομίλους του επόμενου Champions League. Συνολικά, σημείωσε 37 γκολ σε 48 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των «κανονιέρηδων».

Για την βράβευσή του παίκτη μίλησε ο εκτελεστικός διευθυντής της Premier League, Γκόρντον Τέιλορ: «Ο Ρόμπιν είχε εξαιρετική σεζόν και έχει καθιερωθεί ως ένας από τους κορυφαίους Ολλανδούς επιθετικούς μαζί με τους Ντένις Μπέργκαμπ, Ρουντ Φαν Νίστελροϊ και Μάρκο Φαν Μπάστεν. Έχει μεγάλη ζήτηση και οι οπαδοί της Άρσεναλ ανησυχούν διότι δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα μείνει ή θα φύγει για ομάδες όπως η Μάντσεστερ Σίτι. Πολλά από τα γκολ του ήταν από τα κορυφαία, όχι μόνο της σεζόν, αλλά οποιασδήποτε χρονιάς. Ήταν πολύ σημαντικός για την ομάδα του και ως αρχηγός τους έστειλε στους ομίλους του Τσαμπιονς Λιγκ, παρ’ όλο που όλα έμοιαζαν χαμένα», ήταν τα λόγια του.

Επίσης, ο Τζέι Ροντρίγκεζ έλαβε το αντίστοιχο βραβείο για την Τσάμπιοσιπ, μετά τα 21 γκολ που έβαλε με τη φανέλα της Μπέρνλεϊ, τα οποία του έδωσαν την μεταγραφή στην Σαουθάμπτον.

Ο Χοσέ Σεμέδο της Σέφιλντ Γουένσντεϊ και ο Λιούις Γκράμπαν της Ρόδεραμ ήταν οι αγαπημένοι των οπαδών σε Λιγκ 1 και Λιγκ 2 αντίστοιχα.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: