Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Ευτυχής ο Μπλαν, παράπονα από Μπλαχίν!!

Ευτυχής ο Μπλαν, παράπονα από Μπλαχίν
Συγχαρητήρια μοίραζε ο Λοράν Μπλαν, παράπονα εξέφραζε ο Όλεγκ Μπλαχίν μετά τη νίκη της Γαλλίας με 2-0 επί της Ουκρανίας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί έδειξαν την ποιότητά τους και πρόσφεραν όμορφο θέαμα. Ήμασταν καλύτεροι από την Ουκρανία και-πιστέψτε με-δεν ήταν εύκολο το έργο μας γιατί πρόκειται για μία καλή ομάδα που έχει τον κόσμο στο πλευρό της. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε 1-2 ακόμη γκολ, αλλά δεν έχω παράπονο. Η δουλειά μας δεν έχει τελειώσει, γιατί έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι για να φτάσουμε στα προημιτελικά και πρέπει να κερδίσουμε και τη Σουηδία», τόνισε ο προπονητής των «τρικολόρ».

Ο προπονητής των συνδιοργανωτών είπε από την πλευρά του: «Αντιμετωπίσαμε μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Είχαμε κάποιες καλές στιγμές, αλλά μετά το πρώτο γκολ καταρρεύσαμε και δεχτήκαμε αμέσως και δεύτερο. Σαν να σταματήσαμε να παίζουμε. Εκεί όλα κρίθηκαν. Η νίκη επί της Σουηδίας δεν αρκεί κι αν πιστέψαμε πως περάσαμε από εκείνο το παιχνίδι, κάναμε λάθος. Το Euro 2012 δεν είναι… ουκρανικό πρωτάθλημα και πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοσή μας. Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε με εμφανίσεις σαν του δευτέρου ημιχρόνου».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: