Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

O χρόνος πιέζει…!!

Την ώρα που στο στρατόπεδο του Άρη οι συνιστώσες δυνάμεις που έχουν διαμορφωθεί κάνουν «ζυμώσεις» και αναζητούν «συμμάχους» προκειμένου να διαμορφώσουν τον ρόλο και τη θέση τους στην επόμενη διοικητική μέρα, η οποία φαντάζει μονόδρομος ότι θα πρέπει να έχει ενωτικό χαρακτήρα, ο σύλλογος έχει να αντιμετωπίσει πάνω από όλα ένα μεγάλο «εχθρό»: Τον χρόνο.

Κάθε μέρα που περνά σφίγγει τη «θηλιά στο λαιμό» για την ΠΑΕ, που έχει να αντιμετωπίσει πολλά και σοβαρά προβλήματα, στα οποία αδυνατεί να ανταπεξέλθει, αφού για να γίνει αυτό απαιτούνται χρήματα. Η ρευστότητα είναι όρος. ξεχασμένος στα γραφεία της οδού Αλκμήνης, με τον Αντώνη Ζαμπέτα και τον Θανάση Αθανασιάδη να επιχειρούν τον τελευταίο καιρό να διεκπεραιώσουν ανοικτές υποθέσεις και εκκρεμότητες, αλλά να διαπιστώνουν ότι αδυνατούν, όσο δεν μπαίνουν χρήματα στα ταμεία.

Ο Αντώνης Ζαμπέτας εξακολουθεί να αποτελεί πόλο για τη διαμόρφωση της επόμενης μέρας στα διοικητικά και δεν έχει σε καμιά περίπτωση αποποιηθεί του ρόλου του και των δεσμεύσεων που έδωσε απέναντι στον κόσμο ότι θα επιχειρήσει να βρει και να εφαρμόσει μια βιώσιμη λύση για την ΠΑΕ. Η παραίτηση του Γιάννη Γρανούζη, που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη της Κ.Μ.Α. στην εκστρατεία προσέγγισης επιφανών Αρειανών επιχειρηματιών και παραγόντων, προκειμένου να μετέχουν σε ένα διοικητικό σχήμα ευρύτερης αποδοχής αποτελεί σαφώς τροχοπέδη στις εξελίξεις, όμως ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ συνεχίζει από τη μεριά του τις επαφές και προσπαθεί να εξασφαλίσει υποστήριξη και βεβαίως χρήματα, προκειμένου να «τρέξει» την ΠΑΕ. Η προεργασία των τελευταίων 15 ημερών αποτελεί μια καλή «μαγιά» για να προκύψει κάτι θετικό και όλα δείχνουν ότι από Δευτέρα θα επιχειρηθεί ο τελικός κύκλος επαφών, ώστε να σχηματοποιηθεί η όλη προσπάθεια, ενόψει της γενικής συνέλευσης της Κ.Μ.Α. και με ορίζοντα τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ.

Από βδομάδα για τα διαρκείας

Εν τω μεταξύ, με τον έναν παίκτη μετά τον άλλο να διαβαίνει την πόρτα της εξόδου από την ομάδα (Φατί, Καστίγιο, Νέτο) και με τις απαιτήσεις να παραμένουν πιεστικές και πλέον ανελαστικές, οι ιθύνοντες που έχουν απομείνει να διευθετούν τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ επιχειρούν να ολοκληρώσουν την καμπάνια των εισιτηρίων διαρκείας της νέας χρονιάς, προκειμένου να τη θέσουν σε κυκλοφορία. Άλλωστε είναι ξεκάθαρο πως όλες οι τάσεις που διαμορφώνονται στο εσωτερικό της ομάδας ποντάρουν πολλά για την αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων στην ανταπόκριση του κόσμου για τα νέα διαρκείας, αφού είναι η πλέον άμεση πηγή εσόδων.

«Ζυμώσεις» από Δεσύπρη

Ένας άλλος πόλος στη διαμόρφωση του διοικητικού σκηνικού της επόμενης μέρας στον Άρη είναι και ο Τάσος Δεσύπρης, ένα πρόσωπο που τυγχάνει εκτίμησης και ευρύτερης αποδοχής, ειδικά μετά τον παρεμβατικό ρόλο τους στις πρόσφατες γενικές συνελεύσεις της Κ.Μ.Α. Ο ίδιος μέχρι στιγμής έχει επιλέξει να τηρεί χαμηλούς τόνους και να κρατά αποστάσεις, μένοντας αποστασιοποιημένος από «παιχνίδια εξουσίας» και εσωτερικούς διαξιφισμούς, που δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν αυτή την περίοδο, παρά μόνο να διχάσουν. Όπως προκύπτει πάντως το πρώην μέλος των διοικήσεων της ΠΑΕ και της Κ.Μ.Α. έχει διαμορφώσει στο μυαλό του ένα πλάνο δράσης και σε συνδυασμό με την πρόθεση του να κατέλθει στις επικείμενες αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου δ.σ. στον Φορέα, φαίνεται ότι θα αποτελέσει έναν ισχυρό «παίκτη», που θα επιχειρήσει να περάσει τις θέσεις-απόψεις του και να διαδραματίσει ενεργό ρόλο στην επίτευξη μιας λύσης που θα βγάλει από το τέλμα τον Άρη.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: