Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Αντέχουν! Μέχρι πότε;

Σχεδόν δύο μήνες έχουν περάσει από τη στιγμή που οι φετινές υποχρεώσεις του Άρη για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, ολοκληρώθηκαν. Μια εντελώς αποτυχημένη χρονιά έφτασε στο τέλος της, συνοδευόμενη από τεράστια αγωνία και υπομονή για τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου. Άλλωστε από τα μέσα Φεβρουαρίου κι έπειτα ίσχυσε μια άτυπη «παύση πληρωμών» που τους έφερε στα… όρια τους οικονομικά, αλλά και ψυχολογικά.

Όσοι δεν άντεξαν την κατάσταση, έσπευσαν να καταθέσουν προσφυγές για να εξασφαλίσουν τα όσα αναγράφονται στα συμβόλαιά τους. Δεν υπάρχουν όμως μόνο αυτοί. Υπάρχουν ξεκάθαρα κι αυτοί που ακόμη… αντέχουν να υπομένουν πρόσωπα και καταστάσεις, έχοντας ακούσει ουκ ολίγες υποσχέσεις από το ξεκίνημα της χρονιάς κι έπειτα. Η υπομονή τους δοκιμάζεται καθημερινά, οι «σειρήνες» στα αυτιά τους ολοένα και δυναμώνουν από συλλόγους με καλύτερη οικονομική κατάσταση σε σχέση με τον Άρη, όμως κάτι τους κρατάει.

Ο σεβασμός για τον σύλλογο, αλλά και η υπομονή που τους ζητήθηκε από μερίδα των παραγόντων που θέλουν να δουν τον Άρη να συνεχίζει να υπάρχει και των οργανωμένων φιλάθλων που επικοινώνησαν μαζί τους, παίζουν ιδιαίτερα καθοριστικό ρόλο. Στην πλειονότητα τους Έλληνες και στην πλειοψηφία τους μάλιστα νεαροί, δεν θέλουν να προσθέσουν ακόμη μεγαλύτερα βάρη στην ήδη επιβαρυμένη «πλάτη» του συλλόγου. Αυτό τους κρατάει (ακόμη) μακριά από την κατάθεση προσφυγών και το δρόμο που ακολούθησαν ουκ ολίγοι ξένοι συμπαίκτες τους. Καθημερινά οι περισσότεροι προσπαθούν κι έχουν επικοινωνία κατά κύριο λόγο με τον Αντώνη Ζαμπέτα, για να πληροφορηθούν την κατάσταση, όμως λαμβάνουν την ίδια απάντηση: «Σας παρακαλούμε για λίγη ακόμη υπομονή…». Απάντηση που βέβαια δεν τους ικανοποιεί, αλλά είναι η πλέον ειλικρινής, τη δεδομένη χρονική στιγμή. Άπαντες, μεταξύ αυτών φυσικά και οι ποδοσφαιριστές, είναι σε αναμονή της επόμενης μέρας στο διοικητικό επίπεδο και ευελπιστούν πως κάποια στιγμή, θα ξημερώσει η… περιβόητη, καλύτερη μέρα για τον Αρη.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: