Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Μάχη του Μιλάνου για Άντερσον!!

Μάχη του Μιλάνου για Άντερσον

Για την υπογραφή του Άντερσον κονταροχτυπιούνται Ίντερ και Μίλαν, με τις δύο ομάδες να επιθυμούν να συνεχίσουν την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού τους. Πρόθυμη να πουλήσει τον Βραζιλιάνο άσο είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Για τον 24χρονο μέσο δαπανήθηκαν 30 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2007 για να αφήσει την Πόρτο για το Μάντσεστερ. Ωστόσο, με την παρουσία του στους «κόκκινους διαβόλους» δεν δικαιολόγησε το συγκεκριμένο ποσό. Πλέον, ο Φέργκιουσον είναι ανοιχτός σε προτάσεις για να μπορέσει να εξισορροπήσει τον αρνητικό ισολογισμό του συλλόγου.

Εκεί θέλουν να «πατήσουν» και οι δύο ομάδες του Μιλάνου και όπως όλα δείχνουν το ποσό της μεταγραφής δεν θα ξεπεράσει τα 18 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, στη Μίλαν τον βλέπουν ως τον ιδανικό αντικαταστάτη του Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ, εφόσον ο Γκανέζος μέσος αποχωρήσει.

Την περασμένη χρονιά, ο Άντερσον είχε μόλις 10 εμφανίσεις στην Premier League, με τους τραυματισμούς να τον ταλαιπωρούν για μία ακόμη σεζόν. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε ότι δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τις 24 συμμετοχές στο αγγλικό πρωτάθλημα σε μία χρονιά λόγω των βεβαρημένου αριστερού γονάτου του.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: