Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Περιζήτητος ο Τζαγκόεφ!!

Περιζήτητος ο Τζαγκόεφ

Σε «μήλο της Έριδος» τείνει να εξελιχτεί ο Άλαν Τζαγκόεφ. Μετά την Άρσεναλ που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον νεαρό ποδοσφαιριστή, έτοιμη είναι και η Ρόμα να καταθέσει πρόταση στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, προκειμένου να προλάβει τους Άγγλους.

Μια από τις αποκαλύψεις του Euro είναι, αναμφίβολα, ο Άλαν Τζαγκόεφ. Ο Ρώσος μεσοεπιθετικός έχει πετύχει τρία γκολ στα πρώτα δύο παιχνίδια και έχει αναδειχτεί σε ηγέτη της ομάδας του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ενδιαφερθούν αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι για να τον αποκτήσουν.

Πρώτη κινήθηκε η Άρσεναλ, που φέρεται να προσφέρει στην ομάδα του Τζαγκόεφ 15 εκατ. ευρώ, αν και το συμβόλαιό του με την ΤΣΣΚΑ λήγει τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Τα σχέδια των «κανονιέρηδων» προσπαθεί να χαλάσει η Ρόμα. Σύμφωνα με πληροφορίες του ιταλικού “calcionews24.com” οι Ιταλοί θα κάνουν τη δική τους πρόταση στην ΤΣΣΚΑ, ελπίζοντας να κάνουν δικό τους τον παίκτη.

Αν ο Τζαγκόεφ συνεχίσει να κάνει καλές εμφανίσεις, δεν αποκλείεται να εμφανιστούν και άλλοι «μνηστήρες». Κάτι που, ασφαλώς, βολεύει την ΤΣΣΚΑ.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: