Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Σενάρια για Κατσερίντι!!

Ο Χατσερίδης ή Χατσερίντι όπως τον αποκαλούν και τον γράφουν οι Ουκρανοί έχει Έλληνα πατέρα και μητέρα από την Ουκρανία. Ο ύψους 1.98 (!) μ. κεντρικός αμυντικός είναι 24 ετών και αγωνίζεται στην ομάδα της Ντιναμό Κιέβου από το 2008 και στην Εθνική Ουκρανίας από το 2009.
Σενάρια για Κατσερίντι

Είναι ψηλός, δυνατός, πολύ καλός στο μαν του μαν αλλά όχι τόσο καλός στο χαμηλό παιχνίδι. Γενικά όμως πρόκειται για έναν ιδιαίτερα καλό κεντρικό αμυντικό, που παίζει βασικός και στην Εθνική Ουκρανίας και στη Ντιναμό Κιέβου.
Οι δυσκολίες για την υπόθεσή του
Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την ομάδα από το Κίεβο μέχρι το 2013. Προς το παρόν πάντως δεν έχει τεθεί ζήτημα αποχώρησής του από τον σύλλογο που τον υπολογίζει κανονικά για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο Χατσερίδης θα φύγει μόνο εάν το θελήσει με το κόστος της μεταγραφής του να κυμαίνεται από το 1,5-2 εκατ. ευρώ μέχρι τα 4. Το πόσο θ' αξιώσουν οι Ουκρανοί θα εξαρτηθεί και από την ομάδα που θα τον ζητήσει αλλά και από την επιθυμία του ίδιου του παίκτη.
Ο Ελληνοουκρανός στόπερ πάντως σε ανύπτοπτο χρόνο έχει εκφράσει την μεγάλη του στήριξη προς την Εθνική Ελλάδας. Επίσης στο μυαλό του υπάρχει η σκέψη κάποια στιγμή να δοκιμάσει την τύχη του στην χώρα του πατέρα του, που την νιώθει ως δεύτερη πατρίδα του.
Οι Ουκρανοί από την πλευρά τους -οι οποίοι συνδέουν ανάμεσα στ' άλλα το όνομα του παίκτη με την πρόσφατη παρουσία των Βρέντζου και Κοβάσεβιτς στην Ουκρανία στο περιθώριο τουρνουά Νέων- επισημαίνουν ότι οι Πειραιώτες δεν αποκλείεται να καταπιαστούν με την περίπτωση του Χατσερίδη στο άμεσο μέλλον. Το πιο πιθανό πάντως είναι -εφόσον ληφθεί η τελική απόφαση για να γίνει κίνηση για τον παίκτη- να προσπαθήσουν σε πρώτη φάση να τον αποκτήσουν με την μορφή δανεισμού.
Ο Χατσερίδης εκτός των άλλων φροντίζει και για το μέλλον του. Έχει ήδη αποφοιτήσει από το κρατικό παιδαγωγικό πανεπιστήμιο της Μελιτοπόλ, έχοντας την ειδικότητα του καθηγητή φυσικής αγωγής.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: