Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Επαφές, συσκέψεις και διαπραγματεύσεις!!

Ο ΠΑΟΚ επείγεται για μια μεταγραφή που θα εκτοξεύσει την διάθεση των διαρκείας, όμως πρέπει να κάνει και σωστή επιλογή. Ο κεντρικός αμυντικός, που είναι η βασική προτεραιότητα, είναι αυτό που ψάχνουν και οι επαφές προς το παρόν παραμένουν ανοιχτές και για τον Μάρκος Αντόνιο, η υπόθεση του οποίου έχει γίνει κανονικό σίριαλ στον Δικέφαλο. Ο Βραζιλιάνος δεν κατεβαίνει κάτω από 350 χιλιάδες ευρώ και ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να ανέβει πάνω από τα 270. Και πολλά είναι δεδομένου πως η κρίση έχει χτυπήσει και την διάθεση των διαρκείας. Μάλιστα, σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ, στο κόλπο της διεκδίκησης του Λατίνου στόπερ έχει μπει δυνατά και η Νυρεμβέργη, προσφέροντας ένα αρκετά μεγάλο ποσό στον ίδιο.

Ο Παπάζογλου

Χθες υπήρξε μια κινητικότητα με πρώην και νυν παίκτες της ομάδας με τους οποίους συναντήθηκαν ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ζήσης Βρύζας και ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Γεωργιάδης, με σκοπό την διευθέτηση εκκρεμών ζητημάτων. Πρώτος πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ ο Θανάσης Παπάζογλου και συζήτησε με τον Γιώργο Γεωργιάδη για το μέλλον της συνεργασίας του με την ομάδα. Ο Παπάζογλου έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον Δικέφαλο, αλλά στον ΠΑΟΚ αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην συνεχίσουν μαζί του στο νέο πρωτάθλημα, ενώ ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή έχει δείξει η νεοφώτιστη Βέροια. Το θέμα δεν έκλεισε και οι δυο πλευρές θα κάνουν ένα ακόμη ραντεβού. Ο παίκτης από την πλευρά του δεν έχει λόγους να επιθυμεί την μετακίνηση του αλλού, ειδικά τώρα που με νέο τεχνικό τον Γιώργο Δώνη ελπίζει πως θα ξεκινήσει και πάλι με όλους τους συμπαίκτες του από το μηδέν.

Ο Σαβίνι

Δεύτερος επισκέπτης ήταν ο Ιταλός Μίκρο Σαβίνι όχι όμως για αγωνιστικούς λόγους αυτός, αλλά για οικονομικούς, αφού συζήτησε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ το θέμα του διακανονισμού των οφειλομένων του. Η όλη κουβέντα έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα, με τον Σαβίνι να τονίζει πως δεν πρόκειται να δημιουργήσει προβλήματα στον ΠΑΟΚ.
Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες αναζητήσεις ο ΠΑΟΚ ψάχνει στην αγορά, εγχώρια και ευρωπαϊκή έναν μέσο επιτελικό και έναν επιθετικό. Το θέμα του Ανάκογλου έχει παγώσει, καθώς ο Πέτρος Θεοδωρίδης, πρόεδρος του Πανσερραϊκού θέλει να εξοφληθεί για τον Γιώργο Γεωργιάδη, περυσινή μεταγραφή από τον Πανσερραϊκό και μετά να κάνει διαπραγμάτευση για τον παίκτη του.

Στόχος ο στόπερ που θα δημιουργήσει αίσθηση

Στο θέμα του στόπερ, ο ΠΑΟΚ έχει δύο εναλλακτικές λύσεις από το εξωτερικό, κι αν μία από αυτές προχωρήσει και ολοκληρωθεί, θα δημιουργήσει αίσθησης. Και σίγουρα θα «ζεστάνει» τον κόσμο, ο οποίος μέσω της κίνησης των εισιτηρίων διαρκείας δείχνει τη γενικότερη «παγωμάρα» του. Πλέον, δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί ότι αυτός είναι ένας πρωταρχικός στόχος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που θέλει να κερδίσει και τις εντυπώσεις μαζί με την ουσία.





πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: