Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Χάμρεν: «Η εγχείρηση πέτυχε, ο ασθενής απεβίωσε»

Παρά την ήττα, ο Έρικ Χάμρεν συνεχάρη τους παίκτες του για την προσπάθεια που έκαναν, αλλά δεν έκρυψε και τη στεναχώρια του για τον αποκλεισμό.

«Είμαι απογοητευμένος, παίξαμε πολύ καλά κατά τη γνώμη μου, ειδικά για δύο ημίωρα και άσχημα για ένα και χάσαμε. Ήταν ένα καλό παιχνίδι, είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, έδειξαν το χαρακτήρα που ήθελα να δω και είχαν κουράγιο να παίξουν μέχρι τέλους για τη νίκη. Μας έλειψε η τύχη και στα δύο παιχνίδια κι έτσι μείναμε εκτός. Η διαφορά μας με την Αγγλία είναι πως εκείνη είχε περισσότερη αποτελεσματικότητα. Είναι κρίμα για τους παίκτες, γιατί τα έδωσαν όλα. Είναι σαν την έκφραση που λέμε, ότι η εγχείρηση πέτυχε, αλλά ο ασθενής απεβίωσε», είπε αρχικά ο Σουηδός τεχνικός, για να συμπληρώσει:

«Η απόδοσή μας ήταν καλή στο παιχνίδι, τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα, παρά τα τρία γκολ που δεχτήκαμε. Αλλάξαμε αρκετές φορές τα προσωπικά μαρκαρίσματα, γιατί ήθελα με αυτό τον τρόπο τους να διατηρώ φρέσκους αμυντικούς μας. Με τις αλλαγές προσπάθησα να αλλάξω λίγο τη ροή του αγώνα, αλλά δε μας βγήκαν. Ζητάω συγνώμη για το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να κάνουμε καλύτερη πορεία. Θέλαμε να προχωρήσουμε, αλλά δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο και δεν τα καταφέραμε. Πλέον μας μένει το παιχνίδι με τη Γαλλία, το οποίο είναι διαδικαστικού χαρακτήρα για μας».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: