Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Τραπατόνι: «Αξίζω να μείνω»

Τραπατόνι: «Αξίζω να μείνω»
Καμία πρόθεση να φύγει από τον πάγκο της Ιρλανδίας μετά το Euro δεν έχει ο Τζιοβάνι Τραπατόνι. Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, ο Ιταλός τεχνικός αποκάλυψε ότι προτίθεται να οδηγήσει την ομάδα του και στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Πιστεύω αξίζω να μείνω. Ένας λόγος είναι ότι πήραμε την πρόκριση σε Euro μετά από 24 χρόνια. Όταν διαβάσετε τα ονόματα που υπήρχαν στην ομάδα όταν ήρθαμε, θα δείτε πόσοι έχουν μείνει σε αυτή και πόσοι έχουν φύγει»,τόνισε.

Στη συνέχεια απευθυνόμενος σε δημοσιογράφους δήλωσε ότι: «Πιστεύω έχουμε το δικαίωμα να μείνουμε (σ.σ. εννοώντας και το τεχνικό επιτελείο). Έχω περισσότερο ενθουσιασμό να μείνω απ’ ότι εσείς και οι συνάδελφοί σας. Οι Ιρλανδοί μπορούν να αποφασίσουν. Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι, καθώς οι οπαδοί μας συνέχιζαν να μας στηρίζουν, παρ’ όλο που το σκορ ήταν 3-0. Το είπα και στους παίκτες μας πως πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για την χώρα και τους υποστηρικτές», υποστήριξε και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ορισμένοι εκ των… παλιοσειρών της ομάδας να αποσυρθούν μετά το Euro:

«Αυτή τη στιγμή κανένας δεν μου είπε ότι θέλει να παραιτηθεί. Ο αρχηγός μας είναι υπερήφανος. Έχουμε ένα ικανό ρόστερ για να συνεχίσουμε και μετά από αυτή τη διοργάνωση», κατέληξε ο 73χρονος προπονητής.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: