Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Ντελ Μπόσκε: «Πάμε για τη νίκη»

Ντελ Μπόσκε: «Πάμε για τη νίκη»
Το σύνθημα για το παιχνίδι της Ισπανίας με την Κροατία, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του Γ’ ομίλου του Euro 2012, έδωσε ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του μεθαυριανού ματς. Οι Ιταλοί έχουν δημιουργήσει ιστορίες συνωμοσίας ανάμεσα στους «φούριας ρόχας» και τους Κροάτες πως θα έρθουν ισόπαλοι (2-2) και θα τους αποκλείσουν από τη συνέχεια της διοργάνωσης, αν εκείνοι καταφέρουν να επικρατήσουν της Ιρλανδίας. Ωστόσο, ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Ιβήρων τόνισε ότι δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο.

«Είμαι χαρούμενος επειδή στόχος μας ήταν να περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και τα καταφέραμε. Παρόλα αυτά, χρειάζεται να επαναλάβουμε την εμφάνιση που είχαμε απέναντι στην Ιρλανδία και στο παιχνίδι με την Κροατία. Θέλουμε να πάρουμε μία ηθική νίκη, όπως έχει συνηθίσει αυτή η ομάδα», ανέφερε αρχικά ο 62χρονος προπονητής και πρόσθεσε:

«Είμαστε αθλητές και οι Κροάτες το ίδιο και στόχος μας είναι η νίκη. Δεν υπάρχει πιθανότητα να σκεφτούμε κάτι άλλο. Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι ο αγώνας, όχι οι μαθηματικές πράξεις. Εκείνο που θέλουμε μόνο είναι η νίκη».

Στη συνέχεια, ο Ντελ Μπόσκε μίλησε για την απόδοση του Φερνάντο Τόρες κόντρα στους Ιρλανδούς: «Αποφάσισα να χρησιμοποιήσω τον Τόρες για αυτό ακριβώς που έκανε. Τις προάλλες πίστευα ότι ο Σεσκ (Φάμπρεγας) θα πετύχει ένα γκολ για εμάς. Είμαστε που μπορούμε να σκοράρουμε με διαφορετικούς παίκτες».


πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: