Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Τσεχία και Πολωνία για ένα... εισιτήριο!!

Μπορεί η Εθνική μας να παίζει τα... ρέστα της κόντρα στην Ρωσία για την πρόκριση στα προημιτελικά του EURO 2012, ωστόσο την ίδια ώρα Τσεχία και Πολωνία κοντράρονται για το δεύτερο εισιτήριο.
Στις 21:45 στο «Στάδιο Μιέσκι», οι συνδιοργανωτές Πολωνοί «συγκρούονται» με τους σκληροτράχηλους Τσέχους για την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης. Σε έναν από τους πιο αμφίρροπους ομίλους του EURO, οι Πολωνοί βρίσκονται με την πλάτη στον... τοίχο, αφού ψάχνουν το ίδιο αποτέλεσμα με την Εθνική μας, τη νίκη.
Η ομάδα του Σμούντα έχει 2 βαθμούς και θέλει το «τρίποντο» προκειμένου να ξεπεράσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Μπίλεκ που έχει 3 και του... κάνει και ο βαθμός της ισοπαλίας.
Όπως είναι φυσικό, Μπλατσικόφκσι και Λεβαντόφσκι θα ηγηθούν της προσπάθειας των Πολωνών, οι οποίοι θα μπουν, όπως σε κάθε παιχνίδι, δυνατά για να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Στην αντίπερα... όχθη, ο Μπίλεκ είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του, αφού οι Τσεχ και Ροσίτσκι ξεπέρασαν το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζαν.


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: